kendimi bir an nöbetçi sazan hissettim BUnReCU sağol
hayırdır, nie bu kadar ilgilendin :queen::queen::queen:
hayırdır, nie bu kadar ilgilendin :queen::queen::queen:
Ne ilgilencem bacım :bounce: Benim ilgi alanıma giren şahıs belli 1 yıldır :joker:::utangac:
Bacım sen harbi delisin yaaa
Tubiş sen onu akıllımı biliyordun yenimi anladın daha burcu emınım cok eğlenmişsınızdir güzel gezi bu arada kız sen kilo almişsın galiba :queen::queen: yoksa benmi yanliş görüyorum
Bende buna koptum haa....:queen:
Gezi süper olmuş. Yaz kış motor üzerindesiniz ne güzel. ATV de 4x4 güzel duruyor. Ama kullanamamışsınız o ayrı 4x4 karda gitmezmi yavv niye o zaman 4x4...![]()
güzel gezi yapmışsınız. bu arada burcu kardeş sen sanırım motorsiklet satışı yapılan bir mağazada çalışıyorsun yaklaşık 2 ay falan oldu cumartesiden adanaya gelmiştim mersinden kadir abi(kuroscu01)lerle kros yapmak için- çalıştığın yere uğramıştım tam hyosung gv650 yi sorarken elektrikler kesilmişti belki hatırlarsın. mersin çevresindeki off-road a uygun yerleri bitirdik artık adanaya takılıyorum
tequ kardeşim ile geçtiğimiz ramazanda pizzacıda iftar yapmıştık. selamlar!
Güzel başlık.
Ama kız kısmısı bence evde oturmalı, bebelerini büyütmeli. Ben bunu bilirim, bunu sölerim...
Ama kız kısmısı bence evde oturmalı, bebelerini büyütmeli. Ben bunu bilirim, bunu sölerim...
biliom cicim, Allah bi yastıkta kocatsın ikinizi :rendeer:
Abi benim aklıma geldi walla.Keşke dedim kadir abinin çocukları burda olsaydı da devam edebilseydik yola..olmamış böyle karda kalmak benim çocuklara verseydin ordan geçerlerdi.
elinize sağlık.
Hatırladım dostum selamlar.güzel gezi yapmışsınız. bu arada burcu kardeş sen sanırım motorsiklet satışı yapılan bir mağazada çalışıyorsun yaklaşık 2 ay falan oldu cumartesiden adanaya gelmiştim mersinden kadir abi(kuroscu01)lerle kros yapmak için- çalıştığın yere uğramıştım tam hyosung gv650 yi sorarken elektrikler kesilmişti belki hatırlarsın. mersin çevresindeki off-road a uygun yerleri bitirdik artık adanaya takılıyorum
tequ kardeşim ile geçtiğimiz ramazanda pizzacıda iftar yapmıştık. selamlar!
Güzel başlık.
Abi benim aklıma geldi walla.Keşke dedim kadir abinin çocukları burda olsaydı da devam edebilseydik yola..
Abicim tamamen katılıyorum sana![]()