- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
abi scooter bu yaa ztn adi lastik bile kokmadı:queen::queen:
Depraj balatasından bahsediyom..... :queen::queen::queen::queen:
abi scooter bu yaa ztn adi lastik bile kokmadı:queen::queen:
ben drift king:bounce:
bi ara asfaltı yalayan king oldum,
jr la beraber güzel şov yaptık, sağolsun ardinal le mahoda şovlarını gösterdiler
bu arada tüm gece sadece benimi çektiniz olüm
kaskları videoları çekenlere verdik onnar taktı, güvene aldık onnarı
ii yapmışız dimi:cat:
Tokatlıycam sadece![]()
Güzel eğlenmişsiniz...Haaa bu arada balatalarınız ne alemde?.... Koku gelmedimi burnunuza?...Taaa buraya geldi kokusu....:queen:
Depraj balatasından bahsediyom..... :queen::queen::queen::queen:
[/B][/COLOR]
kanka kask işi çok iimiş bana virseydinya benim kask dandikte..
abi bizde debriyaj balatası yok kavrama sistemi var kayıs yani oyuzden kokmuo bsy:cherry::cherry:
Balata yok ha.....:queen::queen::queen::queen: :queen::queen:
Anlaşıldı kokunun neden gelmediği...Meğer sen yok sanıyomuşunda ondan.....:queen::queen::queen::queen:
abi var ama bildigin demir kokmaz oda herhlde ben daha hiç koku almadım:queen::queen:
Demir olurmu lem.... 5 saçlı aslanlar gibi asbestten yapılma balata var..... :cat::cat::cat::cat:
alp bey alp bey hanı resımlerBalata yok ha.....:queen::queen::queen::queen: :queen::queen:
Anlaşıldı kokunun neden gelmediği...Meğer sen yok sanıyomuşunda ondan.....:queen::queen::queen::queen:
bende senı yakıcam burak :queen::queen::queen::queen::queen:olummmm canavar takımı yavrummmm beeeee ne yanladınız öyleeee cızzzzzzzzttttttttttt diyeee![]()
alp bey alp bey hanı resımler
söylermisin
bende senı yakıcam burak :queen::queen::queen::queen::queen:
Demir olurmu lem.... 5 saçlı aslanlar gibi asbestten yapılma balata var..... :cat::cat::cat::cat:
[/URL][URL=http://imageshack.us][/URL]
Muharrem burdan görebilirsin balataları...........:cat:
Gökhan motor aşırı ısındığı zaman da yüklenirsen tam gaz ister zorla ister zorlama yakarsın balataları...
Şimdi bu saatte yormayın beni yawwwww.....
Neyse sorun yaşamamışsınız önemli olan da bu....:cat:
abi saol yorduk seni ama anladım bn dediini bnm motordada var:queen::queen:
ama ben daha hiç yakmadım yakanıda gormedgm içinn ondan karıstırdım sanki artık karıstırmıcam:rendeer:
yarun akşama bekleriz :cat:sizi gidi manyaklar sizigüzel şovdu.yapanlardan biri gökanda diğer arkadaşı ve motoru çıkaramadım:silent:
sizi gidiler sizi ne güzel şey yapmışsınız sizler kaymasınıda biliyormuşsunuz
eferim sizee :cat::cat::queen: