[İzmir MT]8 Şubat Cuma "Susuz Şehrin Sulu Çocukları" Toplantısı

kim demiş toplantı yapılmadı diyeee....:silent:

yapıldı hemde bu seneki....motogp ye katılacak MT İzmir üyelerinin antreman çalışmalarına bilem tanık oldukkk......:queen::queen::queen:

ben bu toplantıyı unutabilirmiyimmm....

alper abiyi bardak çekme oyununda devirdik ve de çayını höpürdete höpürdete içtik...... :queen::queen::queen:
Alper abinin....kendi oturduğu dalı kestiği annnnnn......:queen:

cüneytte yeni katıldığı için, korkutmayalım dedik hep çaktırmadan kek bardakları ona bıraktıkkk......:queen::queen::queen:

o kadar dedim karmançomalakk abiyeee kendi önünden yee diyeee inatt etti illa nerede kekk oradaa bittiii.....:queen::queen::queen:

önceeee, en son subaşı gezisinde burgman a yan teker yaptıran cengiz abim şimdii lastik nasıl yakılır onu öğretiyorrr.......:queen::queen::queen:

şimdiiii iseee sahnelereee kemeraltı esnaflarından saygıdeğer piyanist şantör kaptan pilot rallici TARIKKKK........ :queen::queen::queen:

TARIK TEK TEKERRRR.............:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
maddi durumun yoksa devlet snaa 1 deel 10 avukat verebilir =))

hakketten harika bulusma olmuş:( tek tekerle kalmayıp çift teker havada olsa iyi olurmuş :) nice böyle hoş buluşmalara inşallah

Son düzenleme:
ya bende şaşırdım kendime o nası bi el titremesidir öle ama alper abiden önceki bardağı nasıl çektim yani kumita45 hatırlıyosun dimi nefeslerin kesilip ihalenin grubun çömezine yıkıldı dendiği anı :):):) oooo bizden sonra tekere kalkmışşınız :):mrgreen:

ama allah için şu resimdeki bardağı nasıl çekmişim çevire çevire... :mrgreen:

Son düzenleme:
ÇABUK KAPTIN OLAYI sen bu titremeyle çok çay söylersin sanıyordum :p şimdi bundan eminim :queen: tekrar hoş geldin :rendeer:

ÇABUK KAPTIN OLAYI sen bu titremeyle çok çay söylersin sanıyordum :p şimdi bundan eminim :queen: tekrar hoş geldin :rendeer:

eywallah abi hoşbulduk :) ya abi napmışınız bugün öle yine kahvaltılar falan wallahi bayıldım nezaman karar verdiniz ona öle?? yarın için varmı plan ben izinliyim.....bilgilerinize........

şimdi birileri bu yazını okur evde kalmazsın merak etme msn adresini ekle sayfaya bak sana nasıl ulaşacaklar :p

soğuk bir günde zaman zaman terlememize neden olan her zamanki gibi sımsıcak bir buluşma oldu, katılan herkese teşekkürler. :rendeer:
cüneyt +1 ve erdem ile tanıştığıma memnun oldum, tekrar hoşgeldiniz. :rendeer:

fotolar için cengiz abi ve davuta da teşekkürler.

artık öyle hızlı toplanıyoruzki yavaş yavaş mekanizma tersine işleyecek ve önce toplanıp sonra fırsat bulunca topic açacaz galiba:cherry:, sulu toplantımızı bitirdik sırada gazlı toplantı var gibi görünüyo:)

Bende yeni gelen arkadaşlara tekrar hoş geldiniz diyeyim iyi yapmışda gelmişsiniz umarım sık sık görüşürüz
MT İzmir sizlerle biraz daha renklenecek :cat:

Not: Bende yarın miss kolpadan izinliyim hava durumları müsayit olursa bende varım gezmelere...

yoğun bir cumartesiden sonra herkese merhaba ve tekrar hoşbulduk :cat:

gerçekten güzel bir toplantı oldu ayrıca sizlerle tanıştığım için çok memnun oldum. Bendede bardak ihalesinin videosu var ama nasıl olur video eklemek onu öğrenmem gerek :pale:

karmacoma bizlerde çok memnun olduk.. benimle birlikte gelen arkadaşta(samet) bu akşam üyeliğini gerçekleştirecek bu arada davut onu iyi hatırlar oyundan:mrgreen::mrgreen: mt izmir sameti tutarda insan tek başına sevinir mi:mrgreen: şaka bi tarafa akşam gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum... hayırlı akşamlar

hadi yapın yarın için bir program bu sayfadan devam etsin benim motorun depo kaçırıyor onu yapmam lazım alperin motorun işleride var siz bu hafta bizi affedin :salut:

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
kolpa, TrTarık

nereye gidiyoz yarın:p

hava güzel olursa şöyle kemalpaşa tarafına bir kımız çiftliği ziyareti yapın gözleme yersiniz, tatar böreği yersiniz, ata binersiniz, yol yaparsınız,onuda bizmi yapalım hadi siz bu işi yaparsınız :cat:

cengiz abi logar kapağını karıştırmayalım maksadımı anladın sen :p
ayrıca bugün seni aradım neden açmadın telefonunu:pr: 0533....50 benim numara..(tabii alper abi numaranı yanlış vermediyse :p)

alsancak inciraltı dahi olsa eğer bi yere gidilirse haber verelim ki birlikte bi çay bi kahve içmiş muhabbet etmiş oluruz... cengiz abi birde bu msn adresleri isimler numaralar demiştiniz dün akşam bu olsa çok güzel olur abi hatırlatmak istedim....

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
kolpa, TrTarık

nereye gidiyoz yarın:p

Ben herkese küstüm , huzur evi sakinlerine ve cocuk parkı müdavimlerine . Diğer arkadaşlara bişey yok .
ülen kalleş ayakkabı, arkadan vuruyo ama ben yine yola devam yarın Akçaya yola çıkıyorum. dönüşte havran ayvalık yapıcam . hemide yalnız sadece artcım semuş olucak . İNTİKAM huzur evinden ancak böyle alınır.
:queen:

Hollandadan abimin oğlu gelmiş , onu görmeye gidiyorum.

ohh iyimiş rahmi abicim kazasız belasız git gel :rendeer:

yolda güzel mekanlar görürsen mola verdiğin yerlerde falan bağlantıları kur sonra bide hep beraber kaçalım :)

yoğun bir cumartesiden sonra herkese merhaba ve tekrar hoşbulduk :cat:

gerçekten güzel bir toplantı oldu ayrıca sizlerle tanıştığım için çok memnun oldum. Bendede bardak ihalesinin videosu var ama nasıl olur video eklemek onu öğrenmem gerek :pale:

EliteXC youtube' a yükledikten sonra burada görüntülemen için tarif = http://www.motosiklet.net/forum/912968-post19.html

NOT: tarifde gördüğün Youtube butonunu bulamamış olabilirsin, onuda aşağıda hızlı cevap gönderin yanında gelişmiş cevap butonuna bastıktan sonra göreceksin.

Ben herkese küstüm , huzur evi sakinlerine ve cocuk parkı müdavimlerine . Diğer arkadaşlara bişey yok .
ülen kalleş ayakkabı, arkadan vuruyo ama ben yine yola devam yarın Akçaya yola çıkıyorum. dönüşte havran ayvalık yapıcam . hemide yalnız sadece artcım semuş olucak . İNTİKAM huzur evinden ancak böyle alınır.
:queen:

Hollandadan abimin oğlu gelmiş , onu görmeye gidiyorum.

Gezmek için bahane çok tabi:wiinkk:
O kadar yol gidebilmeyi göze aldığına göre ayak eski sağlığına kavuşmuş demekki çok sevindim iyi gezmeler ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar