[İzmir MT]8 Şubat Cuma "Susuz Şehrin Sulu Çocukları" Toplantısı

Umarım güzel,istediğiniz gibi bir buluşma olur...İnşallah bende yaza oradayım artık geleneksel cuma toplantılarınıza o zaman katılırım...:rendeer:

arkadaşlar bende gelicem inşallah.... teras cafe nerde bilmiyorum ama bulurum...:)

Millet başlığı mı görmedi yahu:)Yarın toplantı var daha 1 sayfayı geçemedik,ne iş :silent:

gördük ama genç arkadaşların destek çıkmasını bekliyoruz :queen:yer seçimi iyi insanlar güzel hava güzel destekte katılımda güzel olursa daha ne isteriz :rendeer:

cidden haaa istanbulun nazarı mı deydi ne :p
hayırdır inşallah...
su sogutmalı motorlar İzmirde su yok diye yolda kalıp da sahipleri de MT ye mi küstü :p :queen: :queen:

gelen çok olur merak etmeyin :mrgreen:yazan olmaz sadece, nasılsa birileri topikleri başa taşır,toplantıda kalabalık oluruz :cat:

yarın görüşürüz, %90.
bu hafta %100 olmadığı için bişi yazamadım nedense, klavyem bağlandı, ama ayıp oldu topiğe,

Selamlar İzmir MT...
Bende aranıza katılmak ve tanışmak için yarın Teras Cafe'ye gelmeye çalışıcam.
Bir süredir yaptıklarınızı izliyorum ve okuyorum. Sizlere katılmanın iyi birşey olacağını düşünüyorum tabi kabul ederseniz.
Bu arada adım Erdem.
Herkese iyi geceler.

Selamlar İzmir MT...
Bende aranıza katılmak ve tanışmak için yarın Teras Cafe'ye gelmeye çalışıcam.
Bir süredir yaptıklarınızı izliyorum ve okuyorum. Sizlere katılmanın iyi birşey olacağını düşünüyorum tabi kabul ederseniz.
Bu arada adım Erdem.
Herkese iyi geceler.

erdem merhaba yalnız değilim demekki bende yarın akşam inşallah ilk defa katılıcam :D:D

Bu arada adım Erdem.

selam erdem, önsezgilerinin çok kuvvetli olduğunu anladım bu cümlenden, :)

csalgin ve EliteXC teras cafeyi bulabilmek için istikamet tarifi ihtiyacınız varsa bildirin rotanızı çizmenize yardımcı olalım.

hoş geldiniz sefalar getirdiniz umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz

cengiz abi konu okuyanlar içinde sen varsın diye yine saygıda kusur etmeyeyim dedim ve yeni katılacak arfkadaşların kova-fırça bulundurmaları konusuna değinmedim ...... ee sende dalgınlığına geldi unuttun galiba:wiinkk:

evet teras cafeye hiç gitmesemde rotayı buldum =) ekliyorum resmi

krok6ov7ez.png

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
chatkut, vasco1925, EliteXC, csalgin

yarın yeni patlaması yaşanacak sanırım...güzel bir toplantı olacak yenilik herzaman iyidir :cat:

csalgın evet yalnız değilsin :)

karmacoma önsezilerim iyidir ama genede soru işareti yok değil...

APV41 inşallah kalıcı ve uzun ömürlü bir aile olan Türkiye MT nın bende kalıcı ve uzun ömürlü bir İzmit MT olabilirim.

hepinize teşekkür yarın görüşmek üzere..

vasco1925 teşekkür ederim bu işimi dahada kolaylaştırdı. Geç katılmak mecburiyetindeyim cafeyi arayarak daha fazla vakit kaybetmemiş olurum böylelikle.

Son düzenleme:
APV41 inşallah kalıcı ve uzun ömürlü bir aile olan Türkiye MT nın bende kalıcı ve uzun ömürlü bir izmit MT olabilirim.

biz seni izmirde görmeyi istemiştik ama olsun orasıda türkiye :p

yunan tohumu muamelesi görmücez herhalde:) izmir mt türkiye mt motosiklet.net türkiye mt olduğuna göre ben anlıyorum ki arkadaşımız motosiklet.net te kesin kalıcı ama izmir mt yi bilemem:) abi bide yeni gelenlere ilk bulusmada eşantiyondan içecekler yiyecekler dağıtınki dağılmasınlar tam kalıcı olurlar demi :)

vasko çok teşekkür ediyorum güzel bi yön göstergesi yarın inşallah 7 de ordayım... iyi akşamlar yarın görüşmek üzere...

şeker mi verceksiniz bizlere :):)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar