İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

yav işyerinde bi başladım okumaya...1 saat bakmışım...yanıma biolog dohtor hocalar gelen geçen bakıyo...kızlarr ayyy ne yerler varmışş deyip durdu...:p

kızlar nerden görüyo... sen nerde çalışıyon ki

yohsa arabaya hatunları atıp bunlarımı izletiyon

benim topicimi kirli emllerine alet etme şerefsizim namus meselesi olur:queen::pr::queen:

muhteşem bir gezi olmuş o serüvenin içinde olmak için çokşeyden vazgeçerdim helal olsun,gönilden tebrikler
Valla abi sözü ağzımdan almışsın...
Geziye katılan motorlara dikkatinizi çekmek istiyorum:

ENDUROOOOOOO
Orası öylede...

Yanlız dizel olan 1950'lik makina beni şok etti inan...
:queen: :queen:

çok fenaaaaaaaaaa :) çok güzel yaa nasıl hoşuma gitti .. abi çalşmaktan fırsat olmuyo ama çook gezicem bende çokk kısmetse (:)
Az kaldı jesse...4 sene sonra emekliyim..Bakalım bize kısmet olacak mı?..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün gece başladım sabah uyanır uyanmaz devam ettim. Atladığım yer varmıdır acaba diye tekrar bakacağım :cat:

Heba edilmeyecek kadar güzel bir gezi ve dökümantasyon.İnşallah video olarakta kaydedilmiştir.Olmasa bile fotoğraflara haraket kazandırılıp çok kaliteli bir belgesel ortaya çıkarılabilir.Ve de aynısı yapmak için herşeyi göze alabilirim.Cesur motorcuları selamlıyorum:cat:

Son düzenleme:
lan o neydı le cocugun seyını kız gorup guluooo koptum orda hahahahaha =))=)):p:p ve merak ettıgım bu adamlar kac bın ytl harcadı acaba yolda benzınıydı suyuydu harcamalarıydı yuhh beaa=))=)):p:p vee aşırı en cok hoşuma giden çin resimleriydiii:pale: hayatımda en cok gıtmek ıstedıgım yer japonyaaaa:pale::pale::pale: ama süper olmuş tebrık edıyorum valla harıka superrr...

Çine gelmedik daha bismillah... :) İyi bak resimlere.......

Aslında videolarda var ama yuklemek cok uzun suruyor ara ara atarım

başını alıp gitmek dedikleri bu olsa gerek ..
tebrik ediyorum ve ağzım açık izliyorum..:thumleft:::139::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar