[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

Güzel gezi olmuş kaçırdık :pale:

abi kısmet birdaha ki sefere daha güzel olur yer gerçekten güzel nasılolsa imzamızı attık .. kimse çokemez mekana

saf maf ama iyi çocuk bu Emin ya...pindirdim cıbıra cıbıfa aklını karışmasın istedim yavruyu...yok illa cbr...hay cbrlere gelesin emninnnn gııı huuuuu....:queen:

abi kahvaltı mekanındaki tezecigimm ""başka ilgi isteyen varmı" sorusuna .. verlien cevabı biliyomusun .. emün tarafından saf maf ama fenaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen::queen::queen:

domatisss ((:) süperr bi gokteyildir tavsiye eder,im

kolaylamı...:silent:

kaç kaç..cesi bu sağı solu belli değil...benide kazıkladı...17 gaymelik gözlüğü 99 dan kitledi...eh cesi ces boyu posu devrilesice kuyumcu çırağı cess...kazık atılırmı forumdaşına yol arkadaşına...bi camını bile takamadın ya...sen nası kuyumucusun abi...yazık...yıkıl karşımdan...:queen:

çık dışarı ...:pkendini at forumdan veritabanına...:pel işçiliğ zıfır...anca inceden (tükandaysan çeyrekleri...üretimdeysende altın tozlarını yürütüyon Allah bilir ufaktan...yoğsam tükan seninmi...o zaman en gral gangamsın...:queen:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 34 üye okuyor Bi topıkte ancak bu kadar ınsan olur helal :) Yeşiliz iste ne yapak elde deil herkes bakıo :queen::queen::queen::queen:

gerçekten bomba gibi bi gezi oldu.herkese teşekkürler

acaba şu kız hala suyun içinde koşturuyomudur,bi gidip baksammı ne...:)

abi kısmet birdaha ki sefere daha güzel olur yer gerçekten güzel nasılolsa imzamızı attık .. kimse çokemez mekana

abi kahvaltı mekanındaki tezecigimm ""başka ilgi isteyen varmı" sorusuna .. verlien cevabı biliyomusun .. emün tarafından saf maf ama fenaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen::queen::queen:

bak çaktırmıyo bişeyi...saf ayağına dümeni götürüyor...fırtınalar kopuyo içinde ama ..motoru zaten bi yavuklusu için alacak kimse bilmez..ben bilirim...:p

ama artık galiba hepimiz biliyoruz...:queen:

ya mete-handro abim kimbilir nerelerdeydin herkes oralarda da sen nerelerdesin
kim bilir belki de coşkun abinin benzin musluğuyla oynuyodun :queen::queen:
kusura bakma abeyy

tekrar yazıyorum resimler için link :p http://picasaweb.google.com/erdincpolat/IstMtIleKahvaltSVeMangalPartisi

yıkıl karşımdan zındık...ben olmadığım resim linklerne bakmam...berhudar olma...geri alıyom iyi dileklerimi...:p:wiinkk:

GKN

çok dandik bir geziydi, çok yoruldum:p
yolda giderken cacık yaptık, bi daha artçı olursan GKN deil NGK desinler:p
muharremciğime teşşekür ediyorum götürdü getirdi taşıdı saolsun
giderken TIR la olan yakın münasebetimiz fenaydı, mete han karizmayı çizdirdin diyince bizde dönüşte jeep le münasebeti girip kaliteyi yükselttik:cherry:
bi ara delimavili nin arkasına binim dedim az daha asfaltla münasebete giriyoduk, ben alan gaza gelio sanursam:queen:
mangal iiydi, sucuklar iiydi muhabbet iyiydi herkese teşekkürler
laf dokunduran ciciler, hepinize yarın sabah cvp vericem:) fena yorgunum, muharremin sepet demiriye gitdiğim yakın ilişki yoduu beni:queen:
tekrardan teşekkürler teşekkürler teşekkürler...:cat:

kimbilir bizim saftirik EMİN bardağa niye bakıyor...Allahın plastik bardağı işte ya...:queen:

iyi detay yakalanmış...o domitis uzun zaman o bardağın köşesinde durdu..

abi adam bal tutan parmagı mı yalardı bardagımı denklemini çozmeye çalışıyordu o ara .. :queen::queen::queen: bana sen ne düşünüyosun bu konuda diye sordu ...

zor kaçtım yanından:cherry::cherry:

:queen::queen: emin işte bu bakar ancak bardağa :queen::queen:

saf maf ama iyi çocuk bu Emin ya...pindirdim cıbıra cıbıfa aklını karışmasın istedim yavruyu...yok illa cbr...hay cbrlere gelesin emninnnn gııı huuuuu....:queen:

adam herşeyi inceliyor abi

bak çaktırmıyo bişeyi...saf ayağına dümeni götürüyor...fırtınalar kopuyo içinde ama ..motoru zaten bi yavuklusu için alacak kimse bilmez..ben bilirim...:p

ama artık galiba hepimiz biliyoruz...:queen:

valla EMİN bi ikon oldu gönüllerde...feneomen gibi bişey...ulaşılmaz bir kişi kendisi...kendisine has egzantirik mili kılıklı herif...:queen:

yeteeeeeeeeeeeeeeer bırakın beniiiii :mrgreen: abi bende sizi seviyorum valla Allah biliyo ben sizin aranızda küçük ibo gibi bişeyim işte :mrgreen:

Güzel gezi olmuş kaçırdık :pale:
valla abi bizimde gözlerimiz sizi ve gelemeyen diğer arkadaşlarımızı aradı :salut:

yeteeeeeeeeeeeeeeer bırakın beniiiii :mrgreen: abi bende sizi seviyorum valla Allah biliyo ben sizin aranızda küçük ibo gibi bişeyim işte :mrgreen:

valla abi bizimde gözlerimiz sizi ve gelemeyen diğer arkadaşlarımızı aradı :salut:

fenomen ne demek la...Allah aşkına gogıla bakmadan yaz...recedecem...:p

bütün yol boyunca düşündüm musluğu varya :silent:metehan hiç aklıma gelmedi hınzır adam ya:)

abi önceki oparasyonda yedeğe almışım...halbukim pindiğin motöre 2004 te sahapdım unutmuşum...sonracıma ortaya alınca oparasyon oldu ama yolda olacaktı hesap döndü Bağdatdan...bi TIRI sollarken birden kesilcekti penzin...:pişte orda gülerdim sağa babayaro...:queen:

fenomen ne demek la...Allah aşkına gogıla bakmadan yaz...recedecem...:p

fenomeni biliyodum ama nası diyim hani böyle ... gibin bişey işte :mrgreen:
bakmadım gogıla mogıla ama en çok taklit edilen en çok revaçta olan moda olan tarz olan gibi bi manası olması lazım heralde galiba sanırsam :)

siteye resim atim dedim ama arıza var sanırım biri amerikada mı bunların ( imageshack) servisi :p bi arasın gelip iki dakka bi baksınlar olmuyo bölee

yada admin abi mod abiler bi çare bizeeeee :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar