kask içi kulaklık

biraz uzun bi hikaye bu olay dostum...:queen: daha kestirme bi olay yapsak direk telefon kulaklığı sanırım idare eder..
yerinde olsam kendimi bu kadar yormazdım.. ama yinede eline sağlık temiz çalışma olmuş.. :bounce:

tam olarak bitmiş hali.. :cat:

dsc00081hz5.jpg

ben bunu düşündüm,hatta çizim&proje vs. hazırladım ama tek yönlü olacaktı,ama birol abi sağolsun çift giriş yapmış,harbiden sağolasın abi bende çift girişe çevireym benim proceyiiiii:queen:

asm

Elinize sağlık. Bende böyle birşey düşünüyordum.

Kaskımın iç kısmı sökülebilir olduğu için tadilat gerektirmeyecek muhtemelen

Kısık seste dinlenirse trafikte pek sıkıntı olmayacaktır muhtemelen (ama sadece kulaklıktan gelen sese odaklanmak trafikte riskli olacaktır muhtemelen)

benimde aklıma geldi o riskli olay. ama sesini fazla açmıcaksın kısık sesde. bu daha çok uzun yolda olur. böle en az 100-150km durmadan gideceğin zaman güzel olur. böle hele bi de 2fast 2furious soundtrack gibi tekno müzlkler dinlersen 90la gitceğin yolda cbf'nin kadranını zorlarsın. süre yarıya iner :queen: ama orhan baba ya da ferdi dinlersen habire vites düşersin :):):)

asm

Ben o müzikleri(çıstak çıstak:p) dinlersem "biri beni durdursun" moduna girebilirim he he :)

Uzun yolda falan sıkılmamak adına radyo dinlemek için düşünüyorum bu işi :)

Ya da bluetooth bir kulaklık konarak oraya iki motor arası bağlantı kurulabilir

Birol abi motora bi fritöz taksana bide 3 lü ocak seti...gezilerde faydası olur...patdis kızartırız...valla yapar...:p

manyaksin sen yag... catlatin beni yine,
dogrusu ben cakmak cikisi taktim ve sagda solda su kaynatip kahvemi, cayimi bilemedin hazir corbami höpürtlüyorum :queen:

bu ara ayni sitemi bende uyguladim, articimla beraber lay lay lom dudaklarimizda türkülerle geziyoruz :cat:

eline sağlık çok güzel olmuş.. ancak ne varki dikkat dağıtacağını düşünerek böle birşeyi asla yapmam.. yapanlarada mani olmam:mrgreen: motosikletin sesini seviyorum benn.. gerisi hikayee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel cıhaz valla =)) ama ben muzık dınlemek ıstersem dırek mp3 ume sarılıorum olede oluo zewkı cıkıo =))

bu sekilde microfonu yolda giderken kullanamazsınız mic ruzgar icin osel olması lasım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben set üstü ocak düşünüyorum.:p
yazın denize gidince sucuklu yumurta pişiririz olmaz mı..:silent::mrgreen:

abi yapmayın yaa karnım acıktı şimdi
eksozun üstünü güzelce temizlicen atıcan üstne 2 tane pirzola üff yemede
yanında yat cısır cısır mükemmel olurdu valla..

walla ben o kadar detayına girmedim hiç walla..:queen:genelde önce kulaklıkları takar sonra kaskı geçiririm kafama....

abı harıka bısı bu ama ben kaskıma kıyamam ama eger daha ıı kask alırsam neden olmasın cok hosuma gıttı...emeklerıne sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar