[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

dunku keyifli gezinize katılamadıgım icin baya uzuldum eglenceli gecmis kısmetse bi dahakine

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aptallıgıma yanıyorum yemın ederımkı yaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence çok üzülme çünkü yolda bir dünya jandarma trafik vardı ne olur ne olmaz bi kontrolde giderdin.

ne bılııım emın abı:pale: okadar jandarma polıste 30 motoru cekmek ıcın ugrasmaz bence :pale::pale: sağlık olsun zaten 16 snda bnm organıze ettıgıme gelıcek olanlar war :pale: orda bı kısmını tanıcam artık:pale:

aslında hava gayet guzeldi istanbulda yagmur yagıo densede telde biz silede guneslenioduk o ara:p

ben bayagı uykusuzdum acıkcası c teside gec yattım baya uyanamadım sonradan da arayıp ben nereye geleyim diye rahatsız etmek istemedim dun aksam bile saat 7 civarı 10-12 derece idi :(

biz şile ye geldiğimizde siz henüz yolda olduğunuz için yol kenarında
böööyylee beklememiz gerekti..neyseki comet çok konforlu bi motor da
beklemek sıkıntı yaratmadı:queen::queen:
030220082047vi6.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biz şile ye geldiğimizde siz henüz yolda olduğunuz için yol kenarında
böööyylee beklememiz gerekti..neyseki comet çok konforlu bi motor da
beklemek sıkıntı yaratmadı:queen::queen:
030220082047vi6.jpg
orçun niye kaçtın gelmedin ilkgörüştüğümüzde yandınsen bittin unutma:p:p:p

iki resim arasındaki 7 farkı bulun ((((((((((:)

hemşerim sana akşama kadar internetde sörf yapasın diye mi maaş veriyolar? başka işin yok mu senin :mrgreen: yedi farkıda söyliyim üstdeki daha karizmatik (nuri alço karizması) :) üstdeki daha espritüel :mrgreen: üstdeki daha manyak :mrgreen: üstdeki daha sadist :mrgreen: üstdeki daha çok fıkra biliyo:mrgreen: üstdekinin çene kası daha güçlü :mrgreen: üstdeki daha çok gıda tüketiyo :mrgreen:

hemşerim sana akşama kadar internetde sörf yapasın diye mi maaş veriyolar? başka işin yok mu senin :mrgreen: yedi farkıda söyliyim üstdeki daha karizmatik (nuri alço karizması) :) üstdeki daha espritüel :mrgreen: üstdeki daha manyak :mrgreen: üstdeki daha sadist :mrgreen: üstdeki daha çok fıkra biliyo:mrgreen: üstdekinin çene kası daha güçlü :mrgreen: üstdeki daha çok gıda tüketiyo :mrgreen:

olm renk körümüsün sen ... ustteki resim senin resmin ... sen başkasıyla karıştırıyosun .. bu soylediklerin o üstteki resim olamaz imkansız ıı ıhh :queen::queen:

arkadaşlar bende de resimler var bana yardımedin bunlarıda bu sayfada yayınlayalım ok

yaw öle yorgunumki omuzlrım hala ağrıyo sabahtır yatıom

Son düzenleme:
arkadaşlar o bulunduğunuz plajda yanı trıbunun orda ne gunlerın gectı :) yaklasık 10 seneden berı gıdıp gelıırm şileye arkın evı varda :cherry:

size bundan sonra inş. yenı motorumla eşlik edicem.şuan motorumu satma ve yenı alma aşamasındayım yoğunum yanı :)

bu arada güzel hoş gezi olmuş :rendeer:

Eveeettt.... Uykumu aldım şimdi rahat rahat yazabilirim:)
Teşekkür faslıyla başlamak isterim :)
Önelikle doğum günümüzü unutmayan, Diner'e ve Vodafone da çalışan bana celocanlı telefon aparatı hediye eden Okan'a :), Bana parçalı gözlük hedaaye eden jesse'ye :), bu kadar eğlenilen gezimizi organize eden Ümmet evladıma :), vakti olmadığı halde kahvaltı organizasyonuna katılmayı başaran dalyanore, geç geldiği halde gelip karnımızı doyuran hanedan12 ye, gelmemizi sağlayacak aracı bulan Kreyzikekone'a :), Emün faktörünün araba kullanmasına mahal vermeyen Jesse'ye, yolda arabanın önüne geçip motorunu kırbaçlayan bizi kahkahalara boğan Rolaya, kayada benimle manzara seyreden kuzuma teşekkür ederim :)

Esefle kınadıklarım: Emün faktörünü başımıza saran kreyzikekone'a, kuzumu tırın önüne atan muharreme, kuzuma asılan emün ve muharreme, geleceğim diyip gelmeyenlere, beşiktaştan eve gelene kadar bizi yoran emüne, gidene gelene kadar susmak bilmeyen emüne, fıkra anlatan emüne, soru soran emüne... :queen::queen::queen:
Muharrem ve emün bi daa gözüme görükmeyin.. :queen::queen::queen:

Şimdilik bu kadar.. Aklıma geldikçene yine yazıcam :)
arkadaşlar cok guzel bir gezi olmuş... herkesin emeğine sağlık...

ama alkol olayını ben hiç tasvif etmedim. alkollü fotolar hiç etik değil malesef...

:D
Allahtan sen tasvip etmedin.. Bi de etsen neler yapardın allah muhafaza :queen:

Son düzenleme:
hooo...misafir içinse tamam abi...affedildin...:pmaça kaçtın demek...çakamadık mevzuyu...ama 5 de atamadık...bu sefer olmadı...:p

tuçi ve AYE niye yoklar artık ortamlarda forumda...açıklama bekliyorum...Tophane grubunun içinde yaşanan birşeylermi var..hani bilelim dedikodu yapmayalım...nirde bu caretta caretta kişisi Mıro..işim gücüm var ayağı derse yemez haberi olsun...buna gelmicekde neye gelecek hırbo...:farao:

tuçe sende mutlak gelmeliydin...

eminnnn...benim olaceksinnn ülennn....:p

bu itin sahabı kim..:p.benim beremi çaldı garagtersiz heyven...adıda Pinçırmı pancarmı ne...:p

S6302078.jpg
[/

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han, deli mavili, orcunmavis, metinkoca

bu arada taaa Kandıralardan gelen orcunnavis kardeşimede ayağına pistonuna sağlık diyorum...

Bir dahaki sefere gelcez ayecan la..
Valla misafir , iş falan vardı:cherry:

aaaaaaa bize tugcetugce banlandı dediler. hemde emin_arikoglu banladı dediler. demekki asparagas habermiş:queen::queen::queen:

arkadaşlar bu arada ben keseri şilede unuttum. artık benim motoru yolda gördüğünüzde nasıl tanıycam die düşünürseniz, gözünüz çantada keser aramasın. sağ ayna kırık bide sol çanta patlak :queen::queen: offffffffff en yakın zamanda bi keser daha almam lazımmmmmm:salut::salut::salut:

Banlanmışmı hadi be ordan tı tı tı:mrgreen:

Son düzenleme:
Eveeettt.... Uykumu aldım şimdi rahat rahat yazabilirim:)
Teşekkür faslıyla başlamak isterim :)
gelmemizi sağlayacak aracı bulan Kreyzikekone'a :)

Esefle kınadıklarım: Emün faktörünü başımıza saran kreyzikekone'a

Ablam sız varsanız bende varım ama sız olmayınca bende olmuom :) :rendeer:

Ablam emun benım fıkrımdı ama durtukleyen jeessee dı o ılla cagır dedı :queen::queen::queen::queen: :p İFtira ama olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar