bakalım görecekmisiniz

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anam sizde hiç resme bütün olarak bakmıyonus kiii

anam sizde hiç resme bütün olarak bakmıyonus kiii

kıs zaten hemen görünecek olsa nerde bunun ilginçligi alaaa alaaaaaaaaaa keşke herkes görse sen göremeseydin yaw:mrgreen:

al baaalm kankooo bu salatanın içinde ne göreceksin merak ettim hadeee sıkıyosa bunu da görde görelim:mrgreen:

yabunda

yada bundaaaaa:mrgreen:

Son düzenleme:
emin ,arkadaş ortamında sana hızlı coo diyolar heralde:p
sonra kayboldumuu,tabi ben gördüğümde altında hayabusa vardı:queen:
yok abi bana genelde "emin sus artık" diyolar :mrgreen: hem naaptın sen kanka? o yaştaki bebede hayabusa değil pocket bike bile olmaz:mrgreen: he illede var diyosanız o kullanamaz bize yollasın :mrgreen:

kıs zaten hemen görünecek olsa nerde bunun ilginçligi alaaa alaaaaaaaaaa keşke herkes görse sen göremeseydin yaw:mrgreen:

al baaalm kankooo bu salatanın içinde ne göreceksin merak ettim hadeee sıkıyosa bunu da görde görelim:mrgreen:

yabunda

yada bundaaaaa:mrgreen:

2. ve 3. yü hemen gördümde 1. resim tarzındakileri hiç göremiyorum :silent:

Son düzenleme:
tahminde bulunuyorum :p
1. bi tane kadın var tam göremedim ama :silent:( resme uzun süre bakınca cıkıyo ortaya ama tek noktaya gözünü kırpmadan bakacaksın tabi bende göz bozuk olunca uzun süre bakamıyorum bakabildiğim kadarıyla bi kadın gördüm :p )
2. de koskocamaaaaaannn bi herif kafası var(bu gercekten basit):mrgreen:
3. 2 tane adam kafası var kafa kafaya vermişler :silent:
yanlış olabilir :) verdiğim 3 cevabın ikisinden emin değilim :cherry:

emin değilim die yanlış manlış deme haa kankaa parçalarım :p

Son düzenleme:
birkere 3..resimde ikiden fazla adam var 1.. resimdede kadın degil başka bişey var kadını nereden gördün yaw ben o kadar baktım kadını bulamadım hava,su,ateş tahta ...element uydurmayın arkadaşlar

birkere 3..resimde ikiden fazla adam var 1.. resimdede kadın degil başka bişey var kadını nereden gördün yaw ben o kadar baktım kadını bulamadım hava,su,ateş tahta ...element uydurmayın arkadaşlar

:queen::queen: bak yanlış olmasın ateş su toprak tahta olmasın oooo :queen::queen: kankaaaa

Biri resim mi ekledi yine yoksa..
Ben baktığımda tek resim vardı :silent:

silmişsin 3. resmi kanka nerde bend buluverim hemen :p
ha gayret dostum iyi bak göreceksin az kaldı:)

Biri resim mi ekledi yine yoksa..
Ben baktığımda tek resim vardı :silent:

heeee ben ekledim sen bakmadın mı daha:cyclopsan

zion1 salatanın içinde ıspanak var. Bir kaç tanede şifalı bitki...:queen:

vala o salatanın içinde görünenler bir rivayet ama yapılan ankette %90 aynı şeyi örenler var siz içinde ne göreceksiniz önemli olan o baksana ayşegül niçkli arkadaşımız kadın görmüş niyeti bozukmudur nedir yaw acaba nasıl görmüş:mrgreen:

Son düzenleme:
vala o salatanın içinde görünenler bir rivayet ama yapılan ankette %90 aynı şeyi örenler var siz içinde ne göreceksiniz önemli olan o baksana ayşegül niçkli arkadaşımız kadın görmüş niyeti bozukmudur nedir yaw acaba nasıl görmüş:mrgreen:

iso ya gösterdim ne var sence bunun içinde die ne bilim sacma bi resim dedi ben bi kadır gördüm dedim hemen atladı ne giymiiiiiiişşş. :queen::queen:
bendee şimdi üstü başı düzgün ama diğer resimlerde bi atraksiyon olabilir dedim kankama söliyim bunun devamını da versin diyo du
şimdi kanka kimin niyeti bozuk bana onu söle bakem :silent::queen::queen:

3 ncü resimde adam hariç yunus paluğu ve guş da var hadi onuda bulun

2002464719645490422_rs.jpg

elimden geldiğince adamların kafalarını çember içine almaya calıstım :cherry:

2004272762418384596_rs.jpg

bu adamı hala göremeyenler warsa onlar için cümle kurmak istemiyorum :p

Moderatör (forrap)
Hepsini 5-10 saniyede çözdüm çözmesine de şu salatamsı yeşil bitkilerin olduğu 3. resime gıcık kaptım :) 50 tane şey görüyorum ben orada.İnek ya da köpek benzeri hayvanat,kangrular,ellerinde bişeyleri kaldırarak yürüyen insanlar,yemeği fazla kaçırmış ayımsı adamlar ya da hamile kadınlar,rahipler,kale surları ve üzerinde yürüyenler,kucağında bebekle oturan kadınlar vs.vs.vs. :)Resmin tamamından bişey çıkartamadım,parçaları inceledim yine çıkartamadım,sanırım biraz daha bakarsam deliricem,bırakıyorum bakmayı :p Yorgunum ondan da olabilir,yoksa bulurdum çabuk yahu :p

Daha basit birşey koyayım bende,bakın bakalım ne görüyorsunuz..

pic0049111zqzj5.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar