SİNOP MT nin ünlü simalarından BATHU_İİ KAZA YAPTI

Sevgili mt dostları ben sinop mt nin emekli mt sever tanrının_kırbacı sizlere az önce aldığım bır haberi aktarmak istiyorum..
Bu akşam saat 18:30 sularında kankam sevgili can ve yol dostum batuhan evine giderken bir arabayla kafa kafaya çarpıştı.:salut::pale::salut::salut:

Hikaye şöyle: batu iş yerinden çıkmış motoruyla bir kaç tur atıp eve gitmek düşüncesiyle geziyordu. eve gıtmeden aşıklar caddesi mevkiinde son bir tur atmak isteyen bathu;yaklaşık 60-70 km hızla seyir halındeyken karsıdan gelen araç bathu'nun önündeki sokaga dalar,ama o sokaktan çıkan arabayı görünce araç sürücüsü batu'nun şeridinde durur ve kaza gerçekleşir.ORADAN GECENLER BATUYA YARDIM ETMEK için olay yerıne gelıler.ve bir vatandaş ambulans çağırır::sos::batu çarpmanın etkisiyle arabanın üzerinden salto atarak uçmuş::156:: yaklaşık 6 metre sonra popo üstü yere düşmüş :cyclopsan batu acı çekiyormuş::crying::batunun SAĞLIK DURUMU İYİ.Ambulans gelmiş::stretche hastaneye gitmişler film çekilmiş, film tutmuş yarın ikinci bölümü çekeceklermiş.::evil::.tekrar ediyorum BATUNUN sağlık DURUMU ŞUAN da iyi ama poposu baya acıyormuş..YAW sinop'un başını bi boş bıraktım ne oldu hey allahım..kanka bi rahat dur ya :queen: NEYSE KANKAM ALLAH SENİ BİZE BAĞIŞLAMIŞ ŞAKA BİR YANA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Batuhan , umarın ciddi bir durum yoktur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok büyük geçmiş olsun....Allah korumuş....:rendeer:

geçmiş olsun dıyelım . atilla abi süper anlatmıssın üzülelimmi gülelimmi :)

Çok geçmiş olsun:pale:
Daha beteri olmasın, kendisinin durumunu kendinden dinleyelim en yakın zamanda işallah...

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Umarım en kısa sürede eski sağilığına kavuşur.:rendeer:

abi geçmiş olsun:rendeer:
atilla abi alem adamsın senin smileylerden olayı yasadım sanki:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:rendeer:

Umarım bir an önce eski sağlıklarına kavuşurlar.:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çokgeçmiş olsun batuhan kardeşim,allah tekrarını göstermez inş,kazanın sende ciddi bir problem bırakmaması sevindirici,albayıma selam.

büyük geçmiş olsun allah sevdiklerine bağışlamış biraz daha dikkat lütfen

Geçmiş olsun ,acil şifalar......Yine bir otomobil sürücüsünün dikkatsizliği!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar