[Adana MT] - Dev 4x4 ATV & XT660 ile Kızıldağ'da Kar-Çamur-Sucuk Gezisi (03.02.08)

ilk pozda ATV yi neden kartopuyla hedaf tahtası yaptın anlamadım...:pbu bir fantaaazi tabi saygı duyarım ...metalar sizi mutlu edebilir...ama ŞİDDET iyi bir şey değildir...acil psikoterapiye ihtiyacın var..maynak Burcu..:queen:

2.foto zaten herşeyi ispatlıyor...KArdanadama karşı bu yapılan hayın tacizi eshefle kınıyorum...Demek ki yılbaşındaki Taksim Tacizcilerini hemen ayıplamamak lazım...:queen:

:queen: ya kardanadamın önünde mi poz verseydim :mrgreen: :p

harşka ve atv ile deişik bir gezi olmuş tebrikler sizlere buarada burcu senbayağı kilo almışın

:cherry: senin gördüğünden bu yana +10

kendimi kınarımmm :farao:

(bi göbek var, aklın durur, 8 aylık maşşallah :mrgreen: )

Çok güzel fotoğraflar. İyi eğlenmişsiniz. Herkese selamlar.

yok artık yahu ne güzel oynamışınız tequ bey !! kıskandırıyosunuz efendim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper süper süper :rendeer:

kızım sen aklınımı deniyon ne yapıon makina katili sana yasaklıcam bu aletleri alala sakat makat olup elimde kalacan bi daha bensiz gidim midim deme!

ya burcu ne deyim size süprsiniz ama bi daha ki sefer 0 çizeerken video da cek
fotoyla olmaz kiii

kızım sen aklınımı deniyon ne yapıon makina katili sana yasaklıcam bu aletleri alala sakat makat olup elimde kalacan bi daha bensiz gidim midim deme!

:queen:

ya burcu ne deyim size süprsiniz ama bi daha ki sefer 0 çizeerken video da cek
fotoyla olmaz kiii

video var tlf'da, bi türlü fırsat bulup yout.be eklemesi yapamadım,

gerçi 'becerememe korkusuyla uğraşmadım' desem daha doğru olur :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kıss burcuuuuu bacıııı bi daha ki sefere beni de aranıza alsanzaaaaa :)
ama atv oolsun ben hiç atv ye biNmedim biliyormuuusuuunn :pale::pale:

Son düzenleme:
burcucum sen oraları alasıyla gecerdin ama yorgunluguna denk gelmiştir bide söyleyim kadir abinin bebeleri (bende onun bebesiyim buna bende dahilim) binipte o atv ye 0 cizdiremez onuda bil

burcucum sen oraları alasıyla gecerdin ama yorgunluguna denk gelmiştir bide söyleyim kadir abinin bebeleri (bende onun bebesiyim buna bende dahilim) binipte o atv ye 0 cizdiremez onuda bil

ya karterde askıda kalıo, yorgunlukla veya başka bişeyle alakası yok, atv beceremio :mrgreen:

benden dolayı diil :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar