aykutt laaa çallı motordanmı geliyorrrr o müik setiii....????
bu arada MT İZMİR dağ keçilerine dönmüşsünüzzz.....:queen:
Ankaralı mı var aranızda nee......![]()
aykutt laaa çallının motordanmı geliyorrrr o müzik sesiii....????
bu arada MT İZMİR dağ keçilerine dönmüşsünüzzz.....:queen:
Ankaralı mı var aranızda nee......![]()
Er-5 maşallah enduro oldu... Ne dl ne TA......... Resmen enduro safarisi yaptık bu gün....:wiinkk::wiinkk: Çamurlardan geçtik kayalardan geçtik....:cat::cat:
Hatta bazılarımız hayatlarında ilk defa çimen görmüş motora yedirmeye çalışıyorduu......:queen::queen::queen::queen::queen:
Hem yükler vardı arkasında hemde TARKAN vardı bide.....:silent::silent::silent: Adamınki scoodenduro....:queen::queen::queen::queen:çok güzel bir yoldu, çok keyifli bir mangaldı,endurolara taş çıkartacak bir yoldu ( kim soktu olm bizi oraya) isteyene yolu tarif edelim aynı yerde resim çeksin ATV hariç gidebilecekmi bakalım çallı nasıl gitti anlamış değilim :mrgreen:
çok güzel bir yoldu, çok keyifli bir mangaldı,endurolara taş çıkartacak bir yoldu ( kim soktu olm bizi oraya) isteyene yolu tarif edelim aynı yerde resim çeksin ATV hariç gidebilecekmi bakalım çallı nasıl gitti anlamış değilim :mrgreen:
referansımı geri çekiyorum..ben onu bilmiyorum o bu oyunu da oynamıyorumsadece ben varım..foçayı görmüşlüğüm yok 2 sndir burda okumama rağmen
![]()
Rahmi abim tekrar geçmiş olsun,ben gelemedim ziyaretine çalışıyordum.Üzgünüm..Can dostlarım hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Sizler gelinceye kadar alçımı muhafaza etmiş üzerine sinek bile kondurmamıştım. şimdi bu alçı çıktıktan sonra atılırmı.? kesinlikle hayır. çalışma odama asıcam çıkardıktan sonra.
kanka senin düldüle noldu...İzmire getirmedinmi...
Tuncer niye ilgilenmiyon biraderimle...
Biz boşuna koyduk o zaman resimleri..Kimse bize teşekkür sunmuyo.... Hep aykuta...
Şiii topik benim banlarım haaa.....![]()
resimler güzel .. video şahaneee (((((((((![]()
yineeee balıımmdaa kavaak yyyeelleeeriii .. obaa şaappee şappee .. (
izmir güzel .. kumrugüzell gene gelecek ben