Supersport'a başlangıç için motosiklet önerisi

arkadaslar Ben Mert Adanadan Ben Bi Motor Almayı Düşünüyorum Ilk önce Büyük 600 Cc Lık Bişe Almayı Düşünüodum Ama çok Tecrübesızm Onun Için 200 Yada 250 Cc Bi Motorlar Başlamayı Düşüyorum Motor Seçenegım Racer Benım Için Hızlanma Ve Yakıt Yanı Az Yakması önemli Tabi Görünüş Olarak Güzel Bişe Olsun Dıyorum önerebilecgınız Motor Yada Motorlar Varmı

250cc ise Hyosung GT250 , Honda CBF250

125-150CC ise Honda CBF150 , Yamaha YBR125...:cat:

Arkadasım Benımde Aklımda Gt250r Var Onu Almayı Düşünüorum Bi Yandan Ama çok Kararsızım Büyük Motor Alsamı Dıye

Bi Yandan Ama çok Kararsızım Büyük Motor Alsamı Dıye

Eğerki canın kıymetliyse kendini ve sevdiklerini düşünüyorsan ve değer verdiğin arkada bırakacağın birileri varsa...bu işi sağlam ve uzun süreli yapıcam diyosan 125 veya 250 ile başlaman en ideali...en azından 10.000 km yapman lazım bu motorlarla...ama yok olmadı illede 600cc istiyorum diyosan o zaman iyi bir eğitmenden iyi bir eğitim alman şart...bunu yapman içinde yeterli zamanın olması ve eğitim için para ayrıman lazım...:cat:

çok haklısın arkadasım şimdi aklıma gt250r daha çok yatı oda nasıl yakıyo hızlanması süratı falan iyimi ondan korkuyorum hızlanması benım çok önemli

Şu anda sadece Racıng motor ıstıyorsan gt250r var kucukden baslamak ıstersen bıde nınja kawasakı cıktı 250 lık o da var onada bakderım... Ama tafsıyen dersen gt250r derım cunku hem gorunus hem kalıp bakımından daha ıyı :) :rendeer:

çok haklısın arkadasım şimdi aklıma gt250r daha çok yatı oda nasıl yakıyo hızlanması süratı falan iyimi ondan korkuyorum hızlanması benım çok önemli

GT250R hiç kullanmadım bu konuda kullanan arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olacaktır...bununda dışında bu modellerin hepsi ile ilgili açılmış ve yüzlerce mesaj atılmış başlıklar var...sitede arama motorundan biraz arama yaparsan bulabilirsin...:cat:

teşekürler benım 18 yaşıma girmeme 2 ay var nısanda girecem 18 e bugunlerde sürücü kursuna kayıt yaptırabilirmiyim arkadaslar bılgınız varmı

bakıyorum arkadasım teşekürler biraz değişik anlatmıslar ama

arkadasım hyosoung kanunı adı altında çıkacakmıs bundan sonra almaktan vezgeçtım gibi bana 200 yada 250 cc önerecegınız baska motorlar varmı

Son düzenleme:
bakıyorum arkadasım teşekürler biraz değişik anlatmıslar ama

arkadasım hyosoung kanunı adı altında çıkacakmıs bundan sonra almaktan vezgeçtım gibi bana 200 yada 250 cc önerecegınız baska motorlar varmı

Honda CBF250 yaklaşık 9.000 km kullandım...çok sağlam bir motor...torku ve gücü başlangıç için en ideal derecede ( 22 bg 22 tork)...dengesi güzel kullanımı kolay...tek sorunu yüksek maliyetli yedek parçaları...onun dışında sorun olarak uzun yolda yormasını ekleyebiliriz (birazda titreşim var motorda yüksek devirlerde hissedilir derecede)...:wiinkk:

sağol hocam yınede teşekürler zaten yenı kanun bana vuruo herhalde 125 cc üstü motora binemıyecm gibi

kanuni racer 200 başlamak için de iyidir

Arkadası çin malı ile başlatmayalım bence :cat:

Arkadasım Eger motor tipn race ise 125cc 250cc ile baslamalısın.

Gt250R yada Kawasakının 250R alabılırsın.

gt250R 250 lık olmasına ragmen kasa olarak pekte ufak degıldır.

Eger ufak olsun ıstıyorsan cbr125 var :cat:

Ehliyete gelınce 18 yasının dolmasını beklemıs olman hata 17 yasını dolduran (yanı 18 den gun almaya baslayan ) herkez A1,A2 ehliyet alabılır.

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Türkiye trafiğini iyice çözmeden süpersport filan gibi hayallerini bir tarafa bırakmanı tavsiye ediyorum sana. Önce iyi otomobil kullanmayı öğrenmelisin, sonra da daha da masum bir makina ile başlamalısın. Gazın frenin ne olduğundan, bir dolmuşçunun 50 kuruş kazanmak için trafikte neler yapabileceğinden, önünde giden kamyondan düşen çuvalın nelere sebep olacağından, kaldırımda yürüyen kıronun yola ne zaman fırlayacağından, asfalttaki 1 metre derinliğinde çukurları ortalayabilme yeteneğinden haberin oluncaya kadar, bir motorun ivmelenmesi, son sürati, seksi görünümü seni henüz ilgilendirmiyor. Uzun yaşamak istiyorsan şimdilik ayağını yerden kesecek kadar bir motor bul kendine, ve onu sürerken bol bol gözlem yap. Tecrübeden kasıt yapılan km veya motor üzerinde geçirdiğin saat değildir, yaptığın gözlem ve edindiğin bilgi birikimidir. Bu yazıyı babana veya annene de okut lütfen ve onlarla bu konuyu tartış. Dünyanın birçok çağdaş ülkesinde gençler kısıtlanmış hacma veya güce sahip motorlarla başlıyorlar. Senin Hyosung GT250 dediğin motor bile genç arkadaşların elinde bir silaha dönüşüverir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar