SİNOP MT nin ünlü simalarından BATHU_İİ KAZA YAPTI

Çok geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum....

Kendisi iyiyse başka hiçbişeyin önemi yok...

geçmiş olsun batuhan. Umarım en kısa sürede eski saglıgına kavuşursun.

çok çok geçmiş olsun.Fazla bi şeyi olmadığına sevindim.Diğer kullanımlarda sorun çıkarmıyorsa oturup kalkma işlemlerinde bi şahsın yardımıyla hayat devam edebilir:cherry:Şaka maka geçmiş olsun batuhan abi:rendeer:

Atilla abi sana da ayrıca teşekkürler bilgilendirdiğin için:cat:

geçmişolsun... uzucu bir olay .. allah daha beterinden korusun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok çok geçmiş olsun :pale: Allahtan fazla bişey olmamış.. :rendeer:

Moderatör (forrap)
Batuhan,çok geçmiş olsun :rendeer:
Büyük birşey olmamasına sevindim,umarım film sonuçlarında da bir şey çıkmaz ve ağrın da biran önce geçer..

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun dostum Allahım seni sewdiklerine bağışlamış... ama eminimki o şuan kendını degıl motorunu dusunuodurrr:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın :bounce:

Geçmiş olsun... ufak şeylerle atlatması sevindirici.. Bu arada ilk mesajdaki smileyler ile anlatım dikkatimi çekti

abov...çok geçmiş olsun kardeşime ya...üzüldüm...Allah şifa versin...popo bir nevi hava yastığı görevi görünce dimek acıdı...

Sevgili mt dostları ben sinop mt nin emekli mt sever tanrının_kırbacı sizlere az önce aldığım bır haberi aktarmak istiyorum..
Bu akşam saat 18:30 sularında kankam sevgili can ve yol dostum batuhan evine giderken bir arabayla kafa kafaya çarpıştı.:salut::pale::salut::salut:

Hikaye şöyle: batu iş yerinden çıkmış motoruyla bir kaç tur atıp eve gitmek düşüncesiyle geziyordu. eve gıtmeden aşıklar caddesi mevkiinde son bir tur atmak isteyen bathu;yaklaşık 60-70 km hızla seyir halındeyken karsıdan gelen araç bathu'nun önündeki sokaga dalar,ama o sokaktan çıkan arabayı görünce araç sürücüsü batu'nun şeridinde durur ve kaza gerçekleşir.ORADAN GECENLER BATUYA YARDIM ETMEK için olay yerıne gelıler.ve bir vatandaş ambulans çağırır::sos::batu çarpmanın etkisiyle arabanın üzerinden salto atarak uçmuş::156:: yaklaşık 6 metre sonra popo üstü yere düşmüş :cyclopsan batu acı çekiyormuş::crying::batunun SAĞLIK DURUMU İYİ.Ambulans gelmiş::stretche hastaneye gitmişler film çekilmiş, film tutmuş yarın ikinci bölümü çekeceklermiş.::evil::.tekrar ediyorum BATUNUN sağlık DURUMU ŞUAN da iyi ama poposu baya acıyormuş..YAW sinop'un başını bi boş bıraktım ne oldu hey allahım..kanka bi rahat dur ya :queen: NEYSE KANKAM ALLAH SENİ BİZE BAĞIŞLAMIŞ ŞAKA BİR YANA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

/QUOTE]

/QUOTE]

arkadaşlar ben iyiyim :) hepiniz çok saolun iyi dileklerinizden dolayı :rendeer:

olaya gelince iki şeritli bir dümdüz yol. karşıdan gelen araba benm şeridime geçerek benm tarafımdaki sokağa girmek istiyor, bu aracın önünde de bir araba var ve hıyarın beni görme ihtimali ......?. benm yerimde araba olsa kafa kafaya onla çarpışacak zaten altı metre kala önüme çıktı ve arabanın sağ farından bakın sol far bile değil çarpmanın etkisiyle, allahtan arabanın camından içeri girmedim. havalandım havada baktım yüz üstü gidiyorum takla atayım dedim sırt üstü düşerim hiç yoktan kolumuzu kırmayız hesabı :) kafamı aşağı doğru eğmemle birinci saltoyu attım fazla eğmişim popomun üstüne düştüm. yerden bi beş dakika kalkamadım çünkü ayaklarımı hissetmedim snr yavaş yavaş kendime gelince doğruldum ayağa kalktık 6-6,5 metre uçmuşum.koruma kask lazer marka, mont revit tekstil başka bi koruma yok. hiç biri görev yapmadı popmun dışında oda acıyor şimdi:pale: motora bi baktım ha benm motor ha ertech'in motor tek fark bnm motorun yağ akıtmaması:pale: depoyu dizimle ezmişim gidon yamuk u şeklinde debriyaj firen sağ sol grenaj kırıldı ön çamurluk kırık durumu kötü perte yakın işte :salut: yürümez durumda. trafik sgortası karşılıyacak karşı tarafın %100 ben suçsuzum kaza raporunda adam suçlu ceza yedi artık nekadar bilmem ( doğrultu değiştirme manevralarını yanlış yapma ihlalinden ) onun arabasıda yürümez durumdaydı çekici cağırdı ben ucuz atlatmışım olayı verilmiş sadakam varmış. kazadan snr servisi aradım hemen gelip aldılar motoru .benm tüm evrakları kaza raporlarını servise verdim onlar sigorta şirketiyle dialog kurup hasarı yaptırcaklar 10 bin ytl ye kadar karşılanıyor kaba etim acıyor şuan okadar :rendeer::rendeer::rendeer:

büyük geçmiş olsun :rendeer:

acil şifalar dilerim.

Allah beterinden korusun!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar