[Adana MT] - Dev 4x4 ATV & XT660 ile Kızıldağ'da Kar-Çamur-Sucuk Gezisi (03.02.08)

Gaziantep İl Temsilcisi
Bacım sen harbi delisin yaaa

Tubiş sen onu akıllımı biliyordun yenimi anladın daha burcu emınım cok eğlenmişsınızdir güzel gezi bu arada kız sen kilo almişsın galiba :queen::queen: yoksa benmi yanliş görüyorum

slm

güzel bi geziye benziyor,3hafta önce bizde gitmiştik ama motorsuzdu treking amaçlıydı

güzel gezi yapmışsınız. bu arada burcu kardeş sen sanırım motorsiklet satışı yapılan bir mağazada çalışıyorsun yaklaşık 2 ay falan oldu cumartesiden adanaya gelmiştim mersinden kadir abi(kuroscu01)lerle kros yapmak için- çalıştığın yere uğramıştım tam hyosung gv650 yi sorarken elektrikler kesilmişti belki hatırlarsın. mersin çevresindeki off-road a uygun yerleri bitirdik artık adanaya takılıyorum:)
tequ kardeşim ile geçtiğimiz ramazanda pizzacıda iftar yapmıştık. selamlar!

foto30yw0.jpg

Bu pozun bizim içinde ne kadar anlamlı oldugunu bilemezsin :queen::queen:

olmamış böyle karda kalmak benim çocuklara verseydin ordan geçerlerdi.
elinize sağlık.

çok güzel gezi yapmışsınız elinize sağlık sucuk kar cümbüş eğlence diz boyu bu hafta sonu adanadayım patlatım bir gezi daha hepberaber ne dersiniz özledim valla adana mt gezilerini

Güzel başlık.

Ama kız kısmısı bence evde oturmalı, bebelerini büyütmeli. Ben bunu bilirim, bunu sölerim...

Ne ilgilencem bacım :bounce: Benim ilgi alanıma giren şahıs belli 1 yıldır :joker:::utangac:

biliom cicim, Allah bi yastıkta kocatsın ikinizi :rendeer:

Bacım sen harbi delisin yaaa

Tubiş sen onu akıllımı biliyordun yenimi anladın daha burcu emınım cok eğlenmişsınızdir güzel gezi bu arada kız sen kilo almişsın galiba :queen::queen: yoksa benmi yanliş görüyorum

ya üşümemek için kat kat giydim ondandır :queen:

Bende buna koptum haa....:queen:
Gezi süper olmuş. Yaz kış motor üzerindesiniz ne güzel. ATV de 4x4 güzel duruyor. Ama kullanamamışsınız o ayrı 4x4 karda gitmezmi yavv niye o zaman 4x4... :p

karter kısmından itibaren askıda kalıo, tekerler boşa dönüo, o durumda yapacak bişe yok :wiinkk:

güzel gezi yapmışsınız. bu arada burcu kardeş sen sanırım motorsiklet satışı yapılan bir mağazada çalışıyorsun yaklaşık 2 ay falan oldu cumartesiden adanaya gelmiştim mersinden kadir abi(kuroscu01)lerle kros yapmak için- çalıştığın yere uğramıştım tam hyosung gv650 yi sorarken elektrikler kesilmişti belki hatırlarsın. mersin çevresindeki off-road a uygun yerleri bitirdik artık adanaya takılıyorum:)

hatırladım kardeş :cat:
hatta pizzacıya gittiğinizi de söylemiştin,
bende sana o sıralar iş için istanbulda olduğumu, ondan gelemediğimi, tlf'la mekana bağlandığımı sölemiştim :cherry:
belki hatırlarsın :p

Güzel başlık.

Ama kız kısmısı bence evde oturmalı, bebelerini büyütmeli. Ben bunu bilirim, bunu sölerim...

sen etrafındaki kız kısmısını evde oturt, bebe büyütsünler, vs, vs...

olmamış böyle karda kalmak benim çocuklara verseydin ordan geçerlerdi.
elinize sağlık.
Abi benim aklıma geldi walla.Keşke dedim kadir abinin çocukları burda olsaydı da devam edebilseydik yola..
Hatırladım dostum selamlar.
Güzel başlık.

Abicim tamamen katılıyorum sana :p

yediği kartoplarından sonra top oldu :p son hali bu :mrgreen:

ben yaptım ya, ''sahiplenme duygusu'' pozu :queen:

]

ilk pozda ATV yi neden kartopuyla hedaf tahtası yaptın anlamadım...:pbu bir fantaaazi tabi saygı duyarım ...metalar sizi mutlu edebilir...ama ŞİDDET iyi bir şey değildir...acil psikoterapiye ihtiyacın var..maynak Burcu..:queen:

2.foto zaten herşeyi ispatlıyor...KArdanadama karşı bu yapılan hayın tacizi eshefle kınıyorum...Demek ki yılbaşındaki Taksim Tacizcilerini hemen ayıplamamak lazım...:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
harşka ve atv ile deişik bir gezi olmuş tebrikler sizlere buarada burcu senbayağı kilo almışın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar