[İzmir MT]8 Şubat Cuma "Susuz Şehrin Sulu Çocukları" Toplantısı

Moderatör (forrap)
EliteXC,aramıza hoşgeldin..:cat:Yarın görüşmek üzere...

Vasco,onu bizim eski topiclerden birinde bulmuşsun sanırım.Chatkut sana bulursun umarım diyeceğine tarif etse daha iyi olurmuş tabi :mrgreen:Neyse,bulmuşsun krokisini..
Görüşürüz yarın.

kapımız herkese acık arkadaslar
hepiniz buyrun gelin,ben de bir aralar sizin gibiydim MT ile tanışalı cok olmuyor ancak kısa zamanda cok yol katedebiliyorsunuz... :cat:
MT yi de farklı kılan klişeleştirmeyen nokta da bu zaten
yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler hoşçakalın... :rendeer:

Haa unutmadan Cengiz abi Alper abimiz nerelerde hiç yazmıyor hasta falan degildir umarım
ve bizim şu çaykur Rize Çay tohumu gelecek mi bilen var mı ? :queen::cherry:

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
extreme1925, APV41, uglychild, karmacoma, csalgin, EliteXC

Sercan bey bu işler okumakla olmuyo hani yaa bişeyler yazmamışsın
o kdr uzun süre yurt dışında kalınca insanın topiğe yazası gelmiyor sanırım :p :queen:

Son düzenleme:
Arkadaslar aslinda bu hafta ki toplantiya ben de gelecektim, ama planlar degisti, bi turlu cikamadim Almanya dan... Aslinda rahatim da yerinde ama hem motorumu, hem ailemi hem de motosiklet cetemi cok ozledim:salut:

bu arada Turkiye haberlerinde de veriyorlar, bizim burda Ludwigshafen da bi yangin cikti gecenlerde, 9 kisi vefat etmisti... dun de bi cocuk daha hastane de yasamini yitirdi... bugun saat 17:00 civari basbakan geldi, burda durumlar aslinda pek iyi degil... kundaklanan ya da kundaklandigini dusundugumuz bina ile bizim oturdugumuz yer arasi 50-75 metre falan... simdi donsem aklim hatunda kalacakti... o yuzden kalakaldim... ama yakinda ordayim yine:cat:

size bol toplasmalar arkadaslar:rendeer:

Vasco,onu bizim eski topiclerden birinde bulmuşsun sanırım.Chatkut sana bulursun umarım diyeceğine tarif etse daha iyi olurmuş tabi :mrgreen:Neyse,bulmuşsun krokisini..
Görüşürüz yarın.

forrap bayaa eski hemde:) çook eskilerden okumaya başladım ben bu forumu =) keşke bende gelebilseydim ama belki süprizde yapabilirim belli olmaz..

uglychild
Arkadaslar aslinda bu hafta ki toplantiya ben de gelecektim, ama planlar degisti, bi turlu cikamadim Almanya dan... Aslinda rahatim da yerinde ama hem motorumu, hem ailemi hem de motosiklet cetemi cok ozledim

bu arada Turkiye haberlerinde de veriyorlar, bizim burda Ludwigshafen da bi yangin cikti gecenlerde, 9 kisi vefat etmisti... dun de bi cocuk daha hastane de yasamini yitirdi... bugun saat 17:00 civari basbakan geldi, burda durumlar aslinda pek iyi degil... kundaklanan ya da kundaklandigini dusundugumuz bina ile bizim oturdugumuz yer arasi 50-75 metre falan... simdi donsem aklim hatunda kalacakti... o yuzden kalakaldim... ama yakinda ordayim yine

size bol toplasmalar arkadaslar

abi gerçekten zor anlıyorum. bremen' de de bizim akrabalar var gröpelingende onlarada çok dikkatli olmalarını söyledik ama sürekli yaşadıkları şeyler okulda bizim kuzenın türk olmasını kabullemeyenler osmanlıya laf söyleyenlerde var ama bunların hepsinin üstesinden gelinecektir.. :rendeer:

Allah aileni korusun inşallah.

@uglychildkundaklanan ya da kundaklandigini dusundugumuz bina ile bizim oturdugumuz yer arasi 50-75 metre falan...

:sunny:::sas::
bu durumda kalmakla iyi etmişsin tabii, zor olmuştur şimdi,
sende özlettin kendinii tabii ama merak etme çete canavar gibi maşallah :cat:

Arkadaslar aslinda bu hafta ki toplantiya ben de gelecektim, ama planlar degisti, bi turlu cikamadim Almanya dan... Aslinda rahatim da yerinde ama hem motorumu, hem ailemi hem de motosiklet cetemi cok ozledim:salut:

bu arada Turkiye haberlerinde de veriyorlar, bizim burda Ludwigshafen da bi yangin cikti gecenlerde, 9 kisi vefat etmisti... dun de bi cocuk daha hastane de yasamini yitirdi... bugun saat 17:00 civari basbakan geldi, burda durumlar aslinda pek iyi degil... kundaklanan ya da kundaklandigini dusundugumuz bina ile bizim oturdugumuz yer arasi 50-75 metre falan... simdi donsem aklim hatunda kalacakti... o yuzden kalakaldim... ama yakinda ordayim yine:cat:

size bol toplasmalar arkadaslar:rendeer:

Vallaa cok üzüldüm ben bu olaya Allahtan sana ve kız arkdasına bişey olmadı
ya şimdi bizim için önemli olan bu.Fazla özlettirme kendini en kısa zamanda dönmen dileğiyle,kendine iyi bak :rendeer:

APV41 inşallah kalıcı ve uzun ömürlü bir aile olan Türkiye MT nın bende kalıcı ve uzun ömürlü bir izmit MT olabilirim.

biz seni izmirde görmeyi istemiştik ama olsun orasıda türkiye :p

Sanırım yanlış anlaşıldı daha doğrusu ben anlatamadım :salut: kısacası bende kalıcı katılımcı olmayı çok istiyorum. :cat:

forrap hoşbulduk yarın görüşmek üzere. Geç katılacağım için üzgünüm, işler malum mağazayı kapatıp ancak 20:00 gibi gelebilirim.

Son düzenleme:
forrap bayaa eski hemde:) çook eskilerden okumaya başladım ben bu forumu =) keşke bende gelebilseydim ama belki süprizde yapabilirim belli olmaz..

abi gerçekten zor anlıyorum. bremen' de de bizim akrabalar var gröpelingende onlarada çok dikkatli olmalarını söyledik ama sürekli yaşadıkları şeyler okulda bizim kuzenın türk olmasını kabullemeyenler osmanlıya laf söyleyenlerde var ama bunların hepsinin üstesinden gelinecektir.. :rendeer:

Allah aileni korusun inşallah.

@uglychildkundaklanan ya da kundaklandigini dusundugumuz bina ile bizim oturdugumuz yer arasi 50-75 metre falan...

:sunny:::sas::
bu durumda kalmakla iyi etmişsin tabii, zor olmuştur şimdi,
sende özlettin kendinii tabii ama merak etme çete canavar gibi maşallah :cat:

Vallaa cok üzüldüm ben bu olaya Allahtan sana ve kız arkdasına bişey olmadı
ya şimdi bizim için önemli olan bu.Fazla özlettirme kendini en kısa zamanda dönmen dileğiyle,kendine iyi bak :rendeer:

Allah razi olsun arkadaslar, gercektende cok aci bi durum, pazar gunu saat tam 16.30 da burda yasanilanlarin sadece bi parcasina sahit olsaydiniz, sanirim hayati daha fazla sorgulardiniz...

simdi size bi seyler yazmak istiyorum...

Gecen cumartesi gunu Izmir e donmek icin planlar yapiyor pazar gunune bilet bakiyordum, kiz arkadasim gitme karnaval var dedi, ben de cok merak ediyordum zaten, sabah sokaktan gelen muzik sesleriyle uyandim... kiz arkadasim cami acip, baksana karnaval basladi, hava da cok guzel dedi. gercekten de hava da gayet guzeldi, insanlar sabahin korunde sokakta dans edip km lerce suren gosterileri izliyor ve iciyorlardi... 7 den 70 e herkes kostumlerini giymis sokaklarda egleniyorlardi, bende balkondan buyuk bi zevkle karnavali hem videoya cekiyor hem de fotografliyordum....

Kiz arkadasima arabayla Mannheim merkeze gidecegimi soyledim, o da bana karnavaldan dolayi herkes ickili, ne olur ne olmaz, sarhosun biri atlar yola falan dedi... haklisin dedim, tranwaya binmek daha mantikli geldi, zaten aramiz 4 durakti...

saat tam 16.00, hazirlanmaya basladim, karnaval bitti bitiyor, disari ciktim saat tam 16:25... az once evin onundeki eglenceden gelen cigliklarin yerini ambulans sesleri almisti, sokaklar inliyordu, pek anlam veremedim... herhalde karnavalda cok icki icildi, belki ufak bi kavga olmus, ya da birileri alkol komasina girmis dusuncesiyle onlem aliyorlar dedim kendi kendime...

Disari ciktigimda evin onunde bu goruntuler vardi, ama sokagin diger tarafinda ise durum cok farkliydi...
youtube ta olayin ilk dakikalarini buldum biri cep telefonuyla cekmis...

uzulerekte olsa gorun diyorum ve ayni anda atilan farkli cigliklara kulak verin...

http://youtube.com/watch?v=UTiuxKLFwag&feature=related

sadece 5 dakika da olan oldu... ve bi aile yok oldu...

Rayting almak isteyen butun televizyon kanallari , gazeteciler, kendine menfaat saglamak isteyen politikacilar butun gun halkin arasinda dolanip bassagligi diliyorlar... kimileri sag duyulu olun diyor kimileri daha cok geriyor... yani herkes bu aci olaydan kafasina gore prim yapmaya calisiyor...

simdi de parkta bulunan ve evin sokagini 24 saat ceken kameranin kasetinin bos oldugu soyleniyor! ! !

video da da goruldugu gibi ambulans ve polis aninda olay yerine geldi, ve 10"a yakin polis alevler arasindan insanlari kurtarirken yaralandi... gercekten de gorevinden daha fazlasini yapti, ama itfaye gercekten de 20 dakikadan uzun zaman gelmedi, hemde parkin arkasinda yani 2 dakikalik mesafeden....

Itfayenin gelmedigini herkes biliyor sadece Alman diplomatlar ve de itfaye sefi haric... :farao:

iste hayat, karnaval ve alevler...

uglychild çok geçmiş olsun..Bu kadar tesdüflerin üst üste gelmesi biraz ilginç:cyclopsan

Bu arada teras kafeye geleceğim ama su bizi bozmasın..

Görüşürüz yarın.

vasco değil yaw elite yada csalgin...ben bilmiyorum ama bulurum demiş bende bulursun dedim :mrgreen: :queen: sormadan söylenmezki ağlamayana emzik yok:queen:

Krokiyi eski yazılardan birisinde gördüğümü hatırlıyordum. Ben bakmadan Vasco bulup bizimle paylaştı aslında.
Chatkut'un da dediği gibi ağlamayana emzik yok :cherry:
Akşama görüşürüz...

Moderatör (forrap)
vasco değil yaw elite yada csalgin...ben bilmiyorum ama bulurum demiş bende bulursun dedim :mrgreen: :queen: sormadan söylenmezki ağlamayana emzik yok:queen:

Biz sana pislik yaptık mı yeni geldiğinde,tarif etsene abi gıcıkmısın sen:queen:
Şu yeni gelenlere motor yıkatma geleneğini sende uygulamadık diye böyle oldu biliyorum:p

Akşam görüşürüz..:wiinkk:

arkadaşlarrr biz evdeyizzz.....

yeni katılan arkadaşlaraa hoşgeldiniz diorummm....

çok eğlenceli bir toplantıydıııı.....

yine MT İZMİR farkıı....:cat:

Moderatör (forrap)
Yine her zaman ki gibi güzel bir buluşma oldu :)
Aramıza yeni katılan arkadaşlara tekrar hoşgeldin diyoruz,tanıştığımıza memnun olduk tekrar bekliyoruz:cat:

İyi geceler...

kamuoyuna duyuru:
8 şubat teras buluşması yapılmadığı halde yapıldı gibi gösterilip izmir mt'nin aktif olduğu savunulmaktadır.yapıldığını iddia edenler resim koyarak bu suçlamayı gerçek dışı bırakmalıdırlar.geleneksel cuma toplantıları sekteye uğramasın diye izmirli motorseverler ağızbirliği yaparak yapıldı gibi foruma yazılar yazmak için anlaşmışlardır.ben bu çirkin oyun içinde yer almayacağımı bildirir siz sevgili MT üyelerini uyarırım :p:p:p

Yine her zaman ki gibi güzel bir buluşma oldu :)
Aramıza yeni katılan arkadaşlara tekrar hoşgeldin diyoruz,tanıştığımıza memnun olduk tekrar bekliyoruz:cat:

İyi geceler...

forrap bizlerde çok memnun olduk inşallah katılımcı olacağız bardakta ellerimiz titresede tekrar buluşma kararlarında müsait olduğumuz sürece sesimiz titremeden cevabımız ^nerdesiniz geliyorum^ olacaktır :):):)

kamuoyuna duyuru:
8 şubat teras buluşması yapılmadığı halde yapıldı gibi gösterilip izmir mt'nin aktif olduğu savunulmaktadır.yapıldığını iddia edenler resim koyarak bu suçlamayı gerçek dışı bırakmalıdırlar.geleneksel cuma toplantıları sekteye uğramasın diye izmirli motorseverler ağızbirliği yaparak yapıldı gibi foruma yazılar yazmak için anlaşmışlardır.ben bu çirkin oyun içinde yer almayacağımı bildirir siz sevgili MT üyelerini uyarırım :p:p:p

birde logar kapağı resmi olacaktı ama bulamadım SEN anladın :queen:

Allah razi olsun arkadaslar, gercektende cok aci bi durum, pazar gunu saat tam 16.30 da burda yasanilanlarin sadece bi parcasina sahit olsaydiniz, sanirim hayati daha fazla sorgulardiniz...

simdi size bi seyler yazmak istiyorum...

Gecen cumartesi gunu Izmir e donmek icin planlar yapiyor pazar gunune bilet bakiyordum, kiz arkadasim gitme karnaval var dedi, ben de cok merak ediyordum zaten, sabah sokaktan gelen muzik sesleriyle uyandim... kiz arkadasim cami acip, baksana karnaval basladi, hava da cok guzel dedi. gercekten de hava da gayet guzeldi, insanlar sabahin korunde sokakta dans edip km lerce suren gosterileri izliyor ve iciyorlardi... 7 den 70 e herkes kostumlerini giymis sokaklarda egleniyorlardi, bende balkondan buyuk bi zevkle karnavali hem videoya cekiyor hem de fotografliyordum....

Kiz arkadasima arabayla Mannheim merkeze gidecegimi soyledim, o da bana karnavaldan dolayi herkes ickili, ne olur ne olmaz, sarhosun biri atlar yola falan dedi... haklisin dedim, tranwaya binmek daha mantikli geldi, zaten aramiz 4 durakti...

saat tam 16.00, hazirlanmaya basladim, karnaval bitti bitiyor, disari ciktim saat tam 16:25... az once evin onundeki eglenceden gelen cigliklarin yerini ambulans sesleri almisti, sokaklar inliyordu, pek anlam veremedim... herhalde karnavalda cok icki icildi, belki ufak bi kavga olmus, ya da birileri alkol komasina girmis dusuncesiyle onlem aliyorlar dedim kendi kendime...

Disari ciktigimda evin onunde bu goruntuler vardi, ama sokagin diger tarafinda ise durum cok farkliydi...
youtube ta olayin ilk dakikalarini buldum biri cep telefonuyla cekmis...

uzulerekte olsa gorun diyorum ve ayni anda atilan farkli cigliklara kulak verin...

http://youtube.com/watch?v=UTiuxKLFwag&feature=related

sadece 5 dakika da olan oldu... ve bi aile yok oldu...

Rayting almak isteyen butun televizyon kanallari , gazeteciler, kendine menfaat saglamak isteyen politikacilar butun gun halkin arasinda dolanip bassagligi diliyorlar... kimileri sag duyulu olun diyor kimileri daha cok geriyor... yani herkes bu aci olaydan kafasina gore prim yapmaya calisiyor...

simdi de parkta bulunan ve evin sokagini 24 saat ceken kameranin kasetinin bos oldugu soyleniyor! ! !

video da da goruldugu gibi ambulans ve polis aninda olay yerine geldi, ve 10"a yakin polis alevler arasindan insanlari kurtarirken yaralandi... gercekten de gorevinden daha fazlasini yapti, ama itfaye gercekten de 20 dakikadan uzun zaman gelmedi, hemde parkin arkasinda yani 2 dakikalik mesafeden....

Itfayenin gelmedigini herkes biliyor sadece Alman diplomatlar ve de itfaye sefi haric... :farao:

iste hayat, karnaval ve alevler...

ugly bu paylaşım için bir topik açarmısın lütfen...bu acıyı hep beraber paylaşalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar