Yokolabilen otomobil kapıları..

süperrrrrrrrrrrrrrrrr
gerçekten acayip bişi çok kullanışlı olsa gerekk
bizler içinde ayrı bir güzellik

Bence koltuklar da dışarı doğru dönüp biraz ileri doğru gittikten sonra hafif aşağı meyil vererek yolcuyu sokağa atmalı. Ne gerek var millet ayaklarını dışarı verip 2 saat dönüp inmeye çalışıyor. Süper bir buluş. Kim bulmuşsa onun kapı kollarını öpüyorum. :)

Son düzenleme:
Sistem güzel ama sen kapıyı kapatıyım, yok arkadaki insin diyene kadaaaarrr... Arabayı çalarlar... :)

GKN

çok güzel ve şık bi tasarım bence:)
dediğin gibi kapı açılırda yapışırmıyım kabusundan kurtulabiliriz ama bu seferde acaba şu arabadan birimi atlar kabusu başlar:p
kapıya çarpçağımıza birilerini kucağımıza alabiliriz:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
VaYyY :cyclopsan Sıra Dışı Dizayn & Tasarım Herzaman İlgimi Çeker :)

Çözümde Olabilir Sanursam :p :) Paylaşım İçin Eyvallahh :cat:

harika birşey bu ya çok sağol abi paylaşım için ilk defa görüyorum. ama aşırı yağmurlu havalarda biraz zor olur gibi geliyor

bu daha kötü kapı açık olcak çarpacaz :) kapı yok olmaz sadece saydam olur :) kaybolmayan sakız bile bundan daha mantıklı

KAYBOLMAYAN BENZİN İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ

yok olmuyomuş bakmadan yorum yazdım topic başlığına göre katlanıp arabanın altına giriyo hmm güzel bişi:)

Son düzenleme:
güzel bir sistem ama yağmurlu havalarda pek kullanışlı olmaz bence:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaybolan kask istiyorum motorumun üstüne kaskımı koyduğumda bi bölmeye girsin bu arabanın kapıları gibi..

çok güzel ve şık bi tasarım bence:)
dediğin gibi kapı açılırda yapışırmıyım kabusundan kurtulabiliriz ama bu seferde acaba şu arabadan birimi atlar kabusu başlar:p
kapıya çarpçağımıza birilerini kucağımıza alabiliriz:cherry:

bende bunu yazacaktım, yazılmışını buldum. :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sürücünün sol tarafında kolçak var, kapı açıkda kullanılır be ne güzel. Sokağa filan daha rahat çöp atar kül tablası boşaltırız :p

vallahi süper bişey.:cat: pratik ve kolay kulllanım.bence geç bile kalınmış bunun için paylaşım için teşekkürler...

valla pes aştılar artık iyice sahinlere taksak ne guzel olur camdan kol sarkıtmak yerine kapıdan bacak cıkarırlar artık

Sürücünün sol tarafında kolçak var, kapı açıkda kullanılır be ne güzel. Sokağa filan daha rahat çöp atar kül tablası boşaltırız :p

Eh ne diyeyim sana ki! Nedense hep aklımıza ters düşünceler gelir haklı olarak gördüklerimizden pay çıkarırız.

Teknoloji olarak çok güzel bir buluş. Her ne kadar motosiklet çarpmasın diye icat edilse de, sürücüler için çok kullanışlı. Eyong'un da dediği gibi, ülkemizde farklı amaçlar için kullanılsa da, otomobil kullanıcıları için güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar