[Manisa - MT]

iyi gunler manisa mt salı gunu istanbuldan motorumu otobuse yukliyip hayırlısıyla manisaya getiricem 125 cc bi scooter ama şuanda gucum anca buna yetiyo manisada yurtta kalıyorum ve gezilicek çok güzel yerler oldugunu tahmin ediyorum kapımız senin gibi ufak motorlu motorcularada açık derseniz memnun olurum sizinle gezilere gelmek isterim bide iyi bi servis önerirseniz şimdiden sevinirim malum çin malı motorum ve oldukça sorun çıkartıyo

burakxxxxxxx hoş geldin kardeşim..bizde büyük-küçük motor saçmalığı yoktur..burası adaletli ve sıcak bir aile..motor sadece araç,,amaç değil..

manisada öğrencisin galiba..bu arada manisa motor severler derneği yönetim kurulu üyesiyim ben..anayol üzerinde itfaiyeyi geçtikten sonra derneğimiz var..buyur gel üye ol,,senide aramızda görmek isteriz..

7/24 her an cengiz abi..son gelişmeler ile ilgili bir duyuru topiği açıcam zaten..

şimdiden hayırlı olsun gelişmeler umarım sizin adınıza iyidir :rendeer:

manisa adına büyük bir adım attık cengiz abi...yeni bir dernek kurduk ve TMF tarafından kabul görüp,,tanındık..

Hayırlı olsun Mecit...

Şimdiden başarılar diliyorum, Motosiklet adına Manisa'da en iyisini yapacağınıza şüphem yok :cat:

mecit bizim yüzümüzün akı !
arada dellenir ama iyi huylu mayası sağlam adamdır.

dellendiği yerdede biz devreye giriyoruz :)
bazen firenliyoruz bazen destekliyoruz
napacaksınız kardeş işte atsan atılmaz satsan satılmaz :mrgreen:

inşallah manisa'da ki tüm motosikletseverleri organize edip tek çatı altında toplayacaklar.
güzel etkinliklerin altına imza atacaklar.

burakxxxxxxx aramıza hoş geldin manisada motordan iyi anlayan bi ahmet abi var sanayide p.ç ahmet dedinmi manisa tanır(lakabını sölemedim mi kimse tanımıo o yüzden böle yasdım kusura bakmayın):cat:

salihlide dallas pide var orda yemeni tavsiye ederim [salihliye geçerken bende ahmetlide girişte il petrol ofisindeyim beklerim)

HOCAM EYVALLAH..SENİ MANİSA MOTOR SEVERLER DERNEĞİNE BEKLERİZ..BUYUR GEL ÖNCE MİSAFİRİMİZ SONRA ÜYEMİZ OL..SANA AHMETLİ BÖLGESİNİN SORUMLULUĞUNU VERELİM.O TARAFLARDAN SEN SORUMLU OL,,ORALARI ÇEK ÇEVİR,,TOPARLA. ,,HERCUMA TOPLANTIMIZ VAR..HAFTAİÇ HERGÜNDE GELEBİLİRSİN DERNEĞİMİZ AÇIK..

BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİN 5442731278 5065911819

Yarın Akşam Manisa Motorsporları Külübü Derneğinin Toplantısı Vardır.. Müsait Olan Herkesi Bekleriz

baba siteyi 2gündür takip ediyom ha birisi bişey yazar ha yazcaklar kimsecik bişi yasmadı bi an düşündüm MT Manisa topiği değiştimi die walla:cherry: mecit baba galiba bi snnle bn varım... millet yaşıomsnz :p

serkan ,gürkay abime ve mecite bol bol selamlar sevgiler,havalar ısınsın bir ziyaretinize geleceğim:rendeer:

selamlar Manisa...

hadi silkinip bir kalkın gözünüzü seveyim, ne uykusu bu?

Heavy_incitement
, Eren, sen bi ses ver bari, yaşıyor musun?

manisa adına büyük bir adım attık cengiz abi...yeni bir dernek kurduk ve TMF tarafından kabul görüp,,tanındık..

Hayirlisi olsun Mecit... ordaki genclere iyi ornek oluyosun...

eskiden bi de SeRKAN vardi, hani Lodos derlerdi, ne oldu ona, bi ara bi gazla cikti sonra unuttu gitti hepimizi... bu zeytin mevsimi de ne bitmez seymis:rendeer:

mecit bizim yüzümüzün akı !
arada dellenir ama iyi huylu mayası sağlam adamdır.

dellendiği yerdede biz devreye giriyoruz :)
bazen firenliyoruz bazen destekliyoruz
napacaksınız kardeş işte atsan atılmaz satsan satılmaz :mrgreen:

inşallah manisa'da ki tüm motosikletseverleri organize edip tek çatı altında toplayacaklar.
güzel etkinliklerin altına imza atacaklar.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ozledim beaaaaa....:rendeer:

kardeşim büyüksünüz helal olsun sizlere. canı yürekten tebrik ederim sizi. çok güzel bir gelişme.:rendeer::rendeer::rendeer:

Yarın Akşam Manisa Motorsporları Külübü Derneğinin Toplantısı Vardır.. Müsait Olan Herkesi Bekleriz

yani cumartesi günü mü yoksa cuma günü mü? cumaysa malum toplantımız var ama bi başka sefere sizi ziyarete gelebiliriz izmir MT olarak.:cat:

Son düzenleme:
kardeşim büyüksünüz helal olsun sizlere. canı yürekten tebrik ederim sizi. çok güzel bir gelişme.:rendeer::rendeer::rendeer:

yani cumartesi günü mü yoksa cuma günü mü? cumaysa malum toplantımız var ama bi başka sefere sizi ziyarete gelebiliriz izmir MT olarak.:cat:

SAĞOL MURAT ABİ,,HERZAMAN GELİN..HAFTAİÇİ BİR AKŞAM HATTA..DERNEĞİMİZ HAFTADA 7 GÜN AÇIK..AHANDA DERNEĞİMİZ VE YÖNETİM KURULU..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar