[Eskişehir - MT]

selam tüm eskişehirli yoldaşlara. artık bende buralıyım. daha önce nereliydin diye soracak olursanız. ankara derim. ama bu foruma bugün ilk defa yazıyorum. ayrıca 6 aydır eskişehirliyim. kader işte sanırım artık buralı olarak kalacağım. iş icabı.

hoşgeldin aramıza arkadaşım

toplantı amacına uygun oldu inşallah daha iyi olur inşallah daha iyi toplantılarda tekrar görüşürz

havada güzel bu gün yaw...

hoşbulduk.
evet toplantı fotolarına bende baktım çok hoş olmuş. arada böyle toplanılıp hoşça vakit geçiriliyorsa ne güzel.:cat:

senide görmek isteriz aramızda sürekli toplaşırız böyle burayı takip ederek öğrnebilirsin

sendede cruser varmış öyle görünüyor 5 olduk (benim bildiğim) inşallah katılırsın gezilere :)

senide görmek isteriz aramızda sürekli toplaşırız böyle burayı takip ederek öğrnebilirsin

sendede cruser varmış öyle görünüyor 5 olduk (benim bildiğim) inşallah katılırsın gezilere :)

evet ama fotoda gözüken değil. garajdan çıkartırsam benimle beraber fotolarınıda koyarım buraya motorun.
vakit müsait olursa katılırım gezilere dicem ama. ehliyet işini halletmem lazım bahara kadar.
eskişehirli arkadaşlardan öneri bekliyorum ehliyet kursu konusunda.

murat abi hayırlı olsun .hamza kafana takma cümleten iyi geceler ben yatar

sağol eray,
daha güzelleri sizin olur inşallah:)

Murat'cım gerçi yüz yüzede birkaç kez hayırladık ama adettendir burayada yazayım ALLAH Kazasız Belasız Hayırlı Günlerde Kullanmak Nasip Etsin İnşallah Kardeşimbenim:cat:

sağol abicim..
inşallah sana da alırız bi tane:D
kaşınmaya başlarsın sen yakında:p:p
hele bi beraber uzun yola çıkalım bak nasıl kaşıntı tutacak :cat::rendeer:seni

Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum, yeni motosiklet alanlara hayırlı olsun.
Çok konuşanlara iyi muhabbetler, arada kaçırdığım bir konu varsa af ola :cherry:

aytaçcım daha büyüklerini umarım sen alırsın:)
teşekkür ederimbu arada:rendeer:

Son düzenleme:
evet ama fotoda gözüken değil. garajdan çıkartırsam benimle beraber fotolarınıda koyarım buraya motorun.
vakit müsait olursa katılırım gezilere dicem ama. ehliyet işini halletmem lazım bahara kadar.

Hani özellikle tavsiye edilecek bir sürücü kursu var mı bilmiyorum ama çoğunluğu aynı yinede blindik yerlere bakarsan daha iyi olur ve elini biraz çabuk tut bence :wiinkk:Son kurlar başladı mı bilmiyorum ama son kura yetişebilirsen marttan önce almaya bak ehliyetini daha iyi olur ama dur ya son kur başladı sen yeni kanuna takılacaksın sanırım:pale:

accensionecomandata1.jpg

xenon_acceso01.jpg

http://www.silverwing400.it/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=44

elini çabuk tut..paranı biriktir X-enon yapdırcaz bakk:mrgreen::mrgreen::cherry::cherry:

bende yeni alıcam a2 yi bi kursa yazıldım (ismini isterseniz yazarım)

sadece kurs ücreti 300 lira + 40 sınav ücreti

ıvır zıvır 500 u bulur herhalde

16 şubatta sınavım var bir sonraki nisanda..

sonra ehliyetii aldıktan sonra kalan tek sorun motorsiklet almak:D

Amin Muratcım amin, daha büyük derken, 125 lik cıbıra razıyım ben :cherry:

işte allah sana 1250cc'lik cıbır versin:queen:

accensionecomandata1.jpg

xenon_acceso01.jpg

http://www.silverwing400.it/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=44

elini çabuk tut..paranı biriktir X-enon yapdırcaz bakk:mrgreen::mrgreen::cherry::cherry:

farukçum hepsini halletces ama yavaş yavaş:D
malum;babamın babası sakıp ağa değil:queen:

Son düzenleme:

flaş kalaylı gügüm:phayabusada yakalandı.ismailden itiraf benim xt bunun yanında traktör dedi:queen:dayının yakışmış :mrgreen:son nokta sana

Son düzenleme:
hamza dostum seni çok ii anlıyorum ikimizin başına gelenler oldukça benzerlik gösteriyor,, ALLAH sabır versinn,, ben biraz atlattım, ama ALLAH sanada kolaylık versin,, umarım her şey gönlünce olur,,,

viravira26 arkadaşım sende hoş geldinn,, görüşmek dileğiyle,,

ismail abi hayabusa çok yakışmış ,ama sana,, bırak xt yi abi,, hayabusa yakışır sanaa,, :)

herkese ii akşamlar,,saygılar,,

Hani özellikle tavsiye edilecek bir sürücü kursu var mı bilmiyorum ama çoğunluğu aynı yinede blindik yerlere bakarsan daha iyi olur ve elini biraz çabuk tut bence :wiinkk:Son kurlar başladı mı bilmiyorum ama son kura yetişebilirsen marttan önce almaya bak ehliyetini daha iyi olur ama dur ya son kur başladı sen yeni kanuna takılacaksın sanırım:pale:

verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım bu yaza kadar alamazsam eğer galiba satacağım motoru.

bende yeni alıcam a2 yi bi kursa yazıldım (ismini isterseniz yazarım)

sadece kurs ücreti 300 lira + 40 sınav ücreti

ıvır zıvır 500 u bulur herhalde

16 şubatta sınavım var bir sonraki nisanda..

sonra ehliyetii aldıktan sonra kalan tek sorun motorsiklet almak:D

sende motor yok bende ehliyet yok napcaz peki. sen ehliyeti al sonra takas yapalım.:cherry: yoksa ben ehliyet alamıcam galiba.:farao:

Son düzenleme:
verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım bu yaza kadar alamazsam eğer galiba satacağım motoru.

alırsın nisana yetişirsin rahat rahat 1.5 içinde alrısın ehliyeti

torento_1987 sende cbf var herhalde nasıl bi makina??
inş bende ondan almayı düşünüyorum ama..

Son düzenleme:
hamza dostum seni çok ii anlıyorum ikimizin başına gelenler oldukça benzerlik gösteriyor,, ALLAH sabır versinn,, ben biraz atlattım, ama ALLAH sanada kolaylık versin,, umarım her şey gönlünce olur,,,

viravira26 arkadaşım sende hoş geldinn,, görüşmek dileğiyle,,

ismail abi hayabusa çok yakışmış ,ama sana,, bırak xt yi abi,, hayabusa yakışır sanaa,, :)

herkese ii akşamlar,,saygılar,,

Amin Ersin sağol canım desteğin için msnde senle konuşurken falan baya rahatladım...Çok ama çok teşekkür ederim:rendeer:Yarın gece geri dönecekler İzmir'e asıl olay o zaman başlayacak ama bir şekilde bu olay tatlı sonuca bağlanacak inşallah...:salut:

İsmail abi hayabusa çok yakışmış abi bencede sen bi hayabusa al:queen::queen:

Bu arada ben marta kadar motoru çıkartmayacağım birisine sözüm varda :cherry:Martta yollarda görüşmek dileğiyle....

ismail kimin o hayabusa ? sana gitmiyo abi be. ne o öle eğiliyon öne demi :pbizim bi cem diye bi arkadaşda var. sanayide dükkanı var cem oto diye. kaza yapmış bugun . masraf çok dedi. tanıyanınız varsa diye dedim.

ismail kimin o hayabusa ? sana gitmiyo abi be. ne o öle eğiliyon öne demi :pbizim bi cem diye bi arkadaşda var. sanayide dükkanı var cem oto diye. kaza yapmış bugun . masraf çok dedi. tanıyanınız varsa diye dedim.

sinan biraz üstüne bastın bu motor o motor:pbuzda kaydırmıslar sag grenaj biraz hırpalandı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar