Mutlu Yıllar Pınarr | 4 Şubat Pazartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakın üzülme hayatın hızına yetişemiyorum diye, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Gelecegini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun olarak seni, aileni ve sevdiklerini mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun ve bu kalbinin güzelliğiyle aynı paralelde hep daim olsun..... İyiki Doğdun Kardeşim... :rendeer:

Son düzenleme:
Çok şanslısın,gördüğüm kadarıyla sevenin çok,bu yüzden bütün bu iyi dileklerin ardından hissettiklerini uzun bir yazıya dökmen gerekiyor diye düşünüyorum. Haksızmıyım ?

İpucu:Yazının içinde yaşadığın hoş anılardan örnekler verirsen süper olur.:)

Saygılarımla...Ümit

Sakın üzülme hayatın hızına yetişemiyorum diye, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Gelecegini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun olarak seni, aileni ve sevdiklerini mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun ve bu kalbinin güzelliğiyle aynı paralelde hep daim olsun..... İyiki Doğdun Kardeşim... :rendeer:
Hayatı dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum artık..
Belki kısa bi süre öncesine kadar üzülürdüm akıp giden zamanı durduramıyor istediğim gibi yaşayamıyor olduğum için..
Ama mutluyum, sevdiklerim, sevenlerim, motorum, işim, annem, arkadaşlarım...
İyiki üzülmüşüm diyorum şimdi içimden.. Yoksa şuan bu kadar sevinemezdim :)

İyi dileklerin için tekrar tekrar teşekkür ederim :wiinkk:
Çok şanslısın,gördüğüm kadarıyla sevenin çok,bu yüzden bütün bu iyi dileklerin ardından hissettiklerini uzun bir yazıya dökmen gerekiyor diye düşünüyorum. Haksızmıyım ?

İpucu:Yazının içinde yaşadığın hoş anılardan örnekler verirsen süper olur.:)

Saygılarımla...Ümit
Uzun deil ama kısa bir yazı geçti içimden satırlarıma yansıyan..
Bir önceki cevabımda yer alan :wiinkk:
motosikletinle beraber mutlu ve uzun nice yıllara:rendeer:
Amin, teşekkür ederim..
biradermi?

saglikli ve mutlu nice yillara:cat:
Saol teşekkür ederim :wiinkk:
mutlu yıllarrrr. sağlıklı ve huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyle... :rendeer:
Amin teşekkür ederim :)
eminin boyle gereksiz yorumları ve sululukları vardır biz alıştık sende alış (((((((:):queen::queen:
Biri beni M in faktöründen kurtarsın :queen:

aaaa ben daha yeni gordum pinar teyzemin dogum gunuymus:cyclopsan

teyzecim nice mutlu ve huzurlu yillara:cat:

GKN

nan doğda kurtaralım senden, kitleyi kardeşim bu gerenksiz topicleri, ana sayfayı kirletmeyin:p

Bir gün önce açılmış doğumgünü başlığına iki gün sonra cevap veren bir sallabaş olarak;doğumgünü kutlu olsun Pınar'cım..:rendeer:::cheeeeer::fool::::142::::sorcerer::dpac::::xblink::::wish::::sefereee::haapppy:::biggrinn

YOk Gkn abım kurtulalım deme ya Onun ıcın butun sıtenın her tarafına Pınarr Ablam yazarım :rendeer:

nan doğda kurtaralım senden, kitleyi kardeşim bu gerenksiz topicleri, ana sayfayı kirletmeyin:p
Ne gereksizi bee :p
Daha 1 günlük bile deilim.. 4 Şubat gecesinin 12:50 sinde filan doğmuşum.. Hala doğum günü sınırları içindeyim akıllı ol bak :cherry:
Bir gün önce açılmış doğumgünü başlığına iki gün sonra cevap veren bir sallabaş olarak;doğumgünü kutlu olsun Pınar'cım..:rendeer:::cheeeeer::fool::::142::::sorcerer::dpac::::xblink::::wish::::sefereee::haapppy:::biggrinn
Saol teşekkür ederim :)
Sorun deil Benim doğum günüm 2 gün.. 4 Şubat ve 5 Şubat :)
Yani ben doğalı daha 24 saat olmadı :)

Pınarr birazgeç oldu ama kusura bakma :pale:
Yeni gördüm 5-6 gundur girmiyorum siteye..
Hediye alamadım kusura bakma seneye artıkın çıkarırız ikisini birden aradan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar