Supersport'a başlangıç için motosiklet önerisi

hızlanması önemli diyorsun 18 e girmemişsin tecrube yok galiba dalga geçiyorsun bizimle önce sürmeyi öğren hızlanması kolay hızlanmadan önce durmayı öğren ve en önemlisi önce sürmeyi öğren

motor sürmesını bılıyorum tecrübem yok denecek kadar az ondan küçük bi motorlar başlamak ıstedım zaten teşekürler

Rigel hocam detaylı olarak anlatmış zaten burda bana söz düşmez ammmaaaaa.

Bak Adanlıymışsın..Büyük sözü dinlemek siz küçüklere zarar değil fayda sağlayacağına
emin olmalısın paşam..
Başlangıç için motosikletten önce deneyim+ehliyet şart...:cat:

Ben sana makina değil önce ehliyet kursu öneriyorum..Dedikya hemşeriyizz..
Motorcu olayım derken zararlı olmayasın diye yazdım...Kusuruma bakmazsın artık paşam..Bizler gençleri seviyoruz...Sevildiğini UNUTMA emi...:wiinkk:

ehlıyetım yok diye motorda almadım zaten ne kusuru estafuruallah

Son düzenleme:
Arkadaşım boyunu ve kilonu yazarsan sana daha sağlıklı bir öneride bulunabiliriz.

Ancak motoru almadan önce ulaşman gereken hedefler var.İlk olarak korumalar(daha spesifik konuşursak önce kask ve eldiven) sonra da ehliyet.

Yalnız bunların hepsi bir süreç -hazırlık süreci- 1-2 ayda halledebileceğin şeyler değil.Sabretmek zorundasın.Bir sonraki ehliyet sınavı ne zaman hemen araştırmaya başla.Burada Adana'dan çok üyemiz var onlara mutlaka danış sana memnuniyetle yardımcı olacaklardır (mesela efendy_iso :) ).

Motor işini aceleye getirme.Kask hakkında forumda araştırma yap.Search butonu en büyük dostun.

Mesela kaskla ilgili burada en temel bilgiler var. http://www.feyizoglu.com/kask.pdf Kask alırken özellikle beden ölçüsüne çok dikkat etmelisin.

Ayrıca şu başlığı da okumanı tavsiye ederim.

http://www.motosiklet.net/forum/fay...yuk-hacimli-ve-suratli-motorla-baslanmaz.html

Son düzenleme:
çok haklısın arkadasım şimdi aklıma gt250r daha çok yatı oda nasıl yakıyo hızlanması süratı falan iyimi ondan korkuyorum hızlanması benım çok önemli

GTR kalite açısından muadili bir çok markadan daha kalitelidir,ve sınıfında performans olarak eline su dökecek bi motor yoktur,görünüş 600 cc kadar kaslı olup,yakıt ve sürüş keyfi olarak seni yormayacaktır,Fakat takdir edersinki bi tuning kadar da rahat bi sürüş pozisyonu yoktur,sonuç itibariyle o bir ss,benim fikrimm almandan yandır başlangıç olarak ideal bi makinadır,Eski bi hyo kullanıcısı olaraktan ,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana SAYGILAR

Arkadaşım bence 2. el 125'lik al.Nasıl olsa daha yeni öğreneceksin motoru.Hyo yu bilmiyorum ama resimlerinden ve performansından seni (ve beni :))aşacağı aşikar.Onunla motor öğrenmek riskli bence.Ben ybr de öğrendim sayılır çocukken ki mobilet anılarını saymazsak.Ama hala şehir içi çok yavaş süratlerde artçı da oldumu motoru zaptedemiyorum.Ağır geliyor.Hyo. o yüzden riskli bence.125'lik te 2. el al bence.Ben sıfır aldım hata ettim.Honda titan'ın yada Yamaha ybr'nin zaten 2. elide sıfır kadar sağlam sayılır.O yüzden 2. el 125lik sana tavsiyem.

arkadaşım acemi ymişsin neden 250 cc düşünüyorsun bence 150 veya 125 cc den başla canın tatlı ise ve uzun süre keyif almak istiyorsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar