[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okurken tüylerim diken diken oldu.Çok üzücü.Nelere para vermiyoruzki, bir yardımı esirgememeliyiz :pale:

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
duslemek, guido, yeschim

Güncel... :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
alp_tunay

Okuyorum.... 6 da misafirimiz var....:cat:

güncelllll................................................................

konuyu kayıtlı ben ve 6 misafir okuyormuş bende okuyorum zaten

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
duslemek, ihsanhakan, bikerboy35, kuzeyy03, alper_satriani

O kadar adamdan dişe dokunur bişey çıkmadıysa biraz kaskı önümüze alıp düşünmemiz lazım.Artık 16'sında gelecek arkadaşların hazırlıklı gelmesi şart oldu.Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve devam edicem.

Annemizide yalnız bırakmamak lazım.Çalışıyorum ama belki kendisini görüp elini öpmek için yanına gidebilirim:cat:.

Oğuz kardeş toplanan yekün: 172YTL 15Ykr,şimdi bunu havale etsem havale masrafı falan derken birşey kalmıyacak,dediğin gibi kaskları öne koyma vaktidir :farao:vede 16sındaki buluşmada herkes adam başı 10 YTL hazırlasın bakalım:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oğuz kardeş toplanan yekün: 172YTL 15Ykr,şimdi bunu havale etsem havale masrafı falan derken birşey kalmıyacak,dediğin gibi kaskları öne koyma vaktidir :farao:vede 16sındaki buluşmada herkes adam başı 10 YTL hazırlasın bakalım:cat:
evet hakan abi haklısın herkes üstüne düşen görevi yapması lazım bugün gökmen kardeimize destek zamanıdır hadi arkadaşlar herkes görev başına.inanıyorumki istanbul mt 16 şubatta üstüne düşen görevi eniyi şakilde yerine getircektir,ogün çok kalabalık olmalıyız.

evet hakan abi haklısın herkes üstüne düşen görevi yapması lazım bugün gökmen kardeimize destek zamanıdır hadi arkadaşlar herkes görev başına.inanıyorumki istanbul mt 16 şubatta üstüne düşen görevi eniyi şakilde yerine getircektir,ogün çok kalabalık olmalıyız.

Ümmet hadi bakalım kolları sıvama zamanı geldi,şu 16 şubat topiğine bi el atda katılım çoğalsın:rendeer:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi ihsan abi sizlerde olmasanız nolacak bilmiyorum
merak etme kardeşim site boş değil bizolmasak mutlaka birileri ses getirir,demiştim biz MT motosiklet türkiyeyiz herşeyin üstesinden geliriz,çünkü bizim ailede duyarlı insan baya çok,şimdi birliğin tam zamanı.:cat::cat:::tutkuy::

merak etme kardeşim site boş değil bizolmasak mutlaka birileri ses getirir,demiştim biz MT motosiklet türkiyeyiz herşeyin üstesinden geliriz,çünkü bizim ailede duyarlı insan baya çok,şimdi birliğin tam zamanı.:cat::cat:::tutkuy::

Sana katılıyorum abim..:rendeer:

Zaman birlik zamanı.....:cat:

Güncel......:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar