slm bende geldim gece vardiyam başladı crazyusufcuk kardeşimin yanından geldim şimdi nasıl gidio sohbet
sohbet iyide yusufcuk hala çalışıyormu?? sende hoş geldin
slm bende geldim gece vardiyam başladı crazyusufcuk kardeşimin yanından geldim şimdi nasıl gidio sohbet
Slm İstanbul lu tüm mototm e sohbetiniz güzel Düzce tarafına gezi düzenlemeyi düşünürseniz haberleşmek isterim.
bana bulaşmayın kardeşim ben çok zenkinin paramla satın alırım senin motürün çamur korunma brandasını
ama çalınan motürün kredisi bitmedim daha, bak ne dicem komutanyo geyiko, sen krediyi öde ben hesap açıklarını kapamaya devam ederim:queen:
hem sen ne bilion motür çalındıda hiçbiş yokmuış gibi devam ettikmi etmedikmi, karakola düştük be çalanları yakalicaz die, ne yapalım abim, ölenle ölünmüyo..
he bu arada şile gezisinde benim bastıım kalıplardan 100 yetelenin kalıbını yürütmüşün, kalpazan abi geri istiyo haberin ola:queen:
onuda ödersin bunuda arkadaşım...itiraz yok...bundan sonraaa tüm hesaplarııı sen ödeyeceksinnn...ben param kader konuşuyorum...stop..
![]()
o zaman benim konuşmaya hakkım yok, sustum ben sitop:cherry:
yusufcuk stopetti sabaha karşı vurdurcaz :queen:
bugün gündüz fena bir kabusla uyandım sende vardın deli mavi abi ismini unuttum[/QUOTE
isim kemal sakın bidaha unutma :silent:r::queen:
yusufcuk stopetti sabaha karşı vurdurcaz :queen:
bugün gündüz fena bir kabusla uyandım sende vardın deli mavi abi ismini unuttum[/QUOTE
isim kemal sakın bidaha unutma :silent:r::queen:
unutursam aküm bitsin:bounce:
unutursam aküm bitsin:bounce:
:queen: tabi tabi aküyü bakkalda bilem jarz ediler
:queen::queen::queen:
:queen: tabi tabi aküyü bakkalda bilem jarz ediler
:queen::queen::queen:
bende ayak marşı yok ne uğraştırıo bitmesi bilion mu
bende ayak marşı yok ne uğraştırıo bitmesi bilion mu
ayak marşı yoksa işin zor o zaman ben yardımcı olamam yusufcuk
istersen bi vurdursun:queen::queen::queen::queen:
ayak marşı yoksa işin zor o zaman ben yardımcı olamam yusufcuk
istersen bi vurdursun:queen::queen::queen::queen:
ne vurduruyomu:queen::queen:
Ha gayret abılerım ablalarım herkescıkler bıse yazsın topıcı 40 yapalım Rekora ımza atalım bulusma 40 sayfalık dıye ha gayret kızmayın cıdıyım:rendeer: :queen::queen::queen::queen::queen:
ne vurduruyomu:queen::queen:
şşşşş herkez ler senin gibim deil![]()
kendini fazla kasma için dışına cıkacak ondan sonra buradan herkezi kaçıracaksın ..:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Abı burda patlamıyımda ıcımı dısarı cıkarmıyımda yoksa topıc pıslıkten gorunmez :queen::queen::queen::queen: TEmızlenmezde :queen::queen::queen:
kemal abi özelden mesaj attım sana okurmusun
ok dir ekleme yaptım olmadı sanırım tekrar yollarmısın
[email protected] eklede resimler var atım sana