mutlu seneler pınaarr
nice mutlu bol 2 tekerli, az öküzlü senelereeee...
Amin cümlemize
Teşekkür ederim Savaş :wiinkk:
mutlu seneler pınaarr
nice mutlu bol 2 tekerli, az öküzlü senelereeee...
Sen Aç Ben Geliyorum....!
Jesse ilk mesajı gördü yazıyım şuna bişiyler ne diyo bu diyetirbiyesize bak ya :salut:. pınar abla ne tepkı vercek dıye yazmıstım onuhemen ne kızıon alla alla
pınar abla bişi de ya dcr ye![]()
Teşekkürler............Mutlu yıllar.......
doğum günün kutlu olsun birader nice yıllara :wiinkk:
biradermi?
Hayatı dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum artık..Sakın üzülme hayatın hızına yetişemiyorum diye, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Gelecegini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun olarak seni, aileni ve sevdiklerini mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun ve bu kalbinin güzelliğiyle aynı paralelde hep daim olsun..... İyiki Doğdun Kardeşim... :rendeer:
Uzun deil ama kısa bir yazı geçti içimden satırlarıma yansıyan..Çok şanslısın,gördüğüm kadarıyla sevenin çok,bu yüzden bütün bu iyi dileklerin ardından hissettiklerini uzun bir yazıya dökmen gerekiyor diye düşünüyorum. Haksızmıyım ?
İpucu:Yazının içinde yaşadığın hoş anılardan örnekler verirsen süper olur.
Saygılarımla...Ümit
Amin, teşekkür ederim..motosikletinle beraber mutlu ve uzun nice yıllara:rendeer:
Saol teşekkür ederim :wiinkk:biradermi?
saglikli ve mutlu nice yillara:cat:
Amin teşekkür ederimmutlu yıllarrrr. sağlıklı ve huzurlu nice yıllar geçirmen dileğiyle... :rendeer:
Biri beni M in faktöründen kurtarsın :queen:eminin boyle gereksiz yorumları ve sululukları vardır biz alıştık sende alış (((((((:queen::queen:
aaaa ben daha yeni gordum pinar teyzemin dogum gunuymus:cyclopsan
teyzecim nice mutlu ve huzurlu yillara:cat:
Ne gereksizi beenan doğda kurtaralım senden, kitleyi kardeşim bu gerenksiz topicleri, ana sayfayı kirletmeyin![]()
Saol teşekkür ederimBir gün önce açılmış doğumgünü başlığına iki gün sonra cevap veren bir sallabaş olarak;doğumgünü kutlu olsun Pınar'cım..:rendeer:::cheeeeer::fool::::142::::sorcerer::dpac::::xblink::::wish::::sefereee::haapppy:::biggrinn