Teşekkür ederim sağolnice mutlu yıllara...:rendeer:
Teşekkür ederim, bende onları çok seviyorumiyiki doğmuşunuz, ne güzel, ne kadar çok seveniniz var, nice sağlıklı, mutlu yıllara...
Saygılar
Amin teşekkür ederimiyi doğdun mutlu yıllar...nice motorunla senelere....:rendeer:
Amin canım teşekkür ederimnice mutlu yillara abla,allah yuzunden gulumsemeyi 1 omur boyu dusurmesin :rendeer:
Teşekkür ederim :wiinkk:Nice senelere Pınar :rendeer:
.
Nice mutlu yıllar pınar....:rendeer:
.
Allah seni sevdiklerine bağışlasın.....:wiinkk:
İyki doğdun Pınar, Doğum günün kutlu olsun...
Nice sağlıklı 2 teker üzerinde senelere....
Nice mutlu,huzurlu senelere Pınar hanım![]()
Amin teşekkür ederim Muzo efendüüüPınar Bacıı kııızzz, yeni yaşın gutlu ossun, nice yılların ossun, hep önceden sabırsızlıla gutlansın![]()
Saol evladım, teşekkür ederim.. Mötörümlen kavuşmama az kaldıteyzecimd.günün kutlu olsun,yeniyaşın sana mutluluk sağlık ve başarı getirsin.kardeşim pınar artık seni motorlada görmek isteriz.:cat:
Saol teşekkür ederimMutlu yıllar İyiki doğdunnnnn Pınaarrrrrr![]()
Saol canım.. Tv nin karşısındayım, beni de çekicekler diye bekliyorum haberin olsun:cherry:iyiki doğdun ablam. hani şarap gibi derlerya sende ölesin:rendeer:
sana verebileceğim tek hediye bu şarkı:mrgreen:
[YT]wz2HpUAkH6I[/YT]
Oh oh bakımıda aradan çıkardık.. Lastik hediye eden yokmu :queen::queen:niye doğdunki şimdi sen bide hediye istersin motorcu arkadaşınmı var derdin var yaaa neyse bendende ne zaman istersen bas tacı komple bakım tabi motoruna heee heee:queen:
Teşekkür ederim saolpınar hanım, yaş günün kutlu olsun. nice yaşlara kazasız sürüşler.
Doğum günün kutlu olsun geciktim sanırım ::blushani