Motosiklet'ine Bindiğinde Kendini Nasıl Hissediyorsun..?

motor bindigimde ben diil.. dunya benim etrafımda donuyo...

kontrolu elime geciriorm.. ozgurumm..

Orgazmdan daha zevkli anlar vardır ya hani...Motora binmekte öyle işte

valla benım bellı olmuyo sinirliykende biniyorum neşeliykende ama bindiğimde ve yol almaya başladıgımda hersey gidiyor kafamdan ve özgürlüğün rüzgarın tadını çıkartıyorum. bu tarıf edilemez bır duygu ve mutluluk:bounce:

bundan 3-4 sene önce dedemin mobiletine bindiğimde bile çok heyecanlıydım 40-50km hız yaptığımda sanki uçuyodum :) acaba bi racer ile 150-160 yaptığımda neler hissedicem :mrgreen:

hehehe :) yahu okudum tamamını da,
ne hissetmek isterdiniz diye sormuyor kii
sorarLar adama ;

Orgazmdan daha zevkli anlar vardır ya hani...Motora binmekte öyle işte

nasıL birşey ki şimdi bu :) motorun üstünde inLeyerek süren bi adam eueuh

şahsi kanaatim : yazın güzeL oLuyo walla püfürr püfürr :)

yoksa ben -1 derecede souk ikLim montLa motor üstünde orgazm oLan görmedim :) görsem saygı da duyarım hatta tarikatina uye de oLurum ..

ŞArköy Gezisinden Önce Arka Lastiğimin indiiğini Hissettim :mrgreen::mrgreen:

Şaka Maka; Motor Bana Özgürlüğümü Hissettiren Yegane Varlık.. Hiç Birşeyde Bu kadar mutlu olmuyorum... Harika Bi Araç Ya.. 12 senedir Kullanıyorum Zaman Zaman Sorunlar Çıksada Hep Mutlulukla Halletmesini Bildim.

Motosikletlerimin hangine binsem '' O '' andan itibaren özgür olduğumu hissediyorum.....diğerlerinden faklı, daha atak,daha kıvrak.....bazen adrenalin seviyesi tepe yapıveriyor:)
kısacası, motosiklet tutkusu anlatılmaz ancak yaşanır:wiinkk:

birazda gerçekleri konuşmak laızm
tam böyle yolla bütünleşmiş gidiyorsun. özgürsün. mutlusun.
solundan şerit değiştirmeden bi kazma sıfır geçiyor seni.. ayar oluyorsun... his mis kalmıyor

birazda gerçekleri konuşmak laızm
tam böyle yolla bütünleşmiş gidiyorsun. özgürsün. mutlusun.
solundan şerit değiştirmeden bi kazma sıfır geçiyor seni.. ayar oluyorsun... his mis kalmıyor

Katılmamak mümkün değil:cat:
Ama genel olarak beni mutlu eden bi icat:mrgreen:

Motora bindigimde Hiç bir şey hıssetmıyorum ama surmeye basladıgımda tarıf edılemez bır hıs yasıorum

motorun beni somutladığını hissediyorum. Sanki normal hayatımdan bir an uzaklaşmış sorumlulukların bağlılıkların olmadığı özgür bir dünyadaymış gibi... (trafik hariç :mrgreen:)

Arkadaşlar Uzun Bi Aradan Sonra Foruma Dönüş Yaptım Inanın özlemişim. Ama Kötü Bi Haberim Var Motorumu Sattım Yenisinide Uzun Bi Süre Almam Sanırım. Belki Spor Amaçlı Düşünürüm Motosikleti Ama şimdilik Rafa Kaldırdım.. Neyse Açtığım Topiği Ben Yokkende Ilgilenen Arkadaşlarıma çok Teşekkür Ederim Herkeze Tekrar Merhaba... Sevgiyle Ve Dostca Kalın Hepiniz..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Heyecanlı, mutlu, bütün streslerden uzak ve hayat dolu ama bir o kadar da tedirgin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar