[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

yusufcuk stopetti sabaha karşı vurdurcaz :queen:
bugün gündüz fena bir kabusla uyandım sende vardın deli mavi abi ismini unuttum

Slm İstanbul lu tüm mototm e sohbetiniz güzel Düzce tarafına gezi düzenlemeyi düşünürseniz haberleşmek isterim.

Düzce fethedildi...linkleri bulamadım ama fotolar koyacaktım...burdaki gencler bilmez öle yerleri...tutturmuşlar bi Tophane...hatta yatılı kaldık Düzcede...:p

SEREYE yi tanırmısın bu forumdan...Sezai Rahmi Hoca...meslek lisesinde tesviye öğretmeni...dl 650 makinesi var...belki bilirsin...onada sık sık geldik ziyarete...:cat:

bana bulaşmayın kardeşim ben çok zenkinin paramla satın alırım senin motürün çamur korunma brandasını:p
ama çalınan motürün kredisi bitmedim daha, bak ne dicem komutanyo geyiko, sen krediyi öde ben hesap açıklarını kapamaya devam ederim:queen:
hem sen ne bilion motür çalındıda hiçbiş yokmuış gibi devam ettikmi etmedikmi, karakola düştük be çalanları yakalicaz die, ne yapalım abim, ölenle ölünmüyo..
he bu arada şile gezisinde benim bastıım kalıplardan 100 yetelenin kalıbını yürütmüşün, kalpazan abi geri istiyo haberin ola:queen:

onuda ödersin bunuda arkadaşım...itiraz yok...:pbundan sonraaa tüm hesaplarııı sen ödeyeceksinnn...ben param kader konuşuyorum...stop..:p

Ha gayret abılerım ablalarım herkescıkler bıse yazsın topıcı 40 yapalım Rekora ımza atalım bulusma 40 sayfalık dıye ha gayret kızmayın cıdıyım :) :rendeer: :queen::queen::queen::queen::queen:

Ha gayret abılerım ablalarım herkescıkler bıse yazsın topıcı 40 yapalım Rekora ımza atalım bulusma 40 sayfalık dıye ha gayret kızmayın cıdıyım :) :rendeer: :queen::queen::queen::queen::queen:

kendini fazla kasma için dışına cıkacak ondan sonra buradan herkezi kaçıracaksın ..:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ne vurduruyomu:queen::queen:

şşşşş herkez ler senin gibim deil :p:p:p

Son düzenleme:
kendini fazla kasma için dışına cıkacak ondan sonra buradan herkezi kaçıracaksın ..:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Abı burda patlamıyımda ıcımı dısarı cıkarmıyımda yoksa topıc pıslıkten gorunmez :queen::queen::queen::queen: TEmızlenmezde :queen::queen::queen:

Abı burda patlamıyımda ıcımı dısarı cıkarmıyımda yoksa topıc pıslıkten gorunmez :queen::queen::queen::queen: TEmızlenmezde :queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:
sende biliyorsun yani kendini bizim bişey dememize gerek kalmadı
aman sakın karışık olmasın hiç çekilmez :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar