2500 e Çin Çon Alacağına HİNTLİ TVS Flame Al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tvs nin bu modeli de gelsin, iyidir rekabet kalite artar belki.
seçelim iyi ürünleri,
kötü olanları zaten, zaman gösterecek.
tartışmaya ne gerek, teşekkürler mete.

mete abı senın bu çinçan çon la ne sıkıntın var abı ya gorucu gittin de vermedilermi kızı :)

Abiler işinize karışmak gibi olmasın ama bu frame honda ile işbirliği içindemi :) Baksanıza fotoya :silent:

aynı frame modeli hondanında var demekki :silent:TVSin aynısı :silent: sol kuyruk kısmında HONDa yazıyor :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asaletini yiyim onun ben .................

mete abı senın bu çinçan çon la ne sıkıntın var abı ya gorucu gittin de vermedilermi kızı :)

yaram derin....:p

Abiler işinize karışmak gibi olmasın ama bu frame honda ile işbirliği içindemi :) Baksanıza fotoya :silent:

aynı frame modeli hondanında var demekki :silent:TVSin aynısı :silent: sol kuyruk kısmında HONDa yazıyor :silent:

zaten bu modelle bir TVS fıero arasında çok benzerlik var...zamanında birbirilerine fason üretim falan yapıyorlarmış galiba...

2005 ten kalan hayal kırıklıkları...arkadaşlarımın emekleri paralarının çöpe gitmeleri...ihtalatcı tanıdığım kişilerin kar marjlarını anlatmaları...ürün kalitesizliği buna benzer şeyler...3000 e alınan çopırların 1500 e satılamaması vs vs...boşver...:wiinkk:

2005 ten kalan hayal kırıklıkları...arkadaşlarımın emekleri paralarının çöpe gitmeleri...ihtalatcı tanıdığım kişilerin kar marjlarını anlatmaları...ürün kalitesizliği buna benzer şeyler...3000 e alınan çopırların 1500 e satılamaması vs vs...boşver...:wiinkk:

aibicim bu motoru çokda övme 2.elde bizim motorlar değer kaybedicek senin yüzünden :silent::silent::bounce::wiinkk: Şimdi ben yanlışları söyliyemem falan deme bize :p Bak Cbf 150 topiğine almayız :p:p:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

aibicim bu motoru çokda övme 2.elde bizim motorlar değer kaybedicek senin yüzünden :silent::silent::bounce::wiinkk: Şimdi ben yanlışları söyliyemem falan deme bize :p Bak Cbf 150 topiğine almayız :p:p:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ybr ve cbf 2.elde çok az kaybettirir...:p

fiyatına aldanmayın kıpraşımlı bu makina :D cbf kadar rahat değil

Mete han abi beee, bunun 2,500 olacagını tam bilmiyoruz ki?
Bence daha fazla olacaktır bu motor..
İlandaki adam sallamış fiyatını!!!

mete abi
ben de motor almayı planlıyorum araştırdım bu motor 2500 ytl değil 3500 ytl ötv-kdv dahil fiyatı sende iyice bi araştırırsan kredi başvurusunda bulundum ciddi almayı düşünüyorum sen bilgilendirisin beni dimi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar