[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Ben de tam sabah motosikletle sınava gelenlere 'vay maynaklar' diyodum :mrgreen:

arkadaşlar ben düştüm ama giderken deil kırmızıda durdum bir rüzgar geldi asfaltun parçası oldum:pr:
ama resim çekmek hiç aklıma gelmedi:silent:
ayrıcA tuğçe siz kaçta kalktınız ben ewe tam 00:00 da geldim

Geçmiş olsun, hem düşüyorsun hemde bakın ne güzel düşmüşüm diye resim mi çekiceksin, herhalde bu yapılabilecek en sağlam öz eleştiri olurdu. :)
Sana ve tabiiki motoruna birşey olmasında fotoğraf felan önemli değil, tekrar geçmiş olsun aman dikkat.

katılan herkese teşekkür ederiz, hakan abi metehan abi, babaçi, kuyucadısı, a_sorti, nirengi ve taylo hepinize teker tker geçmiş olsun.

snc11342mi1.jpg
[/URL][/IMG]

muharrem abı senı dınleyenın taaaaaaa nanik yapan burnunu sıkıyım abı 2 saat bak yawas gıdın su bu dedın kucukyalıda alt tunelın orda suruklenerek motorla yan yattım yaa popom acımadı ama düştümm ama guzel kaydım walla =))hahahahahahahaha:p:p:p

len sen ben ole dedim die yavas gtmssn dusmussun bide kendi kafana gore gtsen km bilir nerden kazıcaklardı seni:p:p

ayrıca adlarını hatırlayamadıgım bütün dusenler gecmiş olsun:rendeer:

aYe abi pişmaniye için bende teşekkür ederim:queen::queen:

Arkadaşlar katılan herkesden özür dilerim,bilhassa Taylan kardeşimden,söz verdiğim halde gelemedim.Bu gün iş dönüşü şirketin arkasına bıraktığım motoruma atlayıp yola çıktım,tam Elmadağ ışıklara geldiğimde önümdeki araç ani bir frenle sağa kırınca bende frene asıldım,tabi yer hem ıslak hemde karlı olunca fren hakgetire araca çakmamak için sola kırmamla motoru sağına yatırmam bir oldu,arka sağ sinyal yerinden çıktı ön siperlik çatlak olduğundan yapıştırıp üzerini folyo ile kaplamıştım artık yapıştırma imkanı kalmadı,yeni ön cam gerekecek,benimse sağ kalçamda o an hissetmediğim hafif bir ağrı var, şimdi acısı çıkmaya başladı.Ümmet kardeşimle msnde konuştuktan sonra motoru eve bırakmıştım o arada,Taksime çıkıp dolmuşla gitmeye karar verdim,fakat öyle bir sıra vardıki en az 45dakika sonra binebileceğimi görünce gitmekten vazgeçip eve döndüm.Artık kısmet bir sonraki buluşmaya,hernekadar katılamasamda geceyi tertipleyen ve giden tüm arkadaşlarıma teşekkürler ve lütfen dönüşte çok dikkatli olun bizleri üzmeyin :rendeer:

abicim cok cok cok geçmiş olsun.. allah korumuş.. bizde sag salim geldik şukür tam dönerken çok bastırdı yollar fena .. ama motorla gelen arkadaşkar erken kaltı sorun yok tememm ((:)
snc11348ce2.jpg
[/URL][/IMG]
Ya Cem Bi hediye istedik ne hareketler yaptın:)

bir hediyemi ??? eminmisin .. yoksa listeyi sayiim mi burda :mrgreen::mrgreen:

anaa cesi top sakal bırakmışşşş
ben vat69 ta afişe ediimde gör:p
kanka vat 69 camiasına yeni taze ( anladın sen onu ) katıldı .. resimler bombaaa mıuhah ahaaha a
Sen tam süpersin zaten, pişmaniye canavarı :p
:queen::queen: çok güldüm buna işte (((:)

len sen ben ole dedim die yavas gtmssn dusmussun bide kendi kafana gore gtsen km bilir nerden kazıcaklardı seni:p:p

ayrıca adlarını hatırlayamadıgım bütün dusenler gecmiş olsun:rendeer:

aYe abi pişmaniye için bende teşekkür ederim:queen::queen:

benim o hıııııııh:bounce:

cem küçücük bişi istedim ya:)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, hem düşüyorsun hemde bakın ne güzel düşmüşüm diye resim mi çekiceksin, herhalde bu yapılabilecek en sağlam öz eleştiri olurdu. :)
Sana ve tabiiki motoruna birşey olmasında fotoğraf felan önemli değil, tekrar geçmiş olsun aman dikkat.

sorma kardeşim çok şükür bişi yok ben zaten bıraktım motürü ama motürdede bişi yok:bounce:

motorun üstünde 1 karış kar olmasa temizlemeye üşenmesem motorla gelirdim.bir dahaki sefere artık.gelen arkadaşlarıda ayrıcana tebrik ediyorum.bitti:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar