[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

abi özür dilerim...:ptepkini merak ettim...kafanı hemen çevirdin...göremedim...:p

heyy heyy...makineye bak..tertemiz..cillop valla...gezmede garajda tut...:p

garajda tutulacaksa makinenin ne işi varki :)) Yoksa çeyizlikmi ?:bounce:

Bir hesapta ben yaptım beezin hesabı...190 km yapmışım...18-19 ytl yakmış...
20,00 a depo doluyor ... Biraz fazla yakmış....

evet arkadaşlar fotolar bitmedi nereye kayboldunuzzzzz

ozrace ( öner ) arkadaşımız çektiği resimler şuanda yükleme aşamasında birazdan link geliyo 220 resim var sanırım heyecan varmı heyecan :queen::queen:

bu arada ismail abi ellerine kollarına saglık abiii mangal da hakkın çok hakkıını helal ettt

garajda tutulacaksa makinenin ne işi varki :)) Yoksa çeyizlikmi ?:bounce:

Bir hesapta ben yaptım beezin hesabı...190 km yapmışım...18-19 ytl yakmış...
20,00 a depo doluyor ... Biraz fazla yakmış....

abi ben makinanın garajda yatanını severim:p...en kral motoör bakmalık motördür...:p

evet arkadaşlar fotolar bitmedi nereye kayboldunuzzzzz

ozrace ( öner ) arkadaşımız çektiği resimler şuanda yükleme aşamasında birazdan link geliyo 220 resim var sanırım heyecan varmı heyecan :queen::queen:

bu arada ismail abi ellerine kollarına saglık abiii mangal da hakkın çok hakkıını helal ettt

hadi bekliyoz...benim bi hereketim vardı...süpermen şeklinde...:ponu istiyom başa...

topik şenlensin...şoppi...emin ve kreyzizkekone gelsin sahneye...:queen:

hadii atmışş...yetmişş...seksenn...doksannn...cessiyide bi öpsemm...:queen:

topik şenlensin...şoppi...emin ve kreyzizkekone gelsin sahneye...:queen:

hadii atmışş...yetmişş...seksenn...doksannn...cessiyide bi öpsemm...:queen:

Abim emın abıyle benı aynı yere koma ben hıkaye bılmem cok konusmam pıl bıtırmem yapma lutfen :queen::queen::queen::queen:

cesse yı de bı opsen ah :queen::queen::queen::queen:

şok şok şok sayın seyirciler....süper mete_handro resimleri sadece bizim sitede........azzzzz sonraaaaa:queen:

evet gördüm koptum zaten
abi resmim yok diyodun geliyoo bekleee bizzat ilk sana atıcam linki ordan lalıp siteye koymak sana kalmış ssenden önce koymasınlar
süpermen mete handro geliyo geliyooo

Abim emın abıyle benı aynı yere koma ben hıkaye bılmem cok konusmam pıl bıtırmem yapma lutfen :queen::queen::queen::queen:

cesse yı de bı opsen ah :queen::queen::queen::queen:

cesi benim olsun...Rola da senin...ikimizde kazanabiliriz kanka...:bounce:

Eminle aynı kefeye konulmak istemeyen Crazykekone ağır konuştu...flaşş...

yaptığı basın toplantısında şunları dedi...

"Emin Arıkoğlunu tanımam sevmem...tiksinirim...beni o Yeşil yaratık HULK la beraber anmayınız...benim bir duruşum var...ağırlığım var...babam polis...onun silahı var...görmelisiniz..." dedi...:p

şok şok şok sayın seyirciler....süper mete_handro resimleri sadece bizim sitede........azzzzz sonraaaaa:queen:

haydin bakalım...bekliyoruz...süpermen hareket önce gelsin...ben bir kahramanım...ama birazdanda yatıcam onu sen koy abi ayarı ver bana...:p

abiiii özelden link attım aldın mııııı
mete abiiii :queen::queen:

resimleri sitede görmeden link vermem ona göree :p

evet gördüm koptum zaten
abi resmim yok diyodun geliyoo bekleee bizzat ilk sana atıcam linki ordan lalıp siteye koymak sana kalmış ssenden önce koymasınlar
süpermen mete handro geliyo geliyooo

abi tam yatarkene olmadı bu..:salut:

yarın iş güc var arkadaşım...böle boş şeylerle niye uğraşıyonuz siz bakim...işiniz gücünüz ananız babanız yohmu...:psaatin körü olmuş halen internette geyik...ayıp ya...Atamız sizemi emanet etti bu vatanı...olmuyor...yanlış işler bunnar...yıkılın karşımdan...zındıklar...:queen:

harbi garagtersizim...:pafacan hınzır ve bir o kadarda haylaz...iyigeceler olsunn...

cesi benim olsun...Rola da senin...ikimizde kazanabiliriz kanka...:bounce:

Eminle aynı kefeye konulmak istemeyen Crazykekone ağır konuştu...flaşş...

yaptığı basın toplantısında şunları dedi...

"Emin Arıkoğlunu tanımam sevmem...tiksinirim...beni o Yeşil yaratık HULK la beraber anmayınız...benim bir duruşum var...ağırlığım var...babam polis...onun silahı var...görmelisiniz..." dedi...:p

:queen::queen::queen::queen:
Abı ben daha ne dıyım ya Şahit var 3 tane PINAR ABLAM CEM ABIM DİCLE YENGE daha ne olsun gelene kadar bıtık ben daha bıse demıom cay ıctıgımız yerdede ısyan ettım yeter dedım

Adam hava sogutmalı gelne kadar cam ac cam kap cam ac cam kapa bıtırdı bızı ya :queen::queen::queen: daha ne dıyım :rendeer:

arkadaşlar ıp uzmanı kankam varmış bende burda dert yanıom az sonra resimler geliooo
bu arada cbr 125r harbi yoruyo belim şu saat oldu hala ağrıo

arkadaşlar resimler bitmedi daha var nereye gidiyorsunus gelin buraya
bu kadar adama bu kadar resim az alın size 223 resim daha :queen::queen:
ayıklamadan hepsi burda gene ücretsiz gene hepinize özel
isteyen alabilir satmamak şartıyla :p
isteyen sitede yayınlayabilir

ozrace ( öner ) kardeşimizie ve artçısı canan yengemizin ellerine saglık bu resimler onlara aitt hepiniz adına teşekkür ediyorum
ve buyrun resimler bu link te

http://picasaweb.google.com.tr/erdincpolat/OzraceNerInMakinasNdanIleGezisiResimleri

heehheee o yüzden gelirken arabanın camı hep açıktı
vende diom kaskın içinden motorcu hep aynıdır arabaya binse bile rüzgarı hissetmek ister dieee:queen:

heehheee o yüzden gelirken arabanın camı hep açıktı
vende diom kaskın içinden motorcu hep aynıdır arabaya binse bile rüzgarı hissetmek ister dieee:queen:

Vallaha abı ozrace abı gıl arabada deıldı motordaydı

ARabanın camı emun abı yuzunden acıktı :queen::queen::queen::queen:

evet yanlız şöle bir durum var resimler hala yüklenmekte o yüzden bence baktıgınız resim sayısına dikkat edin şu an için bakanlar varsa resimler hala yüklenmeye devam ediyo kaçırmayın resimleri hepsine baktım diye :p

işte herkezin merakla beklediği süper mete_handronun başka yerde bulamıyacağınız fotoları:cherry:

süper mete_handro siper alın uçucam pozisyonda....:cherry:

ve süper mete_handro uçuşa geçti:p

kahramanımız pekte mütavazı.bütün hayranlarına selam göndermeyide ihmal etmiyor:mrgreen:

bu arada hanedan12 dostum.ellerine sağlık köfteler ve sucuklar harikaydı:cat:

arkadaşlar resimler bitmedi daha var nereye gidiyorsunus gelin buraya
bu kadar adama bu kadar resim az alın size 223 resim daha :queen::queen:
ayıklamadan hepsi burda gene ücretsiz gene hepinize özel
isteyen alabilir satmamak şartıyla :p
isteyen sitede yayınlayabilir

ozrace ( öner ) kardeşimizie ve artçısı canan yengemizin ellerine saglık bu resimler onlara aitt hepiniz adına teşekkür ediyorum
ve buyrun resimler bu link te

http://picasaweb.google.com.tr/erdincpolat/OzraceNerInMakinasNdanIleGezisiResimleri

rica ederim dostum ne demek boşuna çekmedikya herkez görsün.bu arada teşekür ü canan a yapın:p fotoları o çekti ben sadece zemin hazırladım

Son düzenleme:
mete abi hiç yaşını göstermiyo zatii
baksana çocuk gibi bizden çok egleniyoo wallaa
yanlız sanki oo süpermen uçuşu değilde birine yumruk mu gösteriyoo ne :queen::queen:

hani çakmasınlar mevzuyu diye süpermen ayagına yatılıyo gibi bişi kokuyoo :queen:

abi harikasın o yumrugu kim yiycek bakalım :bounce:

bende emun abi için söledim kendisinde motor olmadığı için bizim durumumuzu anlamak istedi sanırım o sebepden camı açık gidiodu arabanın

hando abimizi ayakta solladım çok soryy abi gaza geldim biir ara

Son düzenleme:
motorsuz

gezi fotografları çok güzel insanlar bir bütün olmuş,egleniyorlar.motorsuz olanlar ne yapsın ?malesef bakıp bakıp iççekmekten birgün bizde aranızda olma hayaliyle yaşamaktan başka ne yapabiliriz ki!kazasız günler dilerim.babaçi özellikle sana kuzen.

bir gün park problemini çözersin ve senide aramızda görürüz ve hayalin gerçek olur ve cbr125 imi sana satarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar