üzgünüm sormam gereken bı soru daha var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mod abımden ozur dılıyorum ama davetıyeyı motosıklet magzalarından temın edebılırmıyız mesela honda d&b motordan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende üzgünüm..... Bişey de ben sorabilirmiyim......

Öööörtmenim tuvalete gidebilirmiyiiiim.....:p:p

offffffffffffff ........... celil topak açmana gerek yok .. dergiler bile veryo davetiye .. ayrıca msn kulln birada nebiilim telefon telgraf ((((((:)posta güvercin duman vs vs

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaww celil yakında rekor kırarsın sen bu gidişle...yoksa bunumu deniyorsun..:)

offffffffffffff ........... celil topak açmana gerek yok .. dergiler bile veryo davetiye .. ayrıca msn kulln birada nebiilim telefon telgraf ((((((:)posta güvercin duman vs vs

topak acmıyımda napıyım abı ılk defa fuar dıye bıse duyuyorum hakkında bıldıgım hıcbıse yok

Celil sen fuarın çıkışından gir abim :)

Ciddiyim bak :p biz geçen seneki araba fuarına çıkıştan kaçak girmiştik :p

Başka soru ? :p

Son düzenleme:
zaten azonce acmıstım sagolsun prometheus abım hıc acımadan sorgu sual yapmadan kılıtledı:)

Celil fuara daha var be abi :) son haftalarda Erhan abi bi açıklama getirir zaten bu konuya..

Ama Herhangi bi motosiklet satan bi bayiiye gidip sorsan verirler :)

teşekkur ederım abı senden baska yardımcı olan pek olmadı cok tesekkur ederım eksık olma saygılar:rendeer:

davetiyem yoksa param var dersin ben ankaradan istanbula her fuara gittiğimde cüzdanımda paramı çıkarıp alın uleeeennnn diyom ve giriyom:mrgreen:

celil sana ikinci gonzales diyesim geliyo ama motor merakı böyle işte o yüzden kızmıyorum ama daha dikkatli olursan iyi olur ciğerim biraz araştırmacı ol herşeyi başlık açmada bekleme sevgiler:rendeer:

celil sana ikinci gonzales diyesim geliyo ama motor merakı böyle işte o yüzden kızmıyorum ama daha dikkatli olursan iyi olur ciğerim biraz araştırmacı ol herşeyi başlık açmada bekleme sevgiler:rendeer:

eyvallah abi ... duygularıma tercüman olmuşsun:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar