bune yaa böyle canı sıkılan topic acıo :S ayın 3u ayın 4unde olan sey ıcın topic acmıslar :Sr: ozaman bende şimdiden 2009 dakı dogum gunum ıcın topıc acıyım olurmu .......::ban::
Amin teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsun Pınar. Neşen eksik olmasın hiç bir zaman...:rendeer:
Saol iyi dileklerin için :cherry:doğum günün kutlu olsun pınar nice yıllara :rendeer:
ama biraz zor çünkü dikkat ettim gezi fotolarına bi senin elinde sigara var :cyclopsan
Saol ihsanbabacığım :wiinkk:Pınar teyzeee,mutlu yıllar,nice senelere:rendeer:
Teşekkür ederim Azeri kardeşim, inşallah diyelimPinar dogum gunun kutlu olsun :rendeer: :rendeer:
her sey gonlunce olsun !!!
Saol bambu teşekkür ederim..Doğum günün kutlu olsun Pınar :rendeer:
Mutlu, sağlıklı seneler...
Ben ikisininde gerçeğini isterim.. Sanalla kandıramazsınız beni :queen:nice senelere
![]()
ne seversin bilemedim
![]()
Bi ümmet'in teyzesiyim ben.. Siz abla demeye devam edin :cherry:kızmanı bekledım ama olmadı tüh içimde kaldı![]()
ewt ayın 4u oldu he pınar ablamıs 1 yaş daha yaşlandı 40 oldu ve abla yerıne teyze oldudoum gunun kutlu olsun nice senelere mutlu yıllarrr::wish:: :rendeer:
Sanada hepi förtlek onurHepi förtleeek Pınaaaarrr :cherry:
Tekrar teşekkür ederim EfemmmBen Şahsen dün kutlamışem. .
Saol teşekkür ederim:wiinkk:canımız çektii yaawwwww böylede pastalar buraya yapıştırılırmı şimdi işin yoksa çık dışarıya pastane araaa.....:queen::queen::queen:
neyse ben kendim yapayım en iyisi, mutfak şurası zaten....:queen::queen::queen:
motosikleti ve sevdikleri ile nice senelere motosikletçi arkadaşımıza......:rendeer:
Amin teşekkür ederimmutlu yıllar, daha nice senelere
Yahu siz yemiyceksiniz önce ben yemeliyim :cherry:şu browni olsa da yesek, d mi? foto ararken benim de canım cok çekti.. :salut:
Amin teşekkürlermutlu yıllar :rendeer: daha nice senelere...
Saol seninde :queen::queen::queen:Bi geyik bu kadar geyik olur ancak ....:queen::rendeer:
Amin teşekkür ederimdoğum gunun kutlu olsun pınar sağlıklı ve mutlu nıce yıllara lastığın hep duz bassın...
Teşekkürler..Nice senelereeeeeeeeee(25 karakter) :rendeer:
Amin teşekkürlerNice mutlu yaşlara Pınar.:rendeer:
Amin teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun....................Nice mutlu günlere...
Teşekkür ederim..Pinar dogum gunun kutlu olsun. Nice senelere diliyorum.
Sana saglik ve mutluluk diliyorum. Ayrica motorun tepesinde nice kilometreler katedesin.
Saol metoşcuum :cherry:he bu bizim çikin gız Pınarr dimi...
iyiki doğdun iyiki varsın...ne mutlu bu gezegene...
birde nefes almasan karbondioksit salmasan tam olacak...:queen:
(tüm espri hakları tarafıma ait ve gizli saklı kapaklıdır..izinsiz kullananlar garagtersizdir...)![]()
Amin, teşekkür ederimnice nutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar...:rendeer:
her yaşın bir öncekinden güzel olsun....
Saokl teşekkür ederim..pınar mutluyılara doğumgünün kütluolsun.:rendeer::rendeer:
Amin teşekkür ederim.. :wiinkk:ablam doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber nice yıllara :rendeer::rendeer:
Amin teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun pınar...:rendeer::rendeer: yeni yaşın sağlık mutluluk ve huzur getirsin:wiinkk:
Saol teşekkürlerHepy bört dey tu yu :cherry:
:rendeer:
Teşekkür ederimmutlu yıllar.nıce senelere.
Saol teşekkür ederimSevgili arkadaşım,
seni ve beni, uçaktaki dümeni, gemideki yelkeni, tarladaki dikeni, baharı yazı, kemanı sazı, bahçedeki maydonozu yaratan yüce Allahtan iyi olmanı temenni ederim.
Ey! benim bazen dertli, bazen kederli, bazen de orta şekerli, güler yüzlü, güzel sözlü, tatlı dilli, inci dişli, badem gözlü arkadaşım, o pamuk ellerini 120 bg gücü ile sıkar, doğumgününü kutlar, nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar dilerim.
happynass dey jesse :cherry:heven nays deey pinar ((![]()
Teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun :rendeer:
Saol seninde :queen::queen:oda bir kova5 şubatta benim doğumgünüm :bounce:
Amin inşallahPınar'cım Nice Doğum Günlerine Sevdiklerinle Birlikte İnşallah...:rendeer:
Saol teşekkür ederimSağlıklı , mutlu , huzurlu ömürler dilerim Pınarr ; doğum günün kutlu olsun:cat:
Teşekkür ederim Önerdoğum günün kutlu olsun.nice senelere:rendeer:
Canlarım benim
Ben hepinize ayrı ayrı cevap vericem ama saat 00:00 da bi hedaaye belirdi kapımda.. Şuan çok uykusuzum.. Gelince yazsam olar mı??
Saol teşekkür ederim.. Sen hediye almasanda olur.. Sana almamak serbest :queen::queen:nice mutlu huzurlu güzel günlere olsun pınar hanım hadı bakalım![]()
Amin Bülentciğim teşekkür ederim :wiinkk: Yeni yaşımdada seni geçmeyi diliyorum :cherry:mutlu yıllar pınar...yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
Saol teşekkür ederim.. O kadar mutluyum ki.. ne dileyeceğimi bilemiyorum.. Allah benim mutluluk sebebimi korusun kâfi.. O kendini biliyor
hedaye pek uyutmadı sanırsam:cherry:
ben tanıom sanki o hedayeyi:queen:
hee, nice yıllara bu arada kuzu:rendeer: