ölümle burun burunalarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar cantırstrıke herneyse onun oyuncuları galıba olmeyi bayılma zannedıyolar

Günde 1 başlık açan kazanır gibi kampanya başlatalım................ (Yumurta reklamından kalmış):p
Evet evet günde bir başlık açan bir alp_tunay kazansın :queen:
:queen::queen::queen::queen::queen:

Valla onu bilmem de pro gelirse ülatasız verecek.....:queen::queen::queen:
Vallaa aştın abi sen :cherry:
birazdan gelip kötü şeyler yazarsa şaşırm:payın
Şaşırmam vallaa.. Ne dese haklı çocuk.. Alp_tunay'ın mesajına cevaben bi mesaj yazması gerekir bence..

Taam ultimatom gazı da verdim, az topic şenlensin :queen:

şuan offline ama ikide misafir var acaba hangisi şuan 1.simi 2.simi ((((((:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen:sinir mi oldunuz ulen burda açık yazamam msn ye gelin:salut::salut::)

şuan offline ama ikide misafir var acaba hangisi şuan 1.simi 2.simi ((((((:)

şu anda burdayımmmmm körümüsün

memnun olmadınız mı lennn ne güzel foto dicenize nedionuz **

Forumda sansürlenerek dahi olsa küfür kesinlikle KULLANILAMAZ!
Tekrar aynı şekilde forum kurallarına aykırı mesajlar yazarsanız hakkınızda forum kuralları ışığında gereken yapılacaktır.
Yazdığınız mesajların forum kalitesine uygun olmasına özen gösteriniz.

forrap

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yediğin çokonatlar gofletler helal olsun sana yörü be goçum

yau bu sayfa demin boştuu ne zaman doldu hemen :p millet geyik olsa diye bakıp duru valla :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen::queen:sinir mi oldunuz ulen burda açık yazamam msn ye gelin:salut::salut::)

şu anda burdayımmmmm körümüsün

memnun olmadınız mı lennn ne güzel foto dicenize nedionuz **
Birazdan gelin kapışalım diicek....:queen::queen: Fazloa üstüne gitmeyin çocuğun...Gazozuna kapışalım....:queen::queen::queen:

bu tip başlıkları okuyup duruyorum ne kadar geyik dönerse o kadar gereksiz forum kirliliği meydana geliyor.. arkadaşlar adam topiği açmış beğenmediysen. sayfayı kapar başka bir topiğe gecersin hosuna gittiyse paylaşım için teşekkürler dersin geçersin.. bu kadar uzatıp insanları rencide etmenin bi anlamı yokki.. açılan forumların % 70 geyik, geyik, hep geyik... onu bunu rencide et ondan sonra laf yeme.. forumları okuyup cevap yazmadan gecmenım sebeplerinden biride bu.. üyelik tarihim ve mesaj sayımdan da belli olucaktır bu durum...

ama sayfalarca uzayan tek forum bu site... faydalı bilgilere cok rastlıyorum..

özellikle yardıma ihtiyacı olan insanlara kimse hiç bir cevap vermzken, verillenler ise haaa hiiiii muhabbet.. insanlar bunlara çözüm bulamazken nerde geyik orda sayfalarfca yazı...

sizce kim suçlu bunun kararını siz verin..

hadi bende bi topic açıyım hemde anketi olsun...

a. geyikmi

b. paylaşımmı

c yardımmı

d. hiçbiri

acaba sonuc ne olurdu? sizce?..

birbrimize saygılı olmayı öğrenemezsek saygısızlık karsısında da susmamız gerekir..

1 adet resim eklemek için topic açmaya ne grek vardı? bana bu söz düşmez ama sitede yer kaplıyor.düşseler bile öleceklerini sanmıyorum çünkü ölmelik bir durum göremiyorum sanki saatte 340 km sürat yapıyor

Cevap yazmazsanız düşer. Her başlığa mesaj yağıyor burada. Cevap yazarken içeriğin zengin olmasına dikkat edersek mesaj enflasyonu ve gereksiz zaman kaybından kurtuluruz. Gerçekten yazmak zorundaysak yazalım lütfen..

bu tip başlıkları okuyup duruyorum ne kadar geyik dönerse o kadar gereksiz forum kirliliği meydana geliyor.. arkadaşlar adam topiği açmış beğenmediysen. sayfayı kapar başka bir topiğe gecersin hosuna gittiyse paylaşım için teşekkürler dersin geçersin.. bu kadar uzatıp insanları rencide etmenin bi anlamı yokki.. açılan forumların % 70 geyik, geyik, hep geyik... onu bunu rencide et ondan sonra laf yeme.. forumları okuyup cevap yazmadan gecmenım sebeplerinden biride bu.. üyelik tarihim ve mesaj sayımdan da belli olucaktır bu durum...

ama sayfalarca uzayan tek forum bu site... faydalı bilgilere cok rastlıyorum..

özellikle yardıma ihtiyacı olan insanlara kimse hiç bir cevap vermzken, verillenler ise haaa hiiiii muhabbet.. insanlar bunlara çözüm bulamazken nerde geyik orda sayfalarfca yazı...

sizce kim suçlu bunun kararını siz verin..

hadi bende bi topic açıyım hemde anketi olsun...

a. geyikmi

b. paylaşımmı

c yardımmı

d. hiçbiri

acaba sonuc ne olurdu? sizce?..

birbrimize saygılı olmayı öğrenemezsek saygısızlık karsısında da susmamız gerekir..

motosiklet neti incelediysen herşeyin bir bölümü var.fotoların ,videoların,motorsiklet modellerinin , taziyelerin .duyuraların ,tanışmaların.... sen demekki faydalı bilgilier kısmından hoşlanıyorsun..demekki orayı tıklıcak paylaşımda bulunacaksın..burdaki paylaşımlar sadece bilgi amaçlı değil .. hoş sohbet , gülmek ,yeri geldiğinde üzülmek var bu sitede.dostluk var.. anlayış var.saygı var. ama herşeyinde bir zamanı var. iyi bak hangi başlık altında açılmış konu..MOTO SOHBET

Evet bu şahsın sürekli başlık açması ile aklıma bi iyileştirme çalışması geldi..
Bence üyelerin başlık açma limitleri olmalı..
Bazı atılan ve terbiyesizlik yapmak için fake üyelik alanlar ve bu şekilde bilinçsiz başlık açanlara birebir çözüm..

Ne dersiniz hoş olmaz mı?

Kesinlikle katılıyorum...........................Yapıcı başlık lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar