Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar motorun gerçek teknik tablosunda son hız agırlık ve teknik tabloda fabrika çıkış belgesinde değişiklikler olduğunu farkettim şu 130 gören arkadaşlar meyersem rüya görmüşler :)(dişli değişimi hariç)yani motorum 100 km hızı geçmiyo diye üzülmesin kimse göstergede bariz hata var zaten normalde göstergeler %-5-10 hatalı gösterir.

Son düzenleme:
arkadaşlar motorun gerçek teknik tablosunda son hız agırlık ve teknik tabloda fabrika çıkış belgesinde değişiklikler olduğunu farkettim şu 130 gören arkadaşlar meyersem rüya görmüşler :)(dişli değişimi hariç)yani motorum 100 km hızı geçmiyo diye üzülmesin kimse göstergede bariz hata var zaten normalde göstergeler %-5-10 hatalı gösterir.

Benim düldül ün hız sayacını defalarca arabalarla kontrol ettim doğru:cat: Artı otobanda yokuş aşağı 2 sefer 135 km\sa hıza ulaştım.Dişli mişli oynamadım.Honda mühendisleri 42 lik dişli koyduklarına göre vardır bildikleri.:cat:
Bu arada benim çalınan aynalarım yerine ybr125 in yan sanayi aynalarını taktım.Arka görüntüde belirgin oranda düzelme var gibi geldi.Belki hırsızın aynalarımı çalması hayırlı olmuştur.:wiinkk: Çünkü arkayı çok daha rahat görüyorum.Yanlız bu yan sanayinin bağlantı elemanları pek sağlam gibi gelmedi bana ama orjinal ybr aynasıyla 2 kat fiyat farkı vardı.Artık bu aynalarda çalınana kadar bunlarla idare edecez :queen:

buradaki veriler nekadar dogru tartışılır ancak benim en son görebildiğim 4 km yokuş aşşagı 120 km dahada gitmedi.

ne onla ne onsuz olmuyor...:p

Bizden değilsin galiba...kim yolladı seni bakem...:potomobil forumlardan acanmısın :cherry:

bak şiker buna ceza deniyor...Polis amcalar kesiyor...azcık görünmese demekki dünyanın sonu değil dimi...:p

bu ne metehan ...:queen:
kuzenle bizim bu plakaya en kısa zamanda teknik bir kapama yapmamız lazım..:silent:

108 ytl borumu kardeş...:pale::pale:

şu an İstanbulda 2 cbf 150 alma seçeneği var...bunlar...

Yenköyde Pazarbaşı peşinat Motorda peşinat 8 taksit...

HONDA PAZARBAŞI MOTOR'DAN 2 YIL SINIRSIZKM GARANTİLİ,2008 MODEL,SIFIR KM CBF 150. KAMPANYAPEŞİNAT :830-YTLVADELER :385-YTL x8 TAKSİT(YKB K.KARTINA)TOPLAM :3.910-YTL(A.TESLİM)NOT:VADELER KREDİ KARTINA YAPILMAKTAOLUP,İSTENİRSE KOÇFİNANS KREDİSİ'DEÇIKARILABİLİR.YUKARIDAKİ FİYATA KDV,ÖTV,PLAKA,TRAFİK SİGORTASI,3 YIL MUAYE-NE DAHİLDİR.AKSESUAR OLARAK,ÖN KORUMA DEMİRİ ,YAN AYAK VE ÇANTALAR ELİMİZDE MEVCUTTUR.1000KM BAKIMDAN İŞÇİLİK BEDELİ ALINMA-MAKTADIR.

http://sahibinden.com/pazarbasi_moto...XQQdisplayitem

eğer peşin almak isterseniz Ümraniyedeki bayi tanışımdan...

koruma demiri...yan ayaklık plaka hediyesiyle 3650 liste fiyatına alırız...

son bilgiler ve sağlayabileceğim olanaklar bunlar...selamlar herkese...

hatırlatma...:cat:

bu ne metehan ...:queen:
kuzenle bizim bu plakaya en kısa zamanda teknik bir kapama yapmamız lazım..:silent:

108 ytl borumu kardeş...:pale::pale:

borumu sorumu kanka...:queen:2 ay kendine gelemezsin...maddi konuda canın yandığında beni yıpratan şey şudur...mesela 100 gayme girdiyse o paraya şunu alırdım bunu alırdım diye dövünür dururum...:p

arkadaşlar motor yüksek devire çıkınca oluşan konsol ve ön cam cızırtılarına bi çağre bulan varmı bugün daha önce daha az duydugum bu seslerin çoğaldığını gördüm ne yapalım kimi silikonla diyor ama yapışmazmı?ben bikaç conta koydum biyerlere ama banamısın demiyor devir artınca cızırdıyor...

arkadaşlar motor yüksek devire çıkınca oluşan konsol ve ön cam cızırtılarına bi çağre bulan varmı bugün daha önce daha az duydugum bu seslerin çoğaldığını gördüm ne yapalım kimi silikonla diyor ama yapışmazmı?ben bikaç conta koydum biyerlere ama banamısın demiyor devir artınca cızırdıyor...

Benimde sol grenaj parçası ve ön konsoldaki cam belli devirlerde cızırdıyor.Bu genel bir problem galiba.Motoru ilk aldığımda da vardı hatırlıyorum.Ama fazla kafaya takmıyorum.Çözüm bulunacağını sanmıyorum çünkü bunların hepsi plastik malzeme:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorumun sele kısmına kimliği meçul kişiler jilet atmıs nasıl düzeltebilirim :pr:
Bunu yapan kesin Balat'lı dır.
Geçmiş olsun dostum sıkma canını
Servise ver hallederler.
Saygılar...

kertenkele200Dostum motoru satarsan fiyat aralığı 2.400-2.800 ytl arası olur kanımca.Fakat motoru tam görmeden bişey söylememek lazım ama benimkide 12.000 e yaklaştı 2.700 verdiler.
Saygılar...

Son düzenleme:
Benimde sol grenaj parçası ve ön konsoldaki cam belli devirlerde cızırdıyor.Bu genel bir problem galiba.Motoru ilk aldığımda da vardı hatırlıyorum.Ama fazla kafaya takmıyorum.Çözüm bulunacağını sanmıyorum çünkü bunların hepsi plastik malzeme:farao:

aslında en iyi çagre silikonla o yerleri tespit edip 1 er damla sıkmak.

motorun farına bir çare bulan varmı arkadaslar vites küçültüp virazj dönerken kapkaranlık oluyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun farına bir çare bulan varmı arkadaslar vites küçültüp virazj dönerken kapkaranlık oluyor.
Far sıkıntısı büyük...Valla ben öyle bişey olunca uzunları yakıp dönüyorum.Çözüm ise rolanti devrini yükseltmek olabilir...

tenereler kle 650 ler dt 125 ler geldi aklıma...hey gidi hey bee...gencler bilmez bu modelleri...fosil oldu çoğu dağlarda kros yaparken...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Dahan önce verildimi bilmiyorum ama bu da değişik bir CBF 150 çalışması.
hondacbf150racing02rp5.jpg

mondializzet100 ve BİROL Teşekkür ederim.Bu arada bende yırtığı yaptırdım.Orjinal olarak komple değişmesi gerektiğini söyledi servis.Sadece üstündeki muşambası olmuyormus.Fiyatıda 72 mi 74 öyle bir fiyat söyledi.Sanayide önce 30 sonra 20 ye anlaştım :) 2 tane üsta olunca birbiriyle çelişkili cevap vermelerinden faydalandımda diyebiliriz :p 20milyona işi kapattık.Aşşağıdada fotografı var.

Dahan önce verildimi bilmiyorum ama bu da değişik bir CBF 150 çalışması.
hondacbf150racing02rp5.jpg
Bu nasıl bir cbf150 yahu :silent: Race olmuş:bounce::wiinkk:

bencede çok güsel olmuş ne kadara yaptırdın ve nerde sölersen ii olur.bide rüzgarda falan üşüme olmuo dimi hiç çünkü benim tek üşüyen yerim ellerim eldiven çok souklarda iş yapmıo kuryelerin taktığı şeyden takacam ama buda güzelmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar