kemal şu bomba resmi ayrı ekle ..merak ettim acaba nedirki o :O
evet evte zati öyle olacak o apayrı bişey akşam üzeri gibi eklerim onu millet bi gelsin hele birazcıkın makara yaparıık :queen:
kemal şu bomba resmi ayrı ekle ..merak ettim acaba nedirki o :O
:queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: bune abı bıtırdın benı
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
crayzboyone, deli mavili, Pınarr
Herkeze gunaydın dıcem ama coktan kalkmısınızdırKEmal abı resımler nerde Pınar ablam nasılsın
kemal abı sende nasılsın ...
6 da kalktım sen uyumadan yani
Şirkette olduğum için resimleri göremiyorum ama çirkin çıktığım resimlerin kalkmasını talep ediyorum yinede :queen:
aslında hata bende niye eldiven taktırıyon ki kızabırak elleri donsun maksat resimlere bişey olmasındı yannış yaptık:cherry:
Dün msn deki konuşma..
M in: rüzgar hakan diyo ki ben manyak bu adam demişim
Ben: hee dedin
M in: yok öyle bişey demedim ben
Ben: dedin şahitim.. hatta "olm video bu adam görücek" dediğimde "görsün, manyak bu adam" dedin..
M in: ben hatırlamıyorum, demedim
Ben: ben hatırlıyorum.. hem şahidimde var jesse, kreyzi, diner, ben
M in: demedim sen dedin..
Ben: bence kıvırmaya çalışma.. sen derken seni video ya çekmiştim :queen:
Dün msn deki konuşma..
Ben: dedin şahitim.. hatta "olm video bu adam görücek" dediğimde "görsün, manyak bu adam" dedin..
bunlar buz dagının görünen tarafı.. peki kamera kapalıyken M in neler neler dedi hatırlıyan varmı ????? .... neyse burda solemiim de deşifre olmasın aşifte :queen::queen::queen:
Dün msn deki konuşma..
bunlar buz dagının görünen tarafı.. peki kamera kapalıyken M in neler neler dedi hatırlıyan varmı ????? .... neyse burda solemiim de deşifre olmasın aşifte :queen::queen::queen:
nayır nayır iftira demedim ben öyle bi şey ben suçsuzum :bounce:
ne demişim kemıra kapalıyken? fıkra anlattım paso başka da bişey hatırlamıyorum :cherry:
olüüm sen demedinmi.. bu rüzgar deker yapamıyo ..onu yaptıgı dekeri ben metehanın cbf iyle gözüm gapalı yaparım.. virajada giremiyo zaten boyle virajmı yapılır diler hafada .. iki fites birden düşürecen bböööövvvv diye alah ne verdiyse girecen viraja aga demedinmi ... sonra ordan bana bakmadınızmı .. bakınız ayşagul hanım .. bu emin eve hep geç geliyurr . ayşagul hanum bieen bu adamdan buhtum artuk:queen:
dişi yakarış M in
olüüm sen demedinmi.. bu rüzgar deker yapamıyo ..onu yaptıgı dekeri ben metehanın cbf iyle gözüm gapalı yaparım.. virajada giremiyo zaten boyle virajmı yapılır dizler havada .. iki fites birden düşürecen bböööövvvv diye alah ne verdiyse girecen viraja aga demedinmi ... sonra ordan bana bakmadınızmı .. bakınız ayşagul hanım .. bu emin eve hep geç geliyurr . ayşagul hanum bieen bu adamdan buhtum artuk:queen:
dişi yakarış M in
Ben hatırlıyorum, söyliyimmi ::belge::bunlar buz dagının görünen tarafı.. peki kamera kapalıyken M in neler neler dedi hatırlıyan varmı ????? .... neyse burda solemiim de deşifre olmasın aşifte :queen::queen::queen:
Oolum sen söylerken videoya çektim diyorum hiç kıvırtmaya çalışmanayır nayır iftira demedim ben öyle bi şey ben suçsuzum :bounce:
ne demişim kemıra kapalıyken? fıkra anlattım paso başka da bişey hatırlamıyorum :cherry:
Ahanda büyük yemin verdi :queen:Yalansa emun abı gıbı olum Hepsı doqru sonuna kadar hak verıyorum :queen::queen::queen::queen:

kemal varya sen birgün elime geçersin soracam sana bunun hesabını![]()