[Kütahya - MT]

arkadaşım tren istasyonunun karşısında TATA bayi var orası. mustafa abi motorun tekrar hayırlı olsun. regal vardı sahibine verdik tekrar. gel çeşit bol olmasada temin ederiz istediğin markayı ikinci el tiger yok maalesef şu anda.

2004 model kawasaki kle 500 var.

hmm KLE 500 kaliteli bi makine bi görmeye geleyim yarın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emnıyet mudurlugu yamaha yı tercıh ettı...3 adet ybr 250 alan kutahya emnıyet mudurlugu bundan boyle sehır ıcındekı hızmetlerını yamaha ybr 250 ıle vermeye devam edecek...:rendeer: _arzum motosıklet_

binmezlerde 10 sene sonra sıfır olarak ihaleden alırız. bakalım çarşıda hiç görecekmiyiz ybr leri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bınecekler ınsallah alp kardes..:)
arkadaslar yamaha da kıs fırsatı devam edıyor...
ybr 125 3250 ytl...cygnus rs 2690 ytl...
fırsatı kacırmayın...yamaha dan sasmayın...:rendeer:

ybr yaaaaa işte hayalimdeki başlangıç motoru:cherry:
ancak velakin babam sağolsun hatta babaannem sağolsun TVs skutır aldı...
ama iyi oldu nede olsa yeni başlayan birisiyim.. buarada bugun ehliyet sınavına girdim,,sanırım ful çektim...önümüzdeki ay ehliyetim elimde olucak:queen:ve ayrıca yazında hondanın eğitimine katılıp bu işte ileriye dönük temelleri atmış olucam YUPPİİİİ CUFFİ CUFFİ!!!!:queen:

ama 250lilik üstüne çıkmadan yine almk istediğim ilk motor ybr.benim motor küçük,ufacık,tefecik:):salut:eek:lsun 78cc bile yetiyo bana,,ama beygiri neden 2.8 onu anlamadım insan ya 3 yapar ya 2 yapar yaaaa:salut::cherry:

kütahyaMTye artık içim raht bi şekilde 1 ay sonra katılıcam...gezicem,şimdilik sadece çay içmeler bana uygun:)ama yakında asfaltta da boy göstericem:)

şunuda eklemek istiyorum ya emrah bir ara makineyi çıkardığında haber verirmisin arka koltukta sana eşlik edip bide chopperın tadını almak istiyorum,,aaa bu arada metin abi ve büyük sınıf abilere de duyrulur,arkanızda yüksek gücü yaşamak isteyen bana yer verebilirsiniz yani...ben hayır demem :):):)

Son düzenleme:
ybr yaaaaa işte hayalimdeki başlangıç motoru:cherry:
ancak velakin babam sağolsun hatta babaannem sağolsun TVs skutır aldı...
ama iyi oldu nede olsa yeni başlayan birisiyim.. buarada bugun ehliyet sınavına girdim,,sanırım ful çektim...önümüzdeki ay ehliyetim elimde olucak:queen:ve ayrıca yazında hondanın eğitimine katılıp bu işte ileriye dönük temelleri atmış olucam YUPPİİİİ CUFFİ CUFFİ!!!!:queen:

ama 250lilik üstüne çıkmadan yine almk istediğim ilk motor ybr.benim motor küçük,ufacık,tefecik:):salut:eek:lsun 78cc bile yetiyo bana,,ama beygiri neden 2.8 onu anlamadım insan ya 3 yapar ya 2 yapar yaaaa:salut::cherry:

kütahyaMTye artık içim raht bi şekilde 1 ay sonra katılıcam...gezicem,şimdilik sadece çay içmeler bana uygun:)ama yakında asfaltta da boy göstericem:)

şunuda eklemek istiyorum ya emrah bir ara makineyi çıkardığında haber verirmisin arka koltukta sana eşlik edip bide chopperın tadını almak istiyorum,,aaa bu arada metin abi ve büyük sınıf abilere de duyrulur,arkanızda yüksek gücü yaşamak isteyen bana yer verebilirsiniz yani...ben hayır demem :):):)

Ybr aldın mı uzun mesafeleri sorunsuz alır toplu sürüşelerede katılırsın. hadi bakalım en kısa zamanda alman dileğiyle. güneş beklerken kar yağdı walla bi süre daha yatacak motor bu gidişle.benim chopperla gezelim ama ybr den vazgeçmeyesin sonra :D:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar YAMAHA YZF R 125 yakında gelıyor...20 martta sergılenecek olan YZF R 125 ıle daha genıs bılgıyı www.beldeyama.com.tr den ulasabılırsınız...
_arzum motosıklet_:cherry:

abi çok düşündümde.gögsüme çarpan arı,kurşun etkisi yaratınca naked veya race in benim tarzım olmadıgını anladım en iyisi enduro heralde abi.:cat:

Evet bilirim. Saatte 200 km.nin üstüne çıkarsan kurşun gibi gelir.
Nasıl canın yanar demi:mrgreen::cherry::queen:
En güzeli sana enduro. Başka makina seni bozar...:cat:

metin abi haklı alp enduru yakışır sana 1200gs falan süper olur hem mudanyayada gidersin artıkım

bu gidişle araba yolu gözüküyo bize heralde.Baksanıza kimseler yok.Grup şekilde gezmeyince motorun tadı yok.

He kelebekler ışık görüncek az kaldı...
Mudanya'mı dedi birisi...:):mrgreen::p:cherry::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar ellerınızı usutmeyın...elcik üstü ısıtma kullanın...
_arzum motosiklet_:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar