harley davidson motor botu

wallaa ben geçen sene aldım amaaldıgıma bin pişman oldum
soğuk havalar tabanı buz gibi ayagım donuyor
yağmurlu havalarda alttan bi noktadan su geçiriyor
uzun süre ıslak kaldıgında da suyu emdiginden ıslaklıgı ayaklarımda hissediyorum
ama gel gör ki bir de camel botum var hem hafif hem sıcacık hemde kupkuru...
markaya bu kadar para vermek istemiyorsan paranla kaliteyi satın al derim camel tavsiye ederim... :wiinkk:

Arkadaşım sendede olduğunu yazıyorsun,acaba konçları çizme gibi uzunmu yoksa kısamı

Bende normal sokak için olanı var ama diğer motosiklet için olanların kısa tabiki.ben sormuştum bu sene böyle bi model,yani motosiklet için model olmadığını söylemişlerdi ama ben sadece motosiklet için alıcam diyosanız kesinlikle alpinastars,sidi,oxtar,Dainese,Ixon gibi markaları tercih edin.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o kadarda cahil değiliz dostum.normal bot ile motosiklet botunu ayırabiliyorum.yarın alınca foto koyarım görürsün:cat:

Sen daha benim koyduğum fotoğrafı anlayamamışsın.
Botları nasıl ayıracaksın merak ettim doğrusu.:)

O fotoğrafa bir daha bak istersen.:wiinkk:

(100 liraya motosiklet eldiveni bile olmaz. Nasıl bir bottur o merak ettim. Bir koyun fotoğrafını da bakalım bir nasıl şeydir bu?):silent:

evet arkadaşlar nihayet bugün itibariyle botumu almış bulunuyorum.bazı arkadaşlar çok merak etti:) bu arada patriote arkadaşım.resminde botta halley yazıyor harley yerine :cat:
işte resimler;

evet son bi 40-44 numara kalmış ellerinde.40 numarayıda kısmetse hakan abimize alıcaz:cat:

öner giyip baktınmı normal yürüyüşte rahatmı birde çok dikişli gibi,acaba yağmur geçirirmi

Hayırlı olsun Öner hemşerim benim yakışmış valla bu demek oluyor ki artık vitesli zamanı geldi.

selam arkadaşlar kendime harley davidson bot-çizme bakarken anaaaa birde ne göreyim:cyclopsan harley davidson motosikletler için bot yapmış.fiyatıda indirimde ve baya uygun bugün yarın almayı planlıyorum ama kimsede görmedim ve nasıldır bilmiyorum:silent:
evet aranızda bu ürünü kullananlar varsa ürünün nasıl olduğunu söylerlerse sevinirim.kusura bakmayın foto çekmeyi unuttum:p
yardımlarınız için şimdiden teşekürler:cat:

arkadaşlar dikkatli olun emitasyonları artık vinneks ( deri olmayan ) olarak çıkıyor onlara dikkat edin birde fason u en az 90 ytl yuh diyorum o paraya ayakkabı serisi kurulur

evet arkadaşlar nihayet bugün itibariyle botumu almış bulunuyorum.bazı arkadaşlar çok merak etti:) bu arada patriote arkadaşım.resminde botta halley yazıyor harley yerine :cat:
işte resimler;

evet son bi 40-44 numara kalmış ellerinde.40 numarayıda kısmetse hakan abimize alıcaz:cat:

arkadaşlar 100 ytl olması normal ben pek deriye benzetemedim ama yakından incelemek gerekir zaten malına vermiyorsun parayı markaya bütün büyük firmalarda olduğu gibi

Son düzenleme:

GKN

şimdi ben tam anlamadım
1 bu botlar 100 liramı
2 orijinalmi
3 içi nasıl sıcak tutuyormu, su geçiriyormu

bu 3 ünü istiyorum :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bendemi alsam ne bu botton beahhh =)):p

evet arkadaşlar az önce dışarı çıktım ve çekmeköyden bulgurlu,bulgurlu dan geri çekmeköye geldim motosikletle ve botuda denedim.içine ince tek çift çorap giydim ve üşümedim.havada yağmurluydu ama pek yağmuyodu.yerler ıslaktı ve hafif hafif yağıyordu.o yüzden su geçirip geçiremediğini birdahaki yağmurda öğrenicez:cherry:

öner giyip baktınmı normal yürüyüşte rahatmı birde çok dikişli gibi,acaba yağmur geçirirmi

normal yürüyüşde rahat ettim hem normaldede giyebilirim diye tercih ettim hakan abi:cat: yağmuru bilmiyorum geçirmiyo dediler ama denemek lazım

Hayırlı olsun Öner hemşerim benim yakışmış valla bu demek oluyor ki artık vitesli zamanı geldi.

teşekürler abi ama yarama tuz bastın şimdi.ahh şu askerlik olmuyacaktıki:pr:

arkadaşlar dikkatli olun emitasyonları artık vinneks ( deri olmayan ) olarak çıkıyor onlara dikkat edin birde fason u en az 90 ytl yuh diyorum o paraya ayakkabı serisi kurulur

arkadaşlar 100 ytl olması normal ben pek deriye benzetemedim ama yakından incelemek gerekir zaten malına vermiyorsun parayı markaya bütün büyük firmalarda olduğu gibi

abicim yeşil kunduradan aldım.normal harley davidson bayii adamlar çıkıp emitasyon satmazlar heralde.pazardan almadık

Hayırlı olsun güle güle kullan
Benimki farklı dümdüz siyah...

Kaça ve nerden aldın?

bana 40 dan sonra turuncu yapıyolar dediler.yoksa keklendikmi yaw:silent:
100 ytl 4 taksit.yeşil kundura ,ümraniye den aldım:cat:

şimdi ben tam anlamadım
1 bu botlar 100 liramı
2 orijinalmi
3 içi nasıl sıcak tutuyormu, su geçiriyormu

bu 3 ünü istiyorum :p
1-fiyatı 100 ytl hemde 4 taksit
2-gökan dediğim gibi yeşil kunduradan aldım orjinaldir heralde:p
3-sıcak tutuyor az önce denedim,ama suya giremedim,adamlar geçirmez dedi:)

bendemi alsam ne bu botton beahhh =)):p

al al fiyatı gayet uygun

GKN

çok iimiş abi o zaman, ben günlük giyilen çizmelere 200 lira verdiydim geçen sene
bana garip gelen günlük çizmeler 200 lirayken motosiklet çizmesinin 100 lira olması..
neyse güle güle giy bakalım, renkleri yada modelleri varmı?

YEŞİLLL den aldın demek :mrgreen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce Hudson deriden Cemal beyle konuştum tlfda,yeşil kundura amerikada harleyin elinde kalan serisi kırık (noları eksik olan) olan botları maliyet fiyatına alıp buraya getirip satıyor,gerçek deri ve orjinal harley onlar dedi,fiyatını söyleyince kaçırma al dedi,bilginiz olsun,ayrıca su geçirmediklerinide söyledi.:)

benimde çok hoşouma gitti hakkaten yaaa
100 lira bişey değil burda normal botlar o fiyata gidiyor

çok iimiş abi o zaman, ben günlük giyilen çizmelere 200 lira verdiydim geçen sene
bana garip gelen günlük çizmeler 200 lirayken motosiklet çizmesinin 100 lira olması..
neyse güle güle giy bakalım, renkleri yada modelleri varmı?

YEŞİLLL den aldın demek :mrgreen:

gökhan 3 tane kalmıştı ellerinde 43 ü ben aldım,1 tane 44, 1 tanede 40 numara(hakan abimize inşallah)

Arkadaşlar az önce Hudson deriden Cemal beyle konuştum tlfda,yeşil kundura amerikada harleyin elinde kalan serisi kırık (noları eksik olan) olan botları maliyet fiyatına alıp buraya getirip satıyor,gerçek deri ve orjinal harley onlar dedi,fiyatını söyleyince kaçırma al dedi,bilginiz olsun,ayrıca su geçirmediklerinide söyledi.:)

abi alıyomuyuz o zaman?pazartesiye kadar ayırttım haberin olsun.mağaza pazar günüde açık istersen bi uğra beraber buluşuruz erdinç felan hem botu alırız sonrada biyerde takılırız:cat:

benimde çok hoşouma gitti hakkaten yaaa
100 lira bişey değil burda normal botlar o fiyata gidiyor

haklısın fiyat baya uygun şuan indirimde normalde 150 ytl miş

valla gayet iyi... Büyükşehirde yaşamanın faydaları işte :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar