[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

Dur daha bu tanışmaydı, bir de erken döndüğüm düşünülürse çok da az değilmiş çektiğim fotoğrafların sayısı. Bi dahakine daha çok çekerim, son olarak ama önemli olan foto sayısı değil fotoğraftaki anlam diyip kıvırayım :p.

iyi hadi yırttın...:p

yav o TELEFERİK ne iştir...o zımbırtı niye çalışmaz...KALE çok eski ya...

mutlak bi hikayesi vardır...zamanın Padişahı gavur kızına aşık olur...kızı o kaleye hapseder...(kız kulesi ambiansı) ...kaleye çıkışı yasaklar...kızda açlıktan ölür mındar olur...nası hikaye ...ben uydurdum...:queen:

Herkase teşekkürler ...
Çok güzel bir gezi oldu ....
Kısmet birdahakilere....

Ümmet Abiye ayriyeten teşekkür ederim ...
Dalyan! da teeesssüffün ederim...;)

Kahvaltıda yoktum ama şilede yakaladım güzel anları...
Birazda giderken Islandım ... o ne yağmurdu öyle ... .Sucuk gibin oldum yafs...;)

eline koluna saglık dostum (:) hem tanışmış olduk hem buluşmuş olduk ...
:cat::cat:

Teşekkür ederim jesse.

Bu arada benim motor 250 km de 30 ytl yani 10 litre benzin yakmış (100 km de 4litre) var mı benim gibi bunu merak edip araştıranlar? Haydi bir de ekonomikliğini ölçelim motorların.

toplam kaç km yaptiniz gidiş dönüş merak ettim ehliyetim olsa bende gelecektim ehliyet korkusuna:S

Herkase teşekkürler ...
Çok güzel bir gezi oldu ....
Kısmet birdahakilere....

Ümmet Abiye ayriyeten teşekkür ederim ...
Dalyan! da teeesssüffün ederim...;)

Kahvaltıda yoktum ama şilede yakaladım güzel anları...
Birazda giderken Islandım ... o ne yağmurdu öyle ... .Sucuk gibin oldum yafs...;)

helal olsun sana...Istanbulda yedin yağmuru...moto aksesuarın montunda yoktu...2 kat giysin ıslandı...dışarıda durdun Kalede çay içerken...kuruttun bide kumsalda bizi mangalda Yusufla besledin...uğraştın...Allah hoşnut olsun...aman hasta olma kardeşim...:pale:

göztepeden çıktığımda sıfırladım tako yu şileydi çengelköydü bostancıda 167 km yi gösteriyordu.

Teşekkür ederim jesse.

Bu arada benim motor 250 km de 30 ytl yani 10 litre benzin yakmış (100 km de 4litre) var mı benim gibi bunu merak edip araştıranlar? Haydi bir de ekonomikliğini ölçelim motorların.

bence iyi yakmışsın... hoşgeldiniz....

hepiniz hoşgeldiniz allah içinize sindirsin sağ sağlim geldiniz.. resimlere çok iç çektim valla... :(

Teşekkür ederim jesse.

bide Şile merkeze giderken seni hep sol şeritte gördüm ya...sende iyi kaptırıyosun...makinede iyi hızlanıyor bu arada...:cat:

toplam kaç km yaptiniz gidiş dönüş merak ettim ehliyetim olsa bende gelecektim ehliyet korkusuna:S

190 km yapmışım...şimdi baktım km ye...

MAngal zmnında o kadar sucuk kofte vardıkı mıllet yemekten bı hal oldu :queen::queen: ABILERIM Ablalarım SOYLUYORUM HAKKINIZI HELAL EDIN ONLARI BEN ALDIM SIZE SEVGI VVE SAYGILARIMI GONDERIYORUM ELLERINIZDEN OPMUES:) ...

yeme len sakın onları.bidahaki buluşmada yiyicez hep beraber:cherry:

Öncelikle ne güzel yoldu o öyle yahu. 35 motorun kahvaltı bitince motorları çalıştırıp teker teker yola çıkması çok güzeldi bence sırf bunu yapmak için bile buluşulur :). Gezide tek eksik vardı o da müzik yayını yapabilen bir motor eve gelince ilk işim müzik dinlemek oldu (müzik ruhun gıdasıdır).
Herkese tekrar merhaba diyorum, bir dahaki gezi yada buluşmada görüşmek dileğiyle.

Gelelim resimlere, 18 tanecik resim çekmişim bunlardan ilk 5i dijital olarak oynanmış diğerleri ise normal çekilmiş resim. Benim resmimi çeken scooterlı çifte burdan sesleniyorum lütfen o resimleri ikopan[et]ipera.com.tr eposta adresine yollayın. Yolda giderken önümde en az 4-5 resim çektiniz süper olduklarını düşünüyorum.

dostum bizim mangalımızda müzüğimizde vardı.bide fotoğrafını çeken biziz ama makina artcımda kaldı.sonra buraya koyacam merak etme.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün çektiğimiz resimlerin hepsini pc ye yükledim 200 e yakın resim var geçen buluşmamaızda yaptığım gibii web albüme yüklemeye devam ediyorum.

sizde anlarsınız ki o kadar resmi siteye yüklemek çok zor sabaha kadar pc başında oturmam lazım ki buda imkansız ayakta zor duruyorum :)

linki kopyalıyorum isteyen istediği resmi alabilir.
isteyen siteye koyabilir :)
resimler ücretsizdir :queen::queen:
video lar da var ama malum artçımız yeni ve acemi olduğundan kafanızı sağa sola çevirmeniz gerebilir bakalım videolarıda koyabilecekmiyim web albüme
siz şimdilik yüklenen resimlere baka durun devamı hala yükleniyo

geçen seferki gibi değil müstehcen resimler yokk sildik onları diiimiii JESSE :queen::queen:

WEB ALBÜMÜN LİNKİ http://picasaweb.google.com/erdincpolat/IstMtIleKahvaltSVeMangalPartisi

kanka ne zaman yaptın bu hareketi? ben sana güvenerek vermiştim motorumu:farao:

kanka bizede limitlerini zorlamadık ki ??? ne kızıyosun .. ha bu arada motorun havucunu degiştir . ee bide egzzantrrik vuruyo hehehehhaha
göztepeden çıktığımda sıfırladım tako yu şileydi çengelköydü bostancıda 167 km yi gösteriyordu.
bayagı yol gitmişiz ((:) ama 7 km sinin 4 km si bende oldu:cat::rendeer:
nazar degmesin çok güzel makina ... ama en kısazamanda beraber yıkayıp cila atıcaz abi ona göre haber bekliyorum . (((:)
arkadaşlar bugün çektiğimiz resimlerin hepsini pc ye yükledim 200 e yakın resim var geçen buluşmamaızda yaptığım gibii web albüme yüklemeye devam ediyorum.

sizde anlarsınız ki o kadar resmi siteye yüklemek çok zor sabaha kadar pc başında oturmam lazım ki buda imkansız ayakta zor duruyorum :)

linki kopyalıyorum isteyen istediği resmi alabilir.
isteyen siteye koyabilir :)
resimler ücretsizdir :queen::queen:
video lar da var ama malum artçımız yeni ve acemi olduğundan kafanızı sağa sola çevirmeniz gerebilir bakalım videolarıda koyabilecekmiyim web albüme
siz şimdilik yüklenen resimlere baka durun devamı hala yükleniyo

geçen seferki gibi değil müstehcen resimler yokk sildik onları diiimiii JESSE :queen::queen:

WEB ALBÜMÜN LİNKİ http://picasaweb.google.com/erdincpolat/IstMtIleKahvaltSVeMangalPartisi

amannnnn haaaaa.... bak sonra sölemedim demeee (((:) usta eline saglık .. hemencecik dalıyorum resimlere:queen:

mete_han, deli mavili, vreon, CİHAN, jesse, alp_tunay, crayzboyone, babaçi, muratgergerli, erreguay, emin_arikoglu, ozrace, sedat_57, Marv, MrCoopan, erdincpolat, stubborn, Gültekin, ulassss, genç kaptan, istburak, Ragnosan, hanedan12, orcunmavis, blue black, ennginn, Tanju, roadmaster, marten1907

bizim tayfa geldi eve nihayet..aralarda bi tane BARISXXL var galiba..o kendini biliyor muhtemelen...:p

+ ları kaldırayımki kim dost belli olmasın...:p

babaçi senin ybr ne kadar yakiyo 100 km de benimki 2.8i buluyo benden kaynaklaniyo bu devirli kullanmadan:S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar