[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

40 kesmez seni yaw 50 sayfa yapalım forumu

40 yetmezdı ama METEHANDRO yok geyık muduru o olsa olurdu ondan ızın almak lazım :queen::queen::queen::queen:

yok oo o kadar yapamaz bugün fazla yemek yememiştir
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ABİ yemınle doğru dedın bugun varya sadece kahvaltı yaptım o da sadece bı poca yedım aksam eve bıras gec geldım 9 gıbımdı dedım sımdı bıse yesem bosver dedım ama karnım bole bom bos :) :queen::queen::queen:

Yeseydım olurdu :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
özeline bak :cat:

resimi nasıl gönderim sana

40 yetmezdı ama METEHANDRO yok geyık muduru o olsa olurdu ondan ızın almak lazım :queen::queen::queen::queen:

ABİ yemınle doğru dedın bugun varya sadece kahvaltı yaptım o da sadece bı poca yedım aksam eve bıras gec geldım 9 gıbımdı dedım sımdı bıse yesem bosver dedım ama karnım bole bom bos :) :queen::queen::queen:

Yeseydım olurdu :queen::queen::queen::queen:

yaw birden karnım acıktı yemek falan ben 15 dk yokum

Son düzenleme:
evet sevgili arkadaşlar asıl bombalar bu akşam gelecek şimdik uykum geldi ama bu topik sanırım bi 40 sayfa daha yapacaga benziyor bende şimdi müthiş resimler vede videolar varrrrrrr
nirengi74 yolladıı pek yakında bekleyin ............

tmm abım sen uyu sabah yaparsın :) Ellerıne saglık dıyek ve bakak sole resımlere mumkunse M olmasın :queen::queen::queen::queen: ellerıden opmusem eyı geceler herkese ...

İlk bulusmada cenevar karekterıne gerı donup senı yıcem aklımda bulunsun :queen::queen::queen: HE bıde ben senın sucugunumu yıyıodum dur dedın :queen::queen::queen::queen:

ewet bendim ama sadece 2 sucuk yedim asla ama alsla birini kimseyle paylaşamazdım harbi acıkmıştım crayzboyone

ben kaçar gün içinde uyanınca tekrar görüşmek dileğiyle mesaim bitti ewe kaçıom

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
crayzboyone, deli mavili, Pınarr

Herkeze gunaydın dıcem ama coktan kalkmısınızdır :) KEmal abı resımler nerde Pınar ablam nasılsın :) kemal abı sende nasılsın ...

abiler benim aklım abişey geldi...

RÜZGAR HAKAN yanına bide FIRTINA KEMAL lazımdı...:queen:

düşünsenize Şile yollarında...abooo...:pale:

bundan sora müsadesi olursa kendisine FIRTINA KEMAL dicem...:p

harbidende hakediyo...bence delimavili biraz kulağa sade geliyor...Fırtına Kemal çok daha tok duruyor nick olarak...
bak işte dogru soze nedenirr (((:) deli mavilide neymiş deli tamam da mavili ne oluyo :queen::queen: deli fırtınalı tırla giden kemal olsun

vay be resımlere baktımda şimdi vala helal olsun :cat:

sen daha gelme (((:) oyle bah resimlere hihiihihh

ne vurduruyomu:queen::queen:
fesatlık yok olm bu işte .. sadece arkadaşalr (((((((((:)

kemal abi özelden mesaj attım sana okurmusun

özeline bak :cat:

nolüüyü lemm bole özeden bak özeline bak töbe töbeee ((((((:) bişey varsa açıkaçık söleiinde bileilm :queen::queen::queen:

kemal abi daha hakan (rüzgar) abidende gelecek resimler var topak rekora koşuyor :)

evet deker videosu falan olacaktı ayrıca çok güzel foto çekildi özenle eklenince göürsünüz

M in varsa bende yokum anasını satiimm :queen::bounce::farao:

sanırım en fazla fotoyu rüzgar hakan çekmişti bekliyoruz:)

benim artçı arkamda sürekli çekiyordu fakat eldivenin azizliğine uğradık hiç çekememiş:pale:

kemal şu bomba resmi ayrı ekle ..merak ettim acaba nedirki o :O

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar