[Eskişehir - MT]

Güncel

arkadaşlar kaza geçiren izmirli kardeşimiz için önümüzdeki hafta müsaitbir günde toplanmamızı talep ediyorum herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım

salı akşamı saat 20:00 diyorum yada farklı bir fikri olan varsa yazsın

buluşma yeri zevk-ü sefa

şimdilik katılım listesi:

bbaday

umut utu

mterayes26

viper_1

slayer2694

headhunter251

GökhanYENİCELİ

digi_boy26

bora abi ben gelemeyebilirim ama yardım yapılacaksa bende yardım etmek istiyorum..

tamam muratcım volkanla o işi hallederiz inşallah yapacağımız yardımlarla aileyi bir nebzede olsa rahatlatırsak ne mutlu bize

valla abiler yarın özmertteki abilerle sorunu tatlıya bağlarsak iyi olur. zaten hem konusayım motora da 1-2 şey alacagım var onları temın ederım eger salı gunu gelırsem kesın motorla gelırım

haydi esk mt 1. sıradayız

valla abiler yarın özmertteki abilerle sorunu tatlıya bağlarsak iyi olur. zaten hem konusayım motora da 1-2 şey alacagım var onları temın ederım eger salı gunu gelırsem kesın motorla gelırım

haydi esk mt 1. sıradayız

sorun ne özmertle arandaki proglem volkan sakin ve proglem çıkaracak birisi değil aslında şaşırdım :silent:

sorun ne özmertle arandaki proglem volkan sakin ve proglem çıkaracak birisi değil aslında şaşırdım :silent:

abi geçen sene mayıs ayında benm adım altından özmerte bir şey yazılmıs onu söylüyorlar volkan abi sil onu dedi sildim ,, yarın ruhan abiylede konusacam inş olay orda kapanır bora abi senin msn su an acıkmı ben seni yanlıslıkla sılmısım galiba

arkadaşlar kaza geçiren izmirli kardeşimiz için önümüzdeki hafta müsaitbir günde toplanmamızı talep ediyorum herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım

Salı Akşam Saat 20:00 bana uyar... :cat:

Arkadaşlar, bu motorcu dostumuza ; sadece motorcu yönüyle değil, insani olarak, bu ülkede yaşayan bir yurttaşımız olarak yardımcı olmak bize düşer.
Bu sebeple elimizden ne geliyorsa herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım...

Banka hesabı ile ilgili bilgileri buradan alacağız. Daha sonra toplanan parayı ilgili hesaba yatıracağız. Banka dekontunu ise tekrar buradan sizlere iletirim. :cat:

Salı Akşam Saat 20:00 bana uyar... :cat:

Arkadaşlar, bu motorcu dostumuza ; sadece motorcu yönüyle değil, insani olarak, bu ülkede yaşayan bir yurttaşımız olarak yardımcı olmak bize düşer.
Bu sebeple elimizden ne geliyorsa herkes gönlünden bütçesinden ne koparsa yardımda bulunalım...

Banka hesabı ile ilgili bilgileri buradan alacağız. Daha sonra toplanan parayı ilgili hesaba yatıracağız. Banka dekontunu ise tekrar buradan sizlere iletirim. :cat:

aynen salı aksamı en güzeli bana da uyar gelebilirsem de motorla gelecem

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese,
biz (gökhan,umut,volkan+ben)
gökhanın dükkandayız.

ben mesgul oldugum için pek takılamıyorum ama isteyen buluyor tabi :)

herkese sevgiler
hehe.mehmet abi hoşgeldin herkesi böyle çağırmak gerek demek ki.:pAbi olmuyor yha misafir olarak girip gözatıp kaçmayın yaa:wiinkk:
Bende katılmak isterim abi maddi olarakk ,kim topluyorr :silent:
Bak Süleyman abim de bayadır yoktu o da gelmiş:bounce:mrb abi gel tabi bekleriz:cat:

allaaah çok mutluyum kardeşlerim,abilerim,arkidişlerim:mrgreen:1 ay sonra motorum hazır allahın izniyle.az önce bursadaki arkadaşlarla her konuda anlaşmış bulunmaktayız 3-4 gün içinde ücretin bir kısmını ödüyorum onlarda başlıyorlar işlerine!!!şoppii şoppiii:p

slayer hadi hayırlı olsun şimdiden.kazasız belasız inşşş.

murat abim hayırlı olsun sw600 ün.sanada kazasız belasız sürüşler dilerim

slayer hadi hayırlı olsun şimdiden.kazasız belasız inşşş.

murat abim hayırlı olsun sw600 ün.sanada kazasız belasız sürüşler dilerim

sağol umutcum darısı başınıza:mrgreen:
bu sevincime ortak olup beni yalnız bırakmayan faruk ve umuta teşekkür ederim:queen:

gerçi umut biraz nazlı geldi ama:p (1,5 köfte ve sütlü kadayıf karşılığında)

ewet bende motorla gelmeyi düşünüyorum hayırlısıyla....
ewet geçen gün bahsi geçen bomba olayı

http://www.youtube.com/watch?v=tRCN1n35Vko

gökhan: yarın ana haberlerde :queen::queen::queen:

amma gümledi hee. kulaklığı taktım sanki önümde patladı meret :queen::queen::queen:

allaaah çok mutluyum kardeşlerim,abilerim,arkidişlerim:mrgreen:1 ay sonra motorum hazır allahın izniyle.az önce bursadaki arkadaşlarla her konuda anlaşmış bulunmaktayız 3-4 gün içinde ücretin bir kısmını ödüyorum onlarda başlıyorlar işlerine!!!şoppii şoppiii:p

hadi gözün aydın burak kardeşim. insanın motoruna kavuşması gibisi yoktur bilirim :):):)

muratcım allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın hayırlı olsun

teşekkürler bora abi,allah kimseye kaza bela göstermesin..

derslerim yüzünden ara vermek zorunda kaldığım honda özmert ticarete yarından itibaren tekrar başlıyorum arkadaşlar bilginiz olsun:rendeer::cat::wiinkk:

yeni motorun hayırlı olsun murat kardeş. kazasız kullan inşallah. fotoğrafı varsa koysaydın bi görseydik makineyi :):):) sen özmertte ne iş yapıyordun ? öncedendemi çalışıyodun :)

Hayırlı Olsun Murat Abi...ee tabi 600 lükle uğraşmak kolay değil paragerekiyor işede başlamışsın:)tebrik ederim ben volkan abinin yerinde olsaydım birdaha almazdım işe seni sen bırak git sonra tekrar gel olcak şeymi ya:mrgreen::)

Murat hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. :cat:

Arkadaşlar, yarınki toplanmaya katılım sağlayalım lütfen. Gündem konusunu biliyorsunuz.
Gönlümüzden ne koparsa yardım edelim... :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar