demekki grubun en hızlısı benim,Rüzgarımı yakaladımmı:mrgreen:
Rüzgar & Alp... Biraraya gelince oluşan müthiş ikili...
Kimse durduramaz.:cat::queen::bounce::cherry:
demekki grubun en hızlısı benim,Rüzgarımı yakaladımmı:mrgreen:
arkadaşım tren istasyonunun karşısında TATA bayi var orası. mustafa abi motorun tekrar hayırlı olsun. regal vardı sahibine verdik tekrar. gel çeşit bol olmasada temin ederiz istediğin markayı ikinci el tiger yok maalesef şu anda.
2004 model kawasaki kle 500 var.
Rüzgar & Alp... Biraraya gelince oluşan müthiş ikili...
Kimse durduramaz.:cat::queen::bounce::cherry::mrgreen:
:cherry:
ee abi ben ve rüzgar, ten kate honda ve sofuoğlu gibi bişey oluyo![]()
ee abi ben ve rüzgar, ten kate honda ve sofuoğlu gibi bişey oluyo![]()
bora bi ara kampa dönmeyeyim diye düşünmeye başlamıştım bizim motorlardan inip te 600 cc ye binince.:mrgreen:alp resimindeki gsr600 görünce aklıma kullandığımız gün geldi iyi gaz açmıştık![]()
bora bi ara kampa dönmeyeyim diye düşünmeye başlamıştım bizim motorlardan inip te 600 cc ye binince.:mrgreen:
ybr yaaaaa işte hayalimdeki başlangıç motoru:cherry:
ancak velakin babam sağolsun hatta babaannem sağolsun TVs skutır aldı...
ama iyi oldu nede olsa yeni başlayan birisiyim.. buarada bugun ehliyet sınavına girdim,,sanırım ful çektim...önümüzdeki ay ehliyetim elimde olucak:queen:ve ayrıca yazında hondanın eğitimine katılıp bu işte ileriye dönük temelleri atmış olucam YUPPİİİİ CUFFİ CUFFİ!!!!:queen:
ama 250lilik üstüne çıkmadan yine almk istediğim ilk motor ybr.benim motor küçük,ufacık,tefecik:salut
lsun 78cc bile yetiyo bana,,ama beygiri neden 2.8 onu anlamadım insan ya 3 yapar ya 2 yapar yaaaa:salut::cherry:
kütahyaMTye artık içim raht bi şekilde 1 ay sonra katılıcam...gezicem,şimdilik sadece çay içmeler bana uygunama yakında asfaltta da boy göstericem
şunuda eklemek istiyorum ya emrah bir ara makineyi çıkardığında haber verirmisin arka koltukta sana eşlik edip bide chopperın tadını almak istiyorum,,aaa bu arada metin abi ve büyük sınıf abilere de duyrulur,arkanızda yüksek gücü yaşamak isteyen bana yer verebilirsiniz yani...ben hayır demem![]()
ordan Kütahya yakındı Alp. Gelecektin Kütahya ya bak sen artıkın.
Fırtına Alp...:queen::cherry::mrgreen:![]()
abi çok düşündümde.gögsüme çarpan arı,kurşun etkisi yaratınca naked veya race in benim tarzım olmadıgını anladım en iyisi enduro heralde abi.:cat: