[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
crayzboyone, deli mavili, Pınarr

Herkeze gunaydın dıcem ama coktan kalkmısınızdır :) KEmal abı resımler nerde Pınar ablam nasılsın :) kemal abı sende nasılsın ...

6 da kalktım sen uyumadan yani :)
Şirkette olduğum için resimleri göremiyorum ama çirkin çıktığım resimlerin kalkmasını talep ediyorum yinede :queen:

6 da kalktım sen uyumadan yani :)
Şirkette olduğum için resimleri göremiyorum ama çirkin çıktığım resimlerin kalkmasını talep ediyorum yinede :queen:

Ablam ben bakıyorum denetlıyorum butun resımlerde 10 numarasın ama daha bızım resımler gelmedı :queen::queen::queen: :rendeer: :rendeer:

aslında hata bende niye eldiven taktırıyon ki kıza :p bırak elleri donsun maksat resimlere bişey olmasındı yannış yaptık:cherry:

Mötör sürmüo etmıo eldıvene ne gerek vardı abım foto cekerken bıtıkten sonra taksaydınız ya :queen::queen::queen: :rendeer:

Bu topıcı 50 yapmayana kadar rahat olamıcam galıba :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Dün msn deki konuşma..

M in: rüzgar hakan diyo ki ben manyak bu adam demişim
Ben: hee dedin
M in: yok öyle bişey demedim ben
Ben: dedin şahitim.. hatta "olm video bu adam görücek" dediğimde "görsün, manyak bu adam" dedin..
M in: ben hatırlamıyorum, demedim
Ben: ben hatırlıyorum.. hem şahidimde var jesse, kreyzi, diner, ben:)
M in: demedim sen dedin..
Ben: bence kıvırmaya çalışma.. sen derken seni video ya çekmiştim :queen:

Dün msn deki konuşma..

Ben: dedin şahitim.. hatta "olm video bu adam görücek" dediğimde "görsün, manyak bu adam" dedin..

BEn Şahsen şahidim daha neler neler dedi sadece onla kısıtlı olsa ıyı :queen::queen::queen::queen:

Emün abı sen bızı bıtırıdın bızde senı bıtırcez hersey karsılıklıdır :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ooohh ohhh resimlerde geliyor.bu konu 1 ay hit kalır bence.daha birsürü foto var:mrgreen:

Arkadaşlar o kadar çok fotoğraf yüklendiki :)
Bir öneri getireyim hemen...
Tüm fotoğrafları toparlayalım ve bir cd (VCD) yapalım ...
Arayada güzel bir fon muziği koyalım... olmazmıki :))))

Dün msn deki konuşma..

bunlar buz dagının görünen tarafı.. peki kamera kapalıyken M in neler neler dedi hatırlıyan varmı ????? .... neyse burda solemiim de deşifre olmasın aşifte :queen::queen::queen:

bunlar buz dagının görünen tarafı.. peki kamera kapalıyken M in neler neler dedi hatırlıyan varmı ????? .... neyse burda solemiim de deşifre olmasın aşifte :queen::queen::queen:

Yok yok en ıyısı soylıyelım abım O Bızı bıtırdı gelene kadar bızde onu bıtırsek olmasmı nasıl olur :queen::queen::queen: Hersey karsılıklıdır emun abı yapmadan dusuncektın :queen::queen::queen:

Dün msn deki konuşma..

nayır nayır iftira demedim ben öyle bi şey ben suçsuzum :bounce:

ne demişim kemıra kapalıyken? fıkra anlattım paso başka da bişey hatırlamıyorum :cherry:

ne demişim kemıra kapalıyken? fıkra anlattım paso başka da bişey hatırlamıyorum :cherry:

olüüm sen demedinmi.. bu rüzgar deker yapamıyo ..onu yaptıgı dekeri ben metehanın cbf iyle gözüm gapalı yaparım.. virajada giremiyo zaten boyle virajmı yapılır dizler havada .. iki fites birden düşürecen bböööövvvv diye alah ne verdiyse girecen viraja aga demedinmi ... sonra ordan bana bakmadınızmı .. bakınız ayşagul hanım .. bu emin eve hep geç geliyurr . ayşagul hanum bieen bu adamdan buhtum artuk:queen:

dişi yakarış M in

Son düzenleme:
olüüm sen demedinmi.. bu rüzgar deker yapamıyo ..onu yaptıgı dekeri ben metehanın cbf iyle gözüm gapalı yaparım.. virajada giremiyo zaten boyle virajmı yapılır diler hafada .. iki fites birden düşürecen bböööövvvv diye alah ne verdiyse girecen viraja aga demedinmi ... sonra ordan bana bakmadınızmı .. bakınız ayşagul hanım .. bu emin eve hep geç geliyurr . ayşagul hanum bieen bu adamdan buhtum artuk:queen:

dişi yakarış M in

muhahahhahahha :mrgreen: taam ben dedim bunları tam kalk git taam hadi kalk git :mrgreen: mete nin cıbıfyla değil hatta kahvaltı yaptığımız yerdeki oyuncaklarla bile yaparım dedim dimi :mrgreen: la çengiiiiiiiiiiiiiiis :mrgreen:

Coşkun senin kuşçuklar peşinden gelmiş taaa şilelere bir parça uscuk virmedin
lööp löööp yuvarladın hee uscukkları aç aç bakıyo heyvanlarr

olüüm sen demedinmi.. bu rüzgar deker yapamıyo ..onu yaptıgı dekeri ben metehanın cbf iyle gözüm gapalı yaparım.. virajada giremiyo zaten boyle virajmı yapılır dizler havada .. iki fites birden düşürecen bböööövvvv diye alah ne verdiyse girecen viraja aga demedinmi ... sonra ordan bana bakmadınızmı .. bakınız ayşagul hanım .. bu emin eve hep geç geliyurr . ayşagul hanum bieen bu adamdan buhtum artuk:queen:

dişi yakarış M in

Yalansa emun abı gıbı olum Hepsı doqru sonuna kadar hak verıyorum :queen::queen::queen::queen:

Ben hatırlıyorum, söyliyimmi ::belge::

Oolum sen söylerken videoya çektim diyorum hiç kıvırtmaya çalışma :p
Yalansa emun abı gıbı olum Hepsı doqru sonuna kadar hak verıyorum :queen::queen::queen::queen:
Ahanda büyük yemin verdi :queen:

ahanda geliyor büyük resim ümmet abi herşeye hazırlıklı oll
:) :queen::queen::queen:
senin sayende millet birazdan gülüp eğlenecek ....

ahanda beklenen resim işte burada merakla bekleyenler vardı
sanırım beklemelerine değdi :p:p:queen:
ümmet abi siprittiz şov yapıyor bu resmi çeken arkadaşa ayrıca teşekkürler
nasılda denke getirmiş bu kareyi ?

:queen::queen:ümmet abi nasılda mutlu :queen:
sevinçten havalarda sol bacagına dikkat edin
:queen::queen: ümmet abi sayende bizlerde extra çok eğlendik
saygılar ...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kemal varya sen birgün elime geçersin soracam sana bunun hesabını:p