harley davidson motor botu

selam arkadaşlar kendime harley davidson bot-çizme bakarken anaaaa birde ne göreyim:cyclopsan harley davidson motosikletler için bot yapmış.fiyatıda indirimde ve baya uygun bugün yarın almayı planlıyorum ama kimsede görmedim ve nasıldır bilmiyorum:silent:
evet aranızda bu ürünü kullananlar varsa ürünün nasıl olduğunu söylerlerse sevinirim.kusura bakmayın foto çekmeyi unuttum:p
yardımlarınız için şimdiden teşekürler:cat:

abi o bot çizme hepsi motor için aslında bitek 100.yıla ozel bi bot yapmışlardı motosiklete ozel oda 2-3sene oldu:p

ya scooterda rahatta vitesli motorda özellikle çizmeleri çok rahatsiz edici.

abi o bot çizme hepsi motor için aslında bitek 100.yıla ozel bi bot yapmışlardı motosiklete ozel oda 2-3sene oldu:p

vallahi zaten bikaç tane kalmış indirimde fiyatıda süper bulmuşken kaçırmıyım diyorum.kotun altınada 10 numara oluyor:wiinkk:

ya scooterda rahatta vitesli motorda özellikle çizmeleri çok rahatsiz edici.

dostum bu bot bildiğin motosiklet botu.normal çizme değil:cherry:

GKN

öner bendede var harley ama sanırım sen bu günlük giydiğimiz çizmelerden bahsetmiyosun
nerde baktın, resmi falan varmı?

Nasıl botmuş ya o piyasadaki Harley çizmelerinden başka ne var ki?

Foto görebilirmiyiz?

öner bendede var harley ama sanırım sen bu günlük giydiğimiz çizmelerden bahsetmiyosun
nerde baktın, resmi falan varmı?

Nasıl botmuş ya o piyasadaki Harley çizmelerinden başka ne var ki?

Foto görebilirmiyiz?

yok çizme değil arkadaşlar.bildiğimiz motosiklet botu.hani şu yan kısımlarında vites için özel yeri olanlardan.
fotoğraf çekmeyi unuttum internettede baktım bulamadım.artık alınca görürsünüz:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bahsettiğin aşağıdaki gibi bir şeyse, o motosiklet botu değil,Harley botu.:p

875757001169862107216323_0_0.jpg

Bota dikkat et.

Harley yerine Halley yazıyor olmasın!:cherry:

patriote sen bir alemsin avatarınıda senide çok seviyorum yorumlarınıda çok dikkatli okuyorum

Bendede varda siyah yanındaki demirdede harley davidson yazıyo ama biraz topuğu yüksek olunca bazı arkadaşlar kafa yapıyo sonra :queen:

Bahsedilen bottan ben aldım

Tamamen siyah, konçu olduğu gibi cırttlı, bilek bölümünde de iki şerit cırtı var ve üst taraflarında vites için lastik koruma var.

son derece memnunum. Asla su almıyor ve çok sağlam. 100 YTL'ye aldım. Silivri maxi alışveriş merkezi içindeki Reebok ve nike satan bir mağazadan aldım.

Tavsiye ederim

Motor;

kalp, kalbe karşıdır derler.:wiinkk:

Fakat fazla alışmayın Patriote'a.

Yakında vedalaşacak zira...

Motor;

kalp, kalbe karşıdır derler.:wiinkk:

Fakat fazla alışmayın Patriote'a.

Yakında vedalaşacak zira...

Aaa neden, senin uzun ve teknik
mesajlarını okuyodum bennn:cat:

Bu arada harley davidson motosiklet için
üretilen botlarından bulamadım ben:silent:

Son düzenleme:

Aramızda kalsın.
Ben bir yere gitmiyorum.
Patriote gidiyor.
Sanal bi adam için üzülmeye değmez.:p

Bahsettiğin aşağıdaki gibi bir şeyse, o motosiklet botu değil,Harley botu.:p

875757001169862107216323_0_0.jpg

Bota dikkat et.

Harley yerine Halley yazıyor olmasın!:cherry:

o kadarda cahil değiliz dostum.normal bot ile motosiklet botunu ayırabiliyorum.yarın alınca foto koyarım görürsün:cat:

Bahsedilen bottan ben aldım

Tamamen siyah, konçu olduğu gibi cırttlı, bilek bölümünde de iki şerit cırtı var ve üst taraflarında vites için lastik koruma var.

son derece memnunum. Asla su almıyor ve çok sağlam. 100 YTL'ye aldım. Silivri maxi alışveriş merkezi içindeki Reebok ve nike satan bir mağazadan aldım.

Tavsiye ederim

hahh sonunda bi tane kullanıcı bulduk :) tavsiyen için teşekürler.şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim:cherry:

tuğçe kaç numara giyiyorsun.yarın alırken bakarım varmı diye.son 3 tane kalmıştı birinin numarası ufaktı:wiinkk:

selam arkadaşlar kendime harley davidson bot-çizme bakarken anaaaa birde ne göreyim:cyclopsan harley davidson motosikletler için bot yapmış.fiyatıda indirimde ve baya uygun bugün yarın almayı planlıyorum ama kimsede görmedim ve nasıldır bilmiyorum:silent:
evet aranızda bu ürünü kullananlar varsa ürünün nasıl olduğunu söylerlerse sevinirim.kusura bakmayın foto çekmeyi unuttum:p
yardımlarınız için şimdiden teşekürler:cat:

Harleyde bot görmemiştim,sen nerde buldun ve fiyatı ne,bilgi verebilirmisin:silent:

arkadaşımda var normal bot ama peg lerin denk geldığı yerlerde ayrı bi koruma var ve burnu bıraz daha alcak peg in arasına girmesi için zannerdersem bendede var fakat viteslerde zorlanıyorum birde peg in lastiği derinin boyasını çıkardı:mrgreen:

arkadaşımda var normal bot ama peg lerin denk geldığı yerlerde ayrı bi koruma var ve burnu bıraz daha alcak peg in arasına girmesi için zannerdersem bendede var fakat viteslerde zorlanıyorum birde peg in lastiği derinin boyasını çıkardı:mrgreen:
Arkadaşım sendede olduğunu yazıyorsun,acaba konçları çizme gibi uzunmu yoksa kısamı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar