site sakinleri herkeze merhaba tanışalımmı?

merhabalar adım,cem 40 yaşına doğru giderken bi motosiklet sevdasıdır aldı gidiyo (sonra azanı ne paklar bilmiyorum ama:)) site sakini arkadaşlarla tanışmak isterim.
tabi sizlerde isterseniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalıcı Ve Katılımcı Olmanız Dileği İlee :)

abi HojGELdin ... bu Sevdaya MErak Sarmakta Başlamaktır Aslında İlkTen merak Edersin Sonra Araştırırsın ARaştırdıkça Heyecanlanırsın... Derken ALırsın.. Kullanırsın Hİç Bİtmez , Hiç Bitmez Bu sEvda 12 sene oldu Hala Sürüyorum bi Kere Bıkmadım yahu :) MT_59 By_STaR

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldiniz:rendeer:

Hoşgeldin Cem. Virüsü kapmışsın, iflah olmazsın artık sen. Bol bol yaz, rahatla... ::pcgum::

Çaresi yok. Nezle gibi bişi. Bazen zatürreye çevirebiliyor. Bazen öldürebiliyor.. Ama ilacı da yok. En iyisi yakalanmamak, ama yaklandıysan kendine dikkat ederek rahat geçirebilirsin.

40'lara ulaştığına göre fazla endişe etme. Arabayı iyi sürüyorsundur. Gençlerdeki deli kan, artık biraz ağdalaşmıştır. Neyi nasıl yapacağını biliyor olmalısın, bol bol da okuyup uygularsan, neden olmasın yani.. Kimse motorcu doğmuyor..

abi aramıza hoşgeldın tabıkı tanışmak mutlu eder bızı dostlugun arkadaslıgın ve paylaşımın doğru adresındesın abı..:cat:::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h.g. katılımcı olman dileğiyle :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar