[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Taylan kaç kişi geliyo şimdi

way anasını yaaaawwwwww........
tatlı su motorcuları sizi
2 - 3 gün internetimiz kesildi giremedik göremedik nelr çevirmişler topicte mangal misali herkes istediği taraftan yemiş afiyet olsun....
ben sitem etmek istiyorum bazı arkadaşlara
bundan bir kaç ay önce ataköyde bir buluşma oldu havanın yağmurlşu olduğunu veya olacağını bile bile b,zler ataköydeki buluşmaya gittik
heee ne oldu gkn. mhrrm. rola ve ben gayet iii biliyoruz. ıslanacağımızı bile bile gittikk he ne oldu donumuza kadar ıslandıkk
ama sonuççç....... gittikkk

arkadaşlar buluşma topiği biraz erken açıldı haklı olabilirsiniz hava durumunu o günden kestirmek çok zor olurdu hep dua ettim hava iii olsun diye ama heralde bende bişi vardıki dualar kabul olmadıı :queen::queen::queen:

şimdi yarın için yok gelmiyorum gelemiyorum gelemiycem yan yattı çamura battı diyenler canınız sağolsun
anadolu yakasındaki toplaşmalarımızda bir türlü görmek isteyip de göremediklerim sizinde canınız sağolsun

bizler arkadaş olduğumuzu düşünüyorum heee nedir hergün görüşemiyoruz ayda bir belkii arkadaşlığımızı dostluğumuzu pekiştirmenin en güsel günleri bakalım yağmurda kim geliyo kim yan çiziyoo

bazılarımız can dan bahsetmiş
insanların canından daha mı önemli buluşma falan diye :cherry::cherry: gülüyorum ben bunlara yawww arkadaşlar savaşa gitmiyoruzz buluşup sohbet edip beraber vakit geçirmeye gidiyoruzzz..

gelecek olan herkesi bekliyoruz 4 kişi olsak ta yeter 2 ye 2 okey oynarıkkk:)

ümraniye tarafından gelecek olan gelmek isteyen buluşup gidelim diyen ????
ben kuyucadısını ümraniyeden alcam
arslanfb (hasan abi) zannedersem direk gidicek
babaçi (coşkunabi) altunizade den gelecek sanırım
ama benimle buluşup beraber gidelim diyen varsa ahanda nukaram ahanda msn 0544 775 90 19 - 0554 737 65 86 [email protected]
istanbul merkez kafasına göre herkes
istanbul mt saygılar sunarım :cherry:

gercekten ben dıcek baska bısey bulamıyorum... ıssteyen gelsın demiyorum arkadaşlar herkez gelsin ben bekliyorum ve biz bekliyoruz...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben küçükyalı da oturuyorum fakat bu havada nasıl olur bilmem. ?

tmm bi bulusma amma olay oldu sitedede yeniyim motordada talyan kardesimlede cok yaknız bizim buralı oda cagırıyosa gelirim kardes merak etme saat 6da yavuz ısıklardayım ama gizem antremanda olucak o gelemiyo baktım kar yagıyo minibusle gelirim geliriz daha dur senle bostancıyı feth etcez

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D
ya yağmur yağar bilmem ne kayarız ederiz bişey olur. gerçi 2 dk yol bana. ne konuşuyorum sanki

Erdinç eğer hava çok kötü olur ise ben hanımla beraber arabayla gelirim istersen yarın telefonlaşırız
senle Çağlayıda alır öyle gideriz.Çağlayla görüş sen istersen.

Bu buluşma yatar benden söylemesi :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

GKN bi çay borcun vardı galiba gerçi senet felan yapmamıştık ama olsun söz sözdür :) olmazsa bi tavla yaparız kaybedene kalır :p

Arkadaşlar isteyen olursa avrupa Levent balmumcu mecidiyeköy civarları kaşıda olur alabilirim Woswos crafterle gelebilirim çoğunluk sağlanırsa gidilir ama tamamen ücretlidir hem ziyaret hem ticarte demeyelim ama :queen:

crayzboyone kardeşi abisini unuttu galiba:silent: selçuk abini unuttun sen ama eğer gidersem seni alıcam evden tamammı

Arkadaşlar düşünün hesabınızı yapın beni arayabilirsiniz bu yakadan geçiş gidiş geliş 10 lira 12 13 kişi olursa gidilir 10 kişiyede razıyız :) organizeyi yapın Tel Numaram 0537 261 61 81

Son düzenleme:
aral sana nediyim yaa dingo bilmiyosan kullanma sanki baban itti anadolu hisarından burhan felege motoru onun gibi bişi :queen:

harbi kar basladıda illa motorla gelmek sartmı yaa aylık var mis gibi binerim 17 numaraya hehe motor sartsa onlada geliriz duse kalka :)

inadına buluşma :)
istanbul mt bunada karşı :)
buluşuyoruz
motorla yaya otobüsle arabayla vapurla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar