[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Coşkun,Bülent,Kemal çok sağolun,aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar yarın hava dahada kötü olacakmış,mümkünse motor kullanmayın!!!:rendeer:
abi motoru işyerinde bıraktım zaten:cat:
ABİ DİKKAT EDERİK DE BEN YARIN KAR ÇOK OLURSA Bİ ŞOW YAPMAK İSTİYORDUM KARDA BENİ ŞİMDİDEN KORKUTTUN BİDE SENİN BAŞINA BU OLAN GELİNCE ...
sen şiledede show yaptıydın :)
asyanın kar performansını bekliyoruz:rendeer:

Aman Kemal sen bana bakma,nerde yapmayı düşünüyordun şow olayını,sen bana adresi ver,ben motorla ambulansa eskort yapıp getiririm,kaybolmasınlar yolda adres falan aramasınlar:queen::queen::queen::rendeer:

YOK ZATEN BANA Bİ ŞEY OLMAZ ABİ BEN HER ZAMAN ŞANSLIYIMDIR :cat:

abi motoru işyerinde bıraktım zaten:cat:

sen şiledede show yaptıydın :)
asyanın kar performansını bekliyoruz:rendeer:

DUR BAKALIM KAR OLURSA OLUCAK BU ŞOW AMA VİDEO ÇEKİMİDE YAPARIM
İSTEK ÜZERİNE ...:cat:

Son düzenleme:

GKN

abi bu delipembeli benide yoldan çıkarmaya çalışıo, yarın karda drift yapalım die:)
teker videolarını koyarız yarın:queen:

pınar valla eve gelene kadar akla karayı seçtik, arkadaşım arabasıyla iş yerimden aldı.motoru çıkarmayı aklıma bile getirmedim arabayla iki defa çamlıcada kaldık geri dönüp altunizadeden otobana çıkalım dedik acıbadem ışıklarda konrolu kaybettik,aracı kaldırıma vura vura durdura bildik.

gençlerin kanı kaynıyor anlıyorum ama yerde kar oldumu benim için motor olayı biter:cat:

hakan abi geçmiş olsun allah beterinden korusun
Geçmiş olsun, Allahtan bu kadarla atlatmışsınız..
Dün kendimi parçaladım topicte bu haberleri duymayalım diye ama nafile :pr:
:)
hava muhalefeti hepimizi bozdu..
kemerburgazdaydık bu gün, geceye kaldık ve yollar dondu..
kendimi eve zor attım:)
hakan abim, sanada çok geçmiş olsun, kaza işte..
size bol muhabbetler, keyifli sohbetler
aman diim, dönüşte dikkat ara sokaklara mümkün olduğunca girmeyin..
tarafımdan girilip test edilmiştir:p
Hangi ara sokaklardı bu :queen:
Bizim buralara yakınsa söyleseydin arkadan itiklerdim ben :cherry:

offf çok pis düştüm yaa:pale: bi bakkala gidiyim dedim araba bayır yukarı çıkmaya çalışıyo ne zincir var ne bişi bi kaydı kanara çekiliyim derken bende kaydım sonrasını anlatmaya gerek yok :pale:

Arkadaşlar hepiniz sağolun,Pınar çok haklısın ama benim gitmek istememin iki nedeni vardı biliyorsun hem arkadaşımızın ilk topiğinde yalnız bırakmamak hemde İzmirdeki arkadaşımıza destek olmak.Neyseki kalçada biraz ağrıyla kurtardık,bir tek sorun var inşallah kimse başka anlama çekmez ,bir süre yan oturmak zorunda kalıcam herhalde.:queen::queen::queen:

Biricik Pandam aman dikkat,tamam süpermensin ama buzlu,karlı havada uçma sen bize lazımsın:queen::queen::rendeer:

Okyanuslar fatihim,sevgili Muzom,çok kötüyüm,ağrım sancım çok fazla,kımıldıyamıyorum,doktor (senin pastırmalı kurufasulye yemen lazım dedi,tek ilacı buymuş).Hadi dönün artık yavvv,özledik Eylem aplamızı,azıcıkda seni:queen::queen::rendeer:

Abim hep şakasında gırgırında kalsın işallah, sen de birşey yok yaaaa, Telli Babaya kuru fasülye adadım şerefsizim, gelir gelmez eda edeceğim:cat::cat: Sen ben o şu bu derken 50 kişilik yaparım ben sevabına:) Ama Handro için ayrı kazan kaynatamam gerekiyor:pale: Olsujn ne yapalım laf çıktı ağızdan.

Herkese geçmiş olsun, Maceralı bir buluşma olarak analım hep:cat::cat:

Geçmiş olsun, Allahtan bu kadarla atlatmışsınız..
Dün kendimi parçaladım topicte bu haberleri duymayalım diye ama nafile :pr:

Pınar Gııızzz,
sen sakın çıkma dışarıya, buz var kayarsın:p

Son düzenleme:
KARDA DA OLUR KUMDADA EVET GKN KANDIRIP YARIN ONUDA EGİTECEGİM HARİKİRİ KONUSUNDA ...:queen::queen:

BENDE Bİ BAKALA GİDİP GELEYİM Bİ BAKİMM HAVA NE DURUMDA
:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muharrem abı senı dınleyenın taaaaaaa nanik yapan burnunu sıkıyım abı 2 saat bak yawas gıdın su bu dedın kucukyalıda alt tunelın orda suruklenerek motorla yan yattım yaa popom acımadı ama düştümm ama guzel kaydım walla =))hahahahahahahaha:p:p:p

GKN

gonuşma lamm..
eve çıkıcan die 10 dakka bekledim, alı üstü 1 mt yol 3 merdiven..
utanmasa emeklicekti:p
KARDA DA OLUR KUMDADA EVET GKN KANDIRIP YARIN ONUDA EGİTECEGİM HARİKİRİ KONUSUNDA ...:queen::queen:

ama kayıpta kırma bi yerlerini, soora ben yarın kayamam:queen:
hem sen sigarayı bırakmadımıydın::winkwink
gülmiycem ::shutup::::shutup::::shutup::

ben koptum senin yerineee:queen:

VALLA Hİ DİŞARISI BUZZZZZ LAN ŞEYİME KADAR DONDUM SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN BU GECE SANIRIM DONNN OLACAK AMA İİİ BUZ VAR DIŞARDA
KAYMAMAK MÜMKÜN DEİL :queen::queen::queen:
AKŞAM AKŞAM...

EVET BENİM PERFORMANSIM SENDEN DAHA İYİ GKN :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
selamınaleyküm :)

ya muzaffer abi bu adamın motorunu ayaktayken bi düşürmesi var :queen: ya herif motorun solunda motor ayağının takılması sonucu sağa yatıyo yavaştan bizim metehandrosun motoru bi tutuşu var :queen: ya arkideş bırak yatıversin uykusu gelmiş hayvanın yok bırakmaz sarılıyo moturuna kardeş kardeş beraber uzanıveriyolar yere :queen:

iyi anlat yaşadıklarımızı ...herşeyimizi dök siteye...senle geçen mutlu anlarımızda nanlat...anlat herşeyi...:p

kanka ben aslında kıyamıyom makinaya...çaktırmıyom ama eyle..bana bişey olsun ona olmasın...

Arkadaşlar hepiniz sağolun,Pınar çok haklısın ama benim gitmek istememin iki nedeni vardı biliyorsun hem arkadaşımızın ilk topiğinde yalnız bırakmamak hemde İzmirdeki arkadaşımıza destek olmak.Neyseki kalçada biraz ağrıyla kurtardık,bir tek sorun var inşallah kimse başka anlama çekmez ,bir süre yan oturmak zorunda kalıcam herhalde.:queen::queen::queen:

Biricik Pandam aman dikkat,tamam süpermensin ama buzlu,karlı havada uçma sen bize lazımsın:queen::queen::rendeer:

Okyanuslar fatihim,sevgili Muzom,çok kötüyüm,ağrım sancım çok fazla,kımıldıyamıyorum,doktor (senin pastırmalı kurufasulye yemen lazım dedi,tek ilacı buymuş).Hadi dönün artık yavvv,özledik Eylem aplamızı,azıcıkda seni:queen::queen::rendeer:

sağol abi...ama sen daha çok uf olmuşsun...sana kıyamam...bizimki traştan kaza...

muzaoda geri gelsin artıkın...+2.75:p

hakan abi ve metehan ikinizede çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...:rendeer:

sağol yeğen...:bounce:

ihsan abi metehandros abim çok geçmiş olsun

sağol yeğenim sende varol...:bounce::p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nihayet buluşma katılım azolsada gerçekleşti yalnız hakan abinin elde olmadan önemli sebebten ötürü gelemyişinden gökmen kardeşimize olan görevimizi yerine getiremedik,inşallah yakınbir zamanda hakanabininde katılımıyla gerçekleştiririz,katılan arkadaşlara çok teşekkürler hepinizin ayaklarına sağlık resimlere gelince azsonra geliyor.

Abim hep şakasında gırgırında kalsın işallah, sen de birşey yok yaaaa, Telli Babaya kuru fasülye adadım şerefsizim, gelir gelmez eda edeceğim:cat::cat: Sen ben o şu bu derken 50 kişilik yaparım ben sevabına:) Ama Handro için ayrı kazan kaynatamam gerekiyor:pale: Olsujn ne yapalım laf çıktı ağızdan.

Herkese geçmiş olsun, Maceralı bir buluşma olarak analım hep:cat::cat:

Pınar Gııızzz,
sen sakın çıkma dışarıya, buz var kayarsın:p
Yok abi arabadan indim, binaya zor girdim.. Çıkar mıyım bi daha tööbe :cherry:

Sen birazdan temelli gidicen.. Biraz daha büyük harf yaz bak nooluyo sonra :cherry:
muharrem abı senı dınleyenın taaaaaaa nanik yapan burnunu sıkıyım abı 2 saat bak yawas gıdın su bu dedın kucukyalıda alt tunelın orda suruklenerek motorla yan yattım yaa popom acımadı ama düştümm ama guzel kaydım walla =))hahahahahahahaha:p:p:p
Ohh sana iyi olmuş.. Hiç üzülmedim vallaa...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok abi arabadan indim, binaya zor girdim.. Çıkar mıyım bi daha tööbe :cherry:

Sen birazdan temelli gidicen.. Biraz daha büyük harf yaz bak nooluyo sonra :cherry:

Ohh sana iyi olmuş.. Hiç üzülmedim vallaa...:p

insan kıyamam der beaaaaaaaaaaaaa:salut: :p:mrgreen::p valla heaa gece gece aksiyon yaşadım ama güzel düştümm valla komedıydı =))=)):p

:queen: AHH NERDE BEN O KADAR GKN DEDİM BENİ GÖTÜR YEMEĞE AMA
ONDADA İŞ ÇIKMADI :queen::queen::queen::queen:

hani resimler yokmu karlı karlı :)

düşen düşene bu akşam :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar