kemal varya sen birgün elime geçersin soracam sana bunun hesabını![]()
olum emün yeşiloğlu hastılığını ümmet babayada geçirmişsin baksana ümmet babada sarmaş dolaş ala alah ilginç
olum emün yeşiloğlu hastılığını ümmet babayada geçirmişsin baksana ümmet babada sarmaş dolaş ala alah ilginç
benbu resimlerin yandığını düşünmütüm 3 gün sonra reesimmi atılırmış :mrgreen:
zuahahabahaahabah ((((((((
ümmet baba anahtarın ateşiyle striptiz show yaptı.. anahtar bulundu bulunmasınada olan zavallı direğe oldu (![]()
yazık :mrgreen::mrgreen:
kemal varya sen birgün elime geçersin soracam sana bunun hesabını![]()
Abooooowwww,Ümmet budane yaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen:
Şirkette arkadaşlara resimleri gösteriyordum bu çıkınca bu arkadaşı tanımıyorum,biz kalkarken gelip bize katılmak istedi ama biz kabul etmedik dedim:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Ahanda büyük yemin verdi :queen:
ben 10 gün sabrederim merak etmeyin size orda direkte bulurum hiçsorun deeeel
ben 10 gün sabrederim merak etmeyin size orda direkte bulurum hiçsorun deeeel
solll ele dikkat ne arıyor acaba ümmet abii ??????
ihsan hakan abimiz seni tanımamazlıktan gelmekte haklı abi sende
bozuldun :queen::queen::queen:
emin denmi bulaştı :queen::queen::queen::queen:
kanka hastalıkla ilgili şaka yapılırmı ayıp ettin şimdi :farao:olum emün yeşiloğlu hastılığını ümmet babayada geçirmişsin baksana ümmet babada sarmaş dolaş ala alah ilginç
yakıcam bu dünyayı sonunuz geldi dünyalılar :mrgreen: bu arada emüne kim len? yavuklunmuUmmet abı yazık senıde kaybettık yavas yavas herkes emune abıme benzıo kacın :queen::queen: dunyanın sonu gelıo :queen::queen:
Evet ablam cok buyuk bı yemın ben dusunemıyorum Dunyada 1 tane daha emun abım gıbı bı ınsanı dunyanın sonu olur :queen::queen::queen::queen:
kemal abi benim ki bulaşıcı değil ama NGK dan sana bişeyler bulaşmış olabilir bi çekap ettir gendine :mrgreen:emin denmi bulaştı :queen::queen::queen::queen:
mauahhaha baa aha
emin bizim milli stripçimiz kemal habarın yokmu senin:queen::queen::queen:
ya sen dua et anahtarı bulan adam seni masanın ustünde oynatmadı abim ((((((((((((((((((:queen::queen::queen::queen:
mauahhaha baa aha
emin bizim milli stripçimiz kemal habarın yokmu senin:queen::queen::queen:
:queen::queen::queen:
haberim varda işime gelmiyor emin le muhattab olmak istemiyorum
:queen::queen::queen:
emünnn senide alıgız ngk ile aramıza sen hiç dert etme o zaman bakarsın karışık yapmasınıda öğrenirsin :queen: