- Konu Yazar
Bu haftaki gezimizde Kahramanmaraşa bağlı Andırın ilçesinin altınboga köyüne idi.
Herzamanki toplanma yerimizde konuştuğumuz üzerine sabah saaat 9.00 da toplandık.

ve yola çıktık.daha sonra Ahmet abiyi beklemek için şehiri çıkmadan tekrar durduk ve 10 dakika kadar bekledik
murat abinin karizma pozu:wiinkk:

Burak kareşimizin kız kardeşide bugün misafirimizdi.

Yusuf bir önceki gün eşiyle beraber kçye gtmişti ve bizi yolda karşıladılar.Yola cıkmadan önce çektikleri birkaç fotograff

ve biz gelirken:cherry: bu fotografı enteresan bi şekilde çekmiş açıklamayı kendisi yapsın:mrgreen::mrgreen:

Yusuf ve eşinide aramıza aldıktan sonra yola devam ettik.tokmaklı(yeşilova) da bir kaç dakika mola veriyoruz

bir sonraki molayı andırına yaklastıgımız biyerde yol kenarında verdik.

veee Hayabusasıyla Gökhan abi Andırın'ın girişinde bizi bekliyor.''anca cıktık biz o yokuşu adam uçtu maşşallah'':cherry:

ekmek almak için bir markette durduk.Yusuf ve eşi

buradan sonra hava artık soğumaya başlamıştı.iklim değişti desem yeridir
sehri çıkarken karların erimesi sonucunda yol camur olmustu,
burak'ın tekeri kaydı ve istenmedik küçük bir kaza oldu.Ama çok şükür kendilerinde bişe yoktu

burada kazanın kritiğini yaptıgımız an

yine yolardayız

Sezer kardeşimiz.Yine bi yaramazlık yapmış sanırım::mrgreen:

artık gelmiştik

buda ben

Kaan hoca karda kaybolacak sanırım.bu adam çok ilginç MAŞŞALLAH dediği üçgün yaşamıyor:mrgreen: inanın buna.
onun için bana dememesi için yalvarıyorum her gün:mrgreen: gelirken buragın motoruna ''ya maşşallah bu
motordan bitanede benmi alsam'' dedi çocuk kaza yaptı ve birçook örnek:mrgreen::mrgreen::queen:

Klasik bir türk ve dehşet bir japon:mrgreen:

serkan ve burakın güreştikleri an.burak nası yıktın o cüsseyi lemm:mrgreen::mrgreen:

Bukadar boğuşmanın ve yolun üzerine acıkmıştık.sucukları hazırlama başlıyoruz.kaan hocam,murat abi,ishak abi ve gökhan abi ellerinize saglık
hala tadı damağımda o sucugun bu hafta yine bi Sucuk yapalım:mrgreen:

işte aşçılarımız

bir yandan sucuklar sogumadan yemeye başlayalım

götüüüüürrrrrrrrrrrrrrrr murat abiii

bayanlar yedi hepsini biz değil bakın masaya

Yusuf karda kross keyfi yaşamak istedi sanırım ama yemedi:mrgreen::queen::queen:

gökhan abinin yakaladıgı güzel bir poz.

Buda Abdurrahman cok svdiğimiz bir arkdasımız.

İshak abi bu vuruşu yaparken şunu söylüyordu''nede olsa ewde hatuna vuramıyoruz bari kartopu bahanesiyle yapıştırayım:queen::queen:

Ahmet abi ve gökhan abi çifti:cherry:

buda Serkan(müzüsyen) keyfte onun keyfi

Hayabusayla Apo
sanırım japon olmya karar verdi

yusuf kartopu oynarken baksanıza yarım metre karda,bir çita kıvraklığındaki manevrası ile günün en hızlı erkeği:mrgreen::mrgreen:

isak abi kendini kara öyle bıraaktıki kalktıgında neyse ben bişe demiyom o anlar onu
:mrgreen:

heytttttttt!!! karizmaya bak be budur işte
adam tarih kokuyor 60 model bmw ve 52 model bsa sı ile

Ahmet abi ve kardeşi.andırında oldugu için ahmet abinin kardeşide bize katıldı.oda ahmet abi gibi hepp güler yüzüyle

büzüşmüş ben

orada bi çocuk suda yüzermiş gibi karda yüzüyordu :mrgreen::mrgreen:

ewett asıl iş şimdi başlıyor
KARDAN HEYKEL YAPMA İŞİ buyrun adım adım izleyin.elimden geldiğince yapmaya calıştım fakat
elimi bıçak kesmişti ve cok soguktu buna rağmen bişeler yaptık:mrgreen:

arkadŞalar bu yorumu size bırakıyorum gökhan abinin murat abiye bakısından neler anlıyorsunuz. ehueheuehueee:mrgreen::mrgreen:

çalışmaya devammmmmmmmm

seyircilerimizin tam desteği ile

yawas yawas oluşmaya başlamıştı artık

rötuşlar kalmıştı artık

ewet bittiii artık kulanma vakti gelmişti.kasksız binmek olmaz değilmi hemen korumaları giyip atladım hayabusama.renginide
ben begenerek aldım özellikle kar beyaz-ı olsun istedim.özel imalat:mrgreen: ilk kullanana bendim

Aile fotoğrafı olmazsa olmaz degilmi ama

dedik gerçek bir hayabusacı kullansın
adama kardan da olsa yakışıyor beee

ishak abinin oglu doğukan. gelecegin choppercizi ama hayabusayla başladı işe:mrgreen:

bundan sonrakiler parayla
yusuf arkaya oturur oturmaz arka kuyrugu kırdı.lan kaç para o biliyonmuu!!!

kaan hocayıda kopyala yapıştır yapmışlar sanırım ehueheuheuheee:mrgreen::mrgreen::mrgreen: emanet duruyor:mrgreen:

abi sende şu motoru alda gel artık be

yusuf sen krosscusun kardeş gulaaasma böle racaye maceye bozar seni eheuehuehe:mrgreen::mrgreen:

UMARIM BEGENMİŞSİNİZDİR BU MALZMEYLE BU İMKANLARDA ANCA BU KADAR

hehehehee
Sezer ve ninja kaplumbagadan esinlenme kardan adamı:queen::queen::queen:

Kız kardeşim ve ben

bugunun en güzel çifti secildiler browoo.günün en güzel çifti en hızlı erkeği vede en kılıbık herifi olarak günü kapattı:mrgreen:
Allah mutlulugunuzu bozmasın

ishak abi annesi ve doğukan

ishak abi eşi ve doğukan:mrgreen::mrgreen:

Hayabusa gökan ve eşi

geri dönüşe geçsek iyi olacaktı yoksa donacaz güneş giderse

Manzaralar

yol kenarında durup biraz ısınmak için ateş yakmaya karar verdik

hava kararmıştı ve ateş iyice yükselmişti:mrgreen:

yola cıksak iyi ollacak bu saatee daha 50 km gidecez

BENİMLE BİTİRELİM KONUYU

SIKILMAYIP ZAMAN AYIRDIGINIZ İÇİN KADİRLİ MOTOR KULÜBÜ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.BİR SONRAKİ GEZİDE
GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN
Herzamanki toplanma yerimizde konuştuğumuz üzerine sabah saaat 9.00 da toplandık.

ve yola çıktık.daha sonra Ahmet abiyi beklemek için şehiri çıkmadan tekrar durduk ve 10 dakika kadar bekledik
murat abinin karizma pozu:wiinkk:

Burak kareşimizin kız kardeşide bugün misafirimizdi.

Yusuf bir önceki gün eşiyle beraber kçye gtmişti ve bizi yolda karşıladılar.Yola cıkmadan önce çektikleri birkaç fotograff

ve biz gelirken:cherry: bu fotografı enteresan bi şekilde çekmiş açıklamayı kendisi yapsın:mrgreen::mrgreen:

Yusuf ve eşinide aramıza aldıktan sonra yola devam ettik.tokmaklı(yeşilova) da bir kaç dakika mola veriyoruz

bir sonraki molayı andırına yaklastıgımız biyerde yol kenarında verdik.

veee Hayabusasıyla Gökhan abi Andırın'ın girişinde bizi bekliyor.''anca cıktık biz o yokuşu adam uçtu maşşallah'':cherry:

ekmek almak için bir markette durduk.Yusuf ve eşi

buradan sonra hava artık soğumaya başlamıştı.iklim değişti desem yeridir
burak'ın tekeri kaydı ve istenmedik küçük bir kaza oldu.Ama çok şükür kendilerinde bişe yoktu

burada kazanın kritiğini yaptıgımız an

yine yolardayız

Sezer kardeşimiz.Yine bi yaramazlık yapmış sanırım::mrgreen:

artık gelmiştik

buda ben

Kaan hoca karda kaybolacak sanırım.bu adam çok ilginç MAŞŞALLAH dediği üçgün yaşamıyor:mrgreen: inanın buna.
onun için bana dememesi için yalvarıyorum her gün:mrgreen: gelirken buragın motoruna ''ya maşşallah bu
motordan bitanede benmi alsam'' dedi çocuk kaza yaptı ve birçook örnek:mrgreen::mrgreen::queen:

Klasik bir türk ve dehşet bir japon:mrgreen:

serkan ve burakın güreştikleri an.burak nası yıktın o cüsseyi lemm:mrgreen::mrgreen:

Bukadar boğuşmanın ve yolun üzerine acıkmıştık.sucukları hazırlama başlıyoruz.kaan hocam,murat abi,ishak abi ve gökhan abi ellerinize saglık
hala tadı damağımda o sucugun bu hafta yine bi Sucuk yapalım:mrgreen:
işte aşçılarımız

bir yandan sucuklar sogumadan yemeye başlayalım

götüüüüürrrrrrrrrrrrrrrr murat abiii

bayanlar yedi hepsini biz değil bakın masaya

Yusuf karda kross keyfi yaşamak istedi sanırım ama yemedi:mrgreen::queen::queen:

gökhan abinin yakaladıgı güzel bir poz.

Buda Abdurrahman cok svdiğimiz bir arkdasımız.

İshak abi bu vuruşu yaparken şunu söylüyordu''nede olsa ewde hatuna vuramıyoruz bari kartopu bahanesiyle yapıştırayım:queen::queen:

Ahmet abi ve gökhan abi çifti:cherry:

buda Serkan(müzüsyen) keyfte onun keyfi

Hayabusayla Apo

yusuf kartopu oynarken baksanıza yarım metre karda,bir çita kıvraklığındaki manevrası ile günün en hızlı erkeği:mrgreen::mrgreen:

isak abi kendini kara öyle bıraaktıki kalktıgında neyse ben bişe demiyom o anlar onu

heytttttttt!!! karizmaya bak be budur işte

Ahmet abi ve kardeşi.andırında oldugu için ahmet abinin kardeşide bize katıldı.oda ahmet abi gibi hepp güler yüzüyle

büzüşmüş ben

orada bi çocuk suda yüzermiş gibi karda yüzüyordu :mrgreen::mrgreen:

ewett asıl iş şimdi başlıyor
elimi bıçak kesmişti ve cok soguktu buna rağmen bişeler yaptık:mrgreen:

arkadŞalar bu yorumu size bırakıyorum gökhan abinin murat abiye bakısından neler anlıyorsunuz. ehueheuehueee:mrgreen::mrgreen:

çalışmaya devammmmmmmmm

seyircilerimizin tam desteği ile

yawas yawas oluşmaya başlamıştı artık

rötuşlar kalmıştı artık

ewet bittiii artık kulanma vakti gelmişti.kasksız binmek olmaz değilmi hemen korumaları giyip atladım hayabusama.renginide
ben begenerek aldım özellikle kar beyaz-ı olsun istedim.özel imalat:mrgreen: ilk kullanana bendim

Aile fotoğrafı olmazsa olmaz degilmi ama

dedik gerçek bir hayabusacı kullansın

ishak abinin oglu doğukan. gelecegin choppercizi ama hayabusayla başladı işe:mrgreen:

bundan sonrakiler parayla
yusuf arkaya oturur oturmaz arka kuyrugu kırdı.lan kaç para o biliyonmuu!!!

kaan hocayıda kopyala yapıştır yapmışlar sanırım ehueheuheuheee:mrgreen::mrgreen::mrgreen: emanet duruyor:mrgreen:

abi sende şu motoru alda gel artık be

yusuf sen krosscusun kardeş gulaaasma böle racaye maceye bozar seni eheuehuehe:mrgreen::mrgreen:

UMARIM BEGENMİŞSİNİZDİR BU MALZMEYLE BU İMKANLARDA ANCA BU KADAR
hehehehee

Kız kardeşim ve ben

bugunun en güzel çifti secildiler browoo.günün en güzel çifti en hızlı erkeği vede en kılıbık herifi olarak günü kapattı:mrgreen:
Allah mutlulugunuzu bozmasın

ishak abi annesi ve doğukan

ishak abi eşi ve doğukan:mrgreen::mrgreen:

Hayabusa gökan ve eşi

geri dönüşe geçsek iyi olacaktı yoksa donacaz güneş giderse

Manzaralar

yol kenarında durup biraz ısınmak için ateş yakmaya karar verdik

hava kararmıştı ve ateş iyice yükselmişti:mrgreen:

yola cıksak iyi ollacak bu saatee daha 50 km gidecez
BENİMLE BİTİRELİM KONUYU

SIKILMAYIP ZAMAN AYIRDIGINIZ İÇİN KADİRLİ MOTOR KULÜBÜ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.BİR SONRAKİ GEZİDE
GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN
Son düzenleme: