Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu konuda haklısın
cbr 125 le kıyaslanacak bir makina yok sanırım (fiyatı teknik öz. yakıtı)
5800ytl ye alınabilece en ii motorlardan biri:cat::bounce:

slm cbırcı arkadaslar

bi iki kelamım olacak :
siz istediginizi deyin bazı arkadaşlar cbr acıgı aramakla meşgul o yuzden fazla takmayın kafaya canavar gıbı makına 4 zamanlı 125 cc rakibi varmı birisi cevap versin alnından öpücem yok nsr 125 yok derbi gpr yok rs 125 bunlar tırı vırı ... ii motorlar lafım yok ama hepsi 2 zamanlı ve segmentleri farklı cbr la ama anlamamakta zorlnan arkadaşlar var belki anlamışlardır az buçuk...

kalın saglıcakla...

Son düzenleme:

HRC

eldiven hakkında bende 1bişey söyliyim, eldiveni enine şöyle bir sıkın eğer rahat bir şekilde bükülüyorsa bu eldiven sadece kışın elinizi ısıtmaya veya sadece yazın elinizi terletmemeye yaramaktan öteye gitmeyecektir,
CBR cılız filan denmiş CBR 125 türkiyede alternatifi olmayan tek motordur, ancak kopyaları veya cc olarak yakındaşları olabilir,

YZF-R125 geliyor

En gelişmiş 125 supersport!
2008 yılı için Yamaha, 125cc pazarında bir numaralı pozisyonu ele geçirmesi hedeflenen R serisinin heyecan verici, tamamen yeni üyesi YZF-125 modelini piyasa sürecek.(alıntıdır)

ya hocam ne bu YZF 125R böyle ya :salut: manyak bişey ya :cat:

walla kaldm öle ya :queen:

Son düzenleme:
peki bir şey sorucam bu cbra kalın lastik takılırmı
kalın lastik olursa 4 silindir sesi verirmi?

onr.sual
Onur abi hep bu soruları sormak istiyordum motoru satmadan bi soruyum da hepsi aradan çıksın..

evet bi de onu merak ediyorum bu aynalar cok cirkin kafa karenajına alabılıyomuyuz
ben servıse sordum yaparız demedıler ama bızım bı hımmet dayı vardı o
"getir matkapı halledelim dayıoglu" dedi ama ben emın olamadım
sizce yaptırmalımıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar