Ablam sız varsanız bende varım ama sız olmayınca bende olmuom:rendeer:
Ablam emun benım fıkrımdı ama durtukleyen jeessee dı o ılla cagır dedı :queen::queen::queen::queen:İFtira ama olsun
![]()
Oolum bitirdin len bizi :queen:
Bittiğimizi anlatan kısa bi fıkra emünden...
Geçen diyalog:
Emün-Abi size bişiy anlatıcam çok komik.. Şimdi bi kadın Şişliden taksime giden minibüslere biniyo. Kadın şişliden taksime gidicek, şişliden biniyo yani..
Ben-Anladık emin şişliden taksime minibüslere bindi kadın tamam artık..
Emün-Neyse işte kadın bindi münübüse.. Şoföre soruyo: "şoför bey osmanbeyden geçooormu?" Şoferde diyoki: "Yok geçmoor uçooorrr"
----Jesse, ben, Diner, kreyzi = ::shutup::
Emün-ama komiktiii... şişliden geömek durumunda ya minibüs.. kadında geçoormu diye soruyo, şoför yok geçmoor uçoor diyo, komik işte.....
Ben-Emün ü kim çaarmıştı çabuk kendini deşifre etsin:queen::queen::queen:
Ablam sadece bu olsa sadece keskem bu hıkaye olsa daha neler neler vardı aboo bıtırdı bızı ya sadece bu olsa Yazık dınar yengeyeyegemızı sıkıstırdı kosede ALLAH NE VERDIYSE basladı konsumaya bıdaha o ana gerı donmek ıstemıyorum :queen::queen::queen::queen:
Ablam Jesse cagırdı son kararım :rendeer::rendeer:![]()
Yok erdinçte demişki Emini sevdikleri için bu kadar uğraşıyolar..
Aaahh ahhh... O arabanın dili olsa da konuşsa neler çektiğimizi anlatsa ahh.. :queen::queen::queen:
Sabahlama buluşmalarındaki gibi hep susup uyuyan emün nerde kaldı ahhh..
M in gözüme görükme :queen::queen::queen:
arkadaşlar bende de resimler var bana yardımedin bunlarıda bu sayfada yayınlayalım ok
yaw öle yorgunumki omuzlrım hala ağrıyo sabahtır yatıom
Bir dahaki sefere gelcez ayecan la..
Valla misafir , iş falan vardı:cherry:
Banlanmışmı hadi be ordan tı tı tı:mrgreen:
Eveeettt.... Uykumu aldım şimdi rahat rahat yazabilirim
Teşekkür faslıyla başlamak isterim
Önelikle doğum günümüzü unutmayan, Diner'e ve Vodafone da çalışan bana celocanlı telefon aparatı hediye eden Okan'a, Bana parçalı gözlük hedaaye eden jesse'ye
, bu kadar eğlenilen gezimizi organize eden Ümmet evladıma
, vakti olmadığı halde kahvaltı organizasyonuna katılmayı başaran dalyanore, geç geldiği halde gelip karnımızı doyuran hanedan12 ye, gelmemizi sağlayacak aracı bulan Kreyzikekone'a
, Emün faktörünün araba kullanmasına mahal vermeyen Jesse'ye, yolda arabanın önüne geçip motorunu kırbaçlayan bizi kahkahalara boğan Rolaya, kayada benimle manzara seyreden kuzuma teşekkür ederim
Esefle kınadıklarım: Emün faktörünü başımıza saran kreyzikekone'a, kuzumu tırın önüne atan muharreme, kuzuma asılan emün ve muharreme, geleceğim diyip gelmeyenlere, beşiktaştan eve gelene kadar bizi yoran emüne, gidene gelene kadar susmak bilmeyen emüne, fıkra anlatan emüne, soru soran emüne... :queen::queen::queen:
Muharrem ve emün bi daa gözüme görükmeyin.. :queen::queen::queen:
Şimdilik bu kadar.. Aklıma geldikçene yine yazıcam
Allahtan sen tasvip etmedin.. Bi de etsen neler yapardın allah muhafaza :queen:
Herkes poz verirken bu kız telefonla ne yapıyor sizce??:queen::queen::queen:
Gokhan abımıze ulaşmaya çalışıyor :queen::queen::queen::rendeer:
Uyandırmaya diycektin![]()
Yok o bıse deılde gkn abıme bı turlu ulasılamadıen sonunda oldu oh be cektık orda bı
:rendeer: :queen:
Pınar ablamın zaten dılınden hıc dusmedı gkn abımızın ısmı:rendeer: