honda cgynus al çok rahat bi motor kullananlar bilir hem basın agrmaz hemde satmak zorunda kalırsan zorluk çekmezsin..
kaliteli scooter almak istersen honda cgynus
Aha benim motor Honda oldu :mrgreen:
honda cgynus al çok rahat bi motor kullananlar bilir hem basın agrmaz hemde satmak zorunda kalırsan zorluk çekmezsin..
kaliteli scooter almak istersen honda cgynus
ArkadaŞlarım Motorsiklet hevesim tuttu ve bir motorsiklet alacam hobi amaçlı..
vereceğim para miktarı 2200YTL civarı..
Benim düşüncelerim:
Kanuni Storm 150
mondial 150 HS
Bunlardan birini almak ama Bugünlerde reklamlarda 250 cc Chopper 1400 YTL satıldığını gördüm, kafam karıştı..
Sizce Scooter mi almalıyım yoksa chopper mi?
Yeniyim ve Heves için alıyorum sadece??? maksat arada bir tur atmak..
En son ne dediniz bu kanuni Racer 200 Ler iyimi?
yoksa storm 150 lik mi hangisi iyi?
mondial 150 HS ye ne diyorsunuz?
Yok takmış bu çinli alacak..Tamam kardeşim al, hangisini alıyosan al, en iyisi yok nasılsa..
![]()
birader sert yazmayım diyorum ama dayanamıyorum...nerden girdiler aklına...ale:neden bu 2 modelde karar kıldın...bu forumu takip et...ilgili topikleri oku...şikayeti olanlar olmayanlardan daha fazla...MONDI veya Kanunı almak mantıklı değil...paranı çöpe atma...hobi derken arıza ve sorunlarla uğraşmakda bir hobin olur bunları alırsan...
bari bu paraya sağlam birşeyler al...seni en azından yolda bırakmasın...
ybr125...cbf 150..tvs apache...Honda innova 125 yarıotomatik ..kymco agılıty..honda actıva..yamaha cyrpton...2.ellerini o fiyata bulabilirsin...2200 e...:cat:
bu pembişli hanımında motörü ÇİN ÇON...:queen:ama Yamaha fasonu ÇİN ürünü ...çok sağlam makinadır...
Suzukı AN 125 hk da ÇİN malıdır...ama SUZUKI ürettirir...
benim cbf 150 de ybr 125 de ÇİN malıdır..ama Yamaha ve Honda adına üretilirler...o markaya yakışan kalitededir...
ArkadaŞlar hepiniz çok iyi diyorsunuzda, Ben bir ilçedeyim ve burada satılan motorlar belli, mondial kanuni kuba motor diye motorlar başkada yok.
ikinci el e gelince ben ikinci el e güvenmiyorum çünkü mtordan anlamadığım için düdüklenmekten korkuyorum.
2200 YTL verebileceğim 0 sizin dediğinizden var mı?
çünkü bakıyorumda hep 2. el demişsin, kimse 0 dan bahs etmemiş.
birde burda mondial ve kanunuinin servisi var diğerlerinin yok, bunların parçalarıda ucuzmuş diğerlerine göre sanırım. bilmem siz daha iyi bilirsiniz ben forumu 1 aydır takip ediyorum ama en sonunda üye olup size danışmaya karar verdim.
mesala mondial kullnanlar demiki biz memnunuz bazıları demiş 1 motor u iyi diğeri iyi değil.
fark etmez
ben 1 yıl boyunca zor 1000 KM yi yakalamam, onuda hesap edin. çünkü arabam var zaten, ben böyle yazın sıkıldıkça binip bir tur atmak için alıyorum, vitesliye gelince hiç sürmedim ama alışmam zor olmayacak buna eminim.
benim için vitesli veya otomatik fark etmez.
Her marşa bastığımda çalışsın. sürdüğümde gitsin arıza vermesin çünkü anlamam
o beni taşısın ben onu değil yani sizin anayacağınız.
ArkadaŞlar hepiniz çok iyi diyorsunuzda, Ben bir ilçedeyim ve burada satılan motorlar belli, mondial kanuni kuba motor diye motorlar başkada yok.
ikinci el e gelince ben ikinci el e güvenmiyorum çünkü mtordan anlamadığım için düdüklenmekten korkuyorum.
birde burda mondial ve kanunuinin servisi var diğerlerinin yok, bunların parçalarıda ucuzmuş diğerlerine göre sanırım. bilmem siz daha iyi bilirsiniz ben forumu 1 aydır takip ediyorum ama en sonunda üye olup size danışmaya karar verdim.
mesala mondial kullnanlar demiki biz memnunuz bazıları demiş 1 motor u iyi diğeri iyi değil.
fark etmez
ben 1 yıl boyunca zor 1000 KM yi yakalamam, onuda hesap edin. çünkü arabam var zaten, ben böyle yazın sıkıldıkça binip bir tur atmak için alıyorum, vitesliye gelince hiç sürmedim ama alışmam zor olmayacak buna eminim.
ArkadaŞlarım Motorsiklet hevesim tuttu ve bir motorsiklet alacam hobi amaçlı..
vereceğim para miktarı 2200YTL civarı..
Benim düşüncelerim:
Kanuni Storm 150
mondial 150 HS
Bunlardan birini almak ama Bugünlerde reklamlarda 250 cc Chopper 1400 YTL satıldığını gördüm, kafam karıştı..
Sizce Scooter mi almalıyım yoksa chopper mi?
Yeniyim ve Heves için alıyorum sadece??? maksat arada bir tur atmak..
al bendende o kadar...söylenecek herşey burda söylenmiş zaten...:cat:
fark etmez
metehan hatırlarsın elazığda görev yapan bir ögretmen vardı Ankaradan honda shadow unu alırken kutusunun üzerinde made in china yazıyordu. yani oda çinde üretiliyor.Artık büyük cc'li motorlar bile çinde üretiliyor. Eeee ne yaparsın işçilik masrafları japonyada fazla geliyorAma tabiki bu kaliteden ödün verdikleri anlamına gelmez.