Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Dl650vstorm
ozan150zc aramıza hoşgeldin esitfirat haklısın dostum bizde elimizden geldiğince kendi sorunlarımızı çözüyoruz ,ilk bakımdan sonra gitmedim,ama sl150 usta sı bir tamirci Anadolu yakasında sl ci dostların sorunlarını çok ucuza ve dürüstçe çözüyor bilginize

Dün 2 Zs(murky ve ben 6 SL,2 Truva 250-4 yani 10 cruiser şöyle bir boğaz turu yapıp Rumeli Kavağında balık yedik ,keyifliydi
Arka fren,işık ampulümün bir flamanı patlamış(eşya taşırken sinyalimi kırıp ,motorumu yanlamışlar demek o arada olmuş)apartman içinde bile güven yok:)sağolsun Murky farketti ,içindeki philips'miş neyse Sirkeciden aldım ,markasız ama 1 ytl ,bakalım sorun çıkarmadan ne kadar dayanır ,bu arada ilk ampulümü değiştirdim:)

(ilginize 0 ambalajında 250cc 2 adet cruiser lifan adet 2500 ytl (ruhsat plaka hariç)bugün söylediler bir yerde ki bayi bile 3000 den aşağı bırakmıyor)

dostum şu 250 lik lifan ın telefonu veya adresi varmıdır 2500ytl ha.:cyclopsan

Almina Hoşgeldin.

Bizim motora uyan kılıf ebatı xl dir arkadarşlar.Ama unutmayın ki bizimkinin gidonu biraz fazla yüksek ee arkada sissy bar va yan cantalar olunca branda fazla geriliyo.Benimde ön tekerin yarisina kadar iniyo.
Bir de dandik marka almayın onların kalıpları daha ufak oluyor.

Motosikleti
QJ SRT800s
almina hoşgeldin aramıza

branda işine gelince bi türlü alamadım sıra ona gelmedi :)
kapalı garajda duruyo babannem tozlanmasın diye çarşaf örtmüş üstüne:queen:

branda

Ben Motoru ilk aldığımda Brandayı , Bauhouse Beylikduzunde ambalajın uzerindeki ölçülere bakıp L aldım ... Criminalin dediği gibi kalıp ufak geldi özellikle öntarafta farlardan sonrasını kapatmadı ve malzeme çok dandik... Ek yerlerinden yırtıldı...
Motorun yarısı açıkta şimdi...Neyse ya XL sini alacağım... Ya da bizim sitede bir arkadaş ATV sine Kalın Bezde Brandadan örtü yaptırdı.Biraz bol yaptırdı alet hava da alıyor altlardan (yerlere kadar uzanıyor) .Özelikle baktım Pas filan yapmamış...
Bu arada Bende Esenkent ( Bahçeşehir ) tarafındayım.Motor ile çıktığımda mutlaka Beylikdüzü ,Kavaklı tarafına uğruyorum. Hatta ilk kazamı Okatan sitesinin önünde yapmıştım ...:)))

Ve artık ehliyetim var :cat:

Motosikleti
Dl650vstorm
zeytinburnu ambarlarda kamyon brandası yapan bi yer var çok sağlam olur kanısındayım motor için gittiğim zaman sorarım kaça yaparlar diye.

Ben Motoru ilk aldığımda Brandayı , Bauhouse Beylikduzunde ambalajın uzerindeki ölçülere bakıp L aldım ... Criminalin dediği gibi kalıp ufak geldi özellikle öntarafta farlardan sonrasını kapatmadı ve malzeme çok dandik... Ek yerlerinden yırtıldı...
Motorun yarısı açıkta şimdi...Neyse ya XL sini alacağım... Ya da bizim sitede bir arkadaş ATV sine Kalın Bezde Brandadan örtü yaptırdı.Biraz bol yaptırdı alet hava da alıyor altlardan (yerlere kadar uzanıyor) .Özelikle baktım Pas filan yapmamış...
Bu arada Bende Esenkent ( Bahçeşehir ) tarafındayım.Motor ile çıktığımda mutlaka Beylikdüzü ,Kavaklı tarafına uğruyorum. Hatta ilk kazamı Okatan sitesinin önünde yapmıştım ...:)))

Ve artık ehliyetim var :cat:

Heh bende o dediğin sitenin okutan denen versiyonunda oturuyorum :)
Yalnız adakentte nasıl becerdin kaza yapmayı onu da anlamış değlim.:cyclopsan
Tekrar yineliyorum havalar ısınınca bir araya gelelim.Benim motor büyükşehir B47 Atrium çarşının altındaki kapalı garajda duruyor.Biran evvel alanlar alsın mart sonu dedin mi kimse tutamaz beni :)

Heh bende o dediğin sitenin okutan denen versiyonunda oturuyorum :)
Yalnız adakentte nasıl becerdin kaza yapmayı onu da anlamış değlim.:cyclopsan
Tekrar yineliyorum havalar ısınınca bir araya gelelim.Benim motor büyükşehir B47 Atrium çarşının altındaki kapalı garajda duruyor.Biran evvel alanlar alsın mart sonu dedin mi kimse tutamaz beni :)
Okatan sitesinin yanından yukarı doğru dönerken su birikintisi soğuktan jilet gibi kaygan olmuştu , bende bu dönüşte karşıma ihtiyar bi amca çıkınca (tabi motoru adamdan saymadığı için öneme atladı ) tamamen durabilmek için o jilet gibi dönüşte ön freni sonuna kadar sıkmak gibi bir hata yaptım..Hem dönüş , hem yer jilet gibi hemde ön fren sonuna kadar sıkılı olunca düşüş kaçınılmaz oldu... :)) Ama amcanın "aman aman" diye biye kaçışı vardı..onun bu haline hem üzülüp ve gülmekten kendi halimi unutmuştum..
Ben hem tecrübe kazanmak için hemde ilk heves olduğu için yağış olmadığı sürece hafta arası ve hemen her hafta sonu çıkıyorum ...Çatalca,Kavaklı , Silivri veya Sahilden Ortaköy'e kadar gidiyorum(3000Km. yapmışım:cat: ) ...Hatta Avcılarda geçen Cumartesi bir tane 150-19 gördüm saat 19:00 gibi yanına gidecektim ama önünde başka bir motorla beraber uzayıp gittiler...
Aldığım Montta bir sorun çıktı , Avcılar Asya motordan almıştım... Montu firmaya gönderdiler ... Sanıyorum bu hafta sonu Mont gelir...Eğer Mont elime geçerse bu aralar bir hafta sonu günübirlik Kıyıköy'e gitmeyi düşünüyorum...

tşk ederim taner...hoş bulduk...

almina hoş geldin.!!kalıcı 0lman dileiyle

Aldığım Montta bir sorun çıktı , Avcılar Asya motordan almıştım... Montu firmaya gönderdiler ... Sanıyorum bu hafta sonu Mont gelir...Eğer Mont elime geçerse bu aralar bir hafta sonu günübirlik Kıyıköy'e gitmeyi düşünüyorum...

o montun fiyatını ben sordum 150 ytle dedi ve çakma oldugunu soyledı:) sen kaca aldın acaba aynı montdanmı bashsedıyoruz

Okatan sitesinin yanından yukarı doğru dönerken su birikintisi soğuktan jilet gibi kaygan olmuştu , bende bu dönüşte karşıma ihtiyar bi amca çıkınca (tabi motoru adamdan saymadığı için öneme atladı ) tamamen durabilmek için o jilet gibi dönüşte ön freni sonuna kadar sıkmak gibi bir hata yaptım..Hem dönüş , hem yer jilet gibi hemde ön fren sonuna kadar sıkılı olunca düşüş kaçınılmaz oldu... :)) Ama amcanın "aman aman" diye biye kaçışı vardı..onun bu haline hem üzülüp ve gülmekten kendi halimi unutmuştum..
Ben hem tecrübe kazanmak için hemde ilk heves olduğu için yağış olmadığı sürece hafta arası ve hemen her hafta sonu çıkıyorum ...Çatalca,Kavaklı , Silivri veya Sahilden Ortaköy'e kadar gidiyorum(3000Km. yapmışım:cat: ) ...Hatta Avcılarda geçen Cumartesi bir tane 150-19 gördüm saat 19:00 gibi yanına gidecektim ama önünde başka bir motorla beraber uzayıp gittiler...

----------gecmıs olsun.!-------------

Son düzenleme:
o montun fiyatını ben sordum 150 ytle dedi ve çakma oldugunu soyledı:) sen kaca aldın acaba aynı montdanmı bashsedıyoruz
QUOTE]

Ben yaklasik 6 ay once aldim... hangi monttan bahsettigini bilmiyorum ama benimki kısa Racing montu gibi ... Kol kenarları , yakadan aşırı derecede tüylenme ve sökülme yaptı. Gecen gun Pantolan almak icin gittigimde sorundan bahesettim hemen getir firmaya gonderelim dediler bende goturdum bekliyorum cevabı... Yanlıs hatirlmiyorsam 130-140 YTL gibi almis olmam gerekiyor... Simdi , hem korumali hemde yandanlarindan kolayca cikarilip giyilebilen pantolanlardan alacagim 150 YTL dedi... arastiriyorum...

Emrah abi sen baya hızlıymışsın ya hemende yapıvermişsin 3000 kmyi :) Allah nazardan saklasın :)

ozan ilgine tşk.ederim...motor hastalığına tutulup da bu forumda kalıcı olmamak mümkün mü?

almina, ve ozan;
aramıza hoşgeldinizde o avatardaki fotoğraf benim motora ait sanırım!
2. el alırken ilanda bu fotoğraf vardı. :)

Kaos Geçmiş olsun aman dfikkat et adakentte oralarda jandarma trafik çok pusu yapar :)

Burak koptum ya.

Beyler Avcılar Asyadan Bişey almayın Son derece kazıkçıdır kendisi.
Benim asya scooterın çamurluk onda 45 iken hemen yanındaki mondialde 25 idi.
Sancara gidin Avcılarda.Hemen asyanın yanında.Ustası da iyi adam kendisi de.Tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar