Kenan Sofuoğlu da motosiklet.net üyesi olsun

Kenan Sofuoğlu'da motosiklet.net üyesi olsa keşke, arada bir resimlere videolara muhabbetlere yorum yapsa aydınlatsa, tanıyanlar ya da görenler davet etmeyi denedi mi acaba? ya da deneyebilirler mi? teşekkürler

kenan01.jpg
kenan_sofuoglu.jpg

Onca yoğun çalışmanın içinde pek vakit ayıra bileceğini sanmam...
Olursada seviniriz... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabı cnm işi gücü yoktu buraya üye olucak :mrgreen:

adamın ısı gucu var yaw bızım gıbı degıl ya:mrgreen: ulke ulke gezıyor turkıyeye geldıgımı varda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım güzel demissinde
kenan zaten aramızda bunu bilmek gerekir
çok yoğun olduğunu biliyorum ayın yırmıüçünde yarışlar başlıyor çok zor vakit ayırması fırsatı olduğunda nette gezindiğini ve sitemizide ziyaret ettiğini biliyorum ama üye olcak yada yazacak fırsatı olacağını zannetmiyorum

kenan 53

acaba böyle bir sitenin olduğundan haberi var mı :queen:

arkadaşım bu sitenin varlığından haberi var olmaması imkansız burada birçok forumu takıpte etmıştı bunu biliyorum

Son düzenleme:
arkadaşım güzel demissinde
kenan zaten aramızda bunu bilmek gerekir
çok yoğun olduğunu biliyorum ayın yırmıüçünde yarışlar başlıyor çok zor vakit ayırması fırsatı olduğunda nette gezindiğini ve sitemizide ziyaret ettiğini biliyorum ama üye olcak yada yazacak fırsatı olacağını zannetmiyorum

kenan 53

arkadaşım bu sitenin varlığından haberi var olmaması imkansız burada birçok forumu takıpte etmıştı bunu biliyorum

bu bilgileri nereden bılgı aldıgını bızde bılsek??:queen:

Son düzenleme:

asm

Kenan Sofuoğlu'nu yorumları ile bezdirebilir bence bazıları :) (her lafa bir cevabı olan tipler var ya)

Scooter kullanıpta Kenan Sofuoğlu'nun sürüş tekniğini eleştirecek biri bile çıkabilir. :) (not: bende scooter kullanıyorum)

Son düzenleme:
Kenan Sofuoğlu'nu yorumları ile bezdirebilir bence bazıları :) (her lafa bir cevabı olan tipleri var ya)

Scooter kullanıpta Kenan Sofuoğlu'nun sürüş tekniğini eleştirecek biri bile çıkabilir. :) (not: bende scooter kullanıyorum)

yazıcaktım bunu ama bunada laf ederler die yazmadım:p:queen::queen:

+1:cat::cat:

bence aramızdadır kım hakkında yazılar o guzel yorumları okumak ıcın uye olmazkı ?

Kenan Sofuoğlu'nu yorumları ile bezdirebilir bence bazıları :) (her lafa bir cevabı olan tipleri var ya)

:queen::queen::queen::queen:

çok haklısın

en iyisi yazıları olsun ama cvp yazılmasın, çok bilmiş geçinen boş tenekeler de çatlasınlar böylece :mrgreen:

asm

Bir aralar girdiğim bir forumun admini kendisine gelen özel mesajları sergilemişti.

Gülmekten çatlarsınız gelen mesajlara :)

Kenan abiyi zora sokmayalım şimdi; özel mesajla falan uğraşmasın:) (misal: Abi ben 15 yaşındayım.Şimdi scootera biniyorum ama seneye 600'lük bir racing alacağım. Yanına gelsem beni çalıştırır mısın?Benden pilot olur mu abi? :cherry:)

Şaka bir yana,Kenan abi aramızda olmasada(ki temelsiz bir varsayım) pistlerde konuşması yeter bize (Allah yardımcısı olsun.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar