O kadar adamdan dişe dokunur bişey çıkmadıysa biraz kaskı önümüze alıp düşünmemiz lazım.Artık 16'sında gelecek arkadaşların hazırlıklı gelmesi şart oldu.Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve devam edicem.
Annemizide yalnız bırakmamak lazım.Çalışıyorum ama belki kendisini görüp elini öpmek için yanına gidebilirim:cat:.
evet hakan abi haklısın herkes üstüne düşen görevi yapması lazım bugün gökmen kardeimize destek zamanıdır hadi arkadaşlar herkes görev başına.inanıyorumki istanbul mt 16 şubatta üstüne düşen görevi eniyi şakilde yerine getircektir,ogün çok kalabalık olmalıyız.Oğuz kardeş toplanan yekün: 172YTL 15Ykr,şimdi bunu havale etsem havale masrafı falan derken birşey kalmıyacak,dediğin gibi kaskları öne koyma vaktidir :farao:vede 16sındaki buluşmada herkes adam başı 10 YTL hazırlasın bakalım:cat:
evet hakan abi haklısın herkes üstüne düşen görevi yapması lazım bugün gökmen kardeimize destek zamanıdır hadi arkadaşlar herkes görev başına.inanıyorumki istanbul mt 16 şubatta üstüne düşen görevi eniyi şakilde yerine getircektir,ogün çok kalabalık olmalıyız.
Yeni arkadaşımızın açtığı Şubatın 1.ci 2.ci haftesı başlıklı olan:rendeer:şu 16 şubat topiği nedir abi benim haberim yok ?
merak etme kardeşim site boş değil bizolmasak mutlaka birileri ses getirir,demiştim biz MT motosiklet türkiyeyiz herşeyin üstesinden geliriz,çünkü bizim ailede duyarlı insan baya çok,şimdi birliğin tam zamanı.:cat::cat:::tutkuy::ümmet abi ihsan abi sizlerde olmasanız nolacak bilmiyorum
Yeni arkadaşımızın açtığı Şubatın 1.ci 2.ci haftesı başlıklı olan:rendeer:
merak etme kardeşim site boş değil bizolmasak mutlaka birileri ses getirir,demiştim biz MT motosiklet türkiyeyiz herşeyin üstesinden geliriz,çünkü bizim ailede duyarlı insan baya çok,şimdi birliğin tam zamanı.:cat::cat:::tutkuy::